Skocz do zawartości

Zablokowane Propozycje:]

zająąąc !

Rekomendowane odpowiedzi

1. Skoro asysty mają zostać na serwerze to niech będą dodawane za zadanie 51 dmg i więcej lub równe 50:) Nie ma mowy mówić o asyście jak zada się komuś 14 dmg a twój kolega z teamu zada mu te 86 tak jak to dzisiaj miało miejsce w moim przypadku ;d

2. Usunąć zemstę :) Nie potrzebne dodawanie jednego killa więcej za zabicie osoby , która wcześniej cię zabiła moim zdaniem;]

3. Dodać szaleństwo zabijania ;d Tzwn jak zabijesz 3 osoby bez śmierci to wyskakuje ci w dolnym rogu ekranu napisa multikill itp. aż nie padniesz ;d Chyba wiecie o co chodzi;x

4. I dodać jakieś modele postaci do vipa jako urozmaicenie ;d ( bym podał link , ale znalazłem jedynie do jb jakieś innych ciekawych na ffa nie mam :< )

https://csowicze.pl/topic/34966-propozycje/

Z modelkami do vipa moze być problem, ale myślę ze reszta jest jak najbardziej na miejscu, przedyskutuje to z bratem i myślę ze większość rzeczy pojawi się w najbliższym czasie. Dziekujemy za zainteresowanie :*

]

giphy.gif

Każda droga w pewnym miejscu się rozwidla, obieramy różne drogi, myśląc że kiedyś się spotkamy. Widzisz jak ktoś coraz bardziej się oddala. To nic. Jesteśmy dla siebie stworzeni, w końcu się spotkamy, ale jedyne co się zdarza to, że nadchodzi zima. Nagle zdajesz dobie sprawę z tego, że to już koniec, naprawdę, nie ma drogi powrotnej. Jest Ci żal? Próbujesz sobie przypomnieć kiedy wszystko się zaczęło, a zaczęło się wcześniej niż Ci się wydaje, o wiele wcześniej. Wtedy zaczynasz rozumieć, że nic nie dzieje się dwa razy. Już nigdy nie poczujesz się tak samo, nigdy nie wzniesiesz się 3 metry nad niebo. <3

https://csowicze.pl/topic/34966-propozycje/#findComment-162288

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie