` izcoN (◣_◢) Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=5EnQFui_M2U Ref : Znikam chcę wolności od dzisiaj mam już dość inie wnikaj w samotności oddychamznikam tak jest prościej nie pytaj bezlitośnieodpływam ręką słońca dotykamZnikam nie chce więcej borykać sięwięc pędzę, potykam się by lepsze nastały dniOdchodzę jeśli to mi się tylko śnina drodze proszę nie stawaj mi{Jano} : Ja oddalam się, nie ma mnie nic nie widzętego chcę, poczuć że przekraczam graniceto co złe, wszystko w tle za sobą zostawiambyle tylko z wami być tam, reszty nie pozdrawiamcoraz częściej o tym myślę, jednak bez ciśnieńwszystko w swoim czasie przyjdzie. Znalazłem Szczęście!Przy niej chyba mam je wszędzie zrozumiałemBiorę to co kocham nie obchodzi mnie co dalejOdczuwam stale na skórze jak mi przemijakolejny z życia urywek co wiele cierpienia skrywaTak mi jest dobrze tak ma zostać chybaTa wizja mnie porywa OLAĆ TROSKIta wizja to hipnoza KASZPIROWSKIwyciąga wnioski piszę o tym DOBROŃ BOSKIi słyszę ciszę im bardziej się stąd oddalami chyba poczułem spokój choć zawsze się mieć go staramRef : Znikam chcę wolności od dzisiaj mam już dość inie wnikaj w samotności oddychamznikam tak jest prościej nie pytaj bezlitośnieodpływam ręką słońca dotykamZnikam nie chce więcej borykać sięwięc pędzę, potykam się by lepsze nastały dniOdchodzę jeśli to mi się tylko śnina drodze proszę nie stawaj mi{Hinol} Problemami, obawami żyć tu musi tłum ludzi stają się zjawamito zjada ich nie jeden znikł co się starał i starał starał ale w kitodpalam bit i zapomnieć umiemsumarum sume tego czego nie rozumiemCo głowę psuje wkurwia, irytuje pół dnianie komplikuje chujnia, że kontempluje kurwa!To tylko bujda że nadzieja jest złudnaCzas lepszego jutra mógł być nawet wczoraj ! (umaaaaa!)Że przyjdzie za kilka dni szansa jest sporaMoże teraz jest pora? Zobacz to w dnia kolorachLepsza Fauna i Flora niż Sodoma i Gomora miastaw które pomimo stresu człowiek wzrastaPrzede mną asfalt droga prosta i jasnaniewiasta i klika i Basta ZNIKAM !!!!Ref: Znikam chcę wolności od dzisiaj mam już dość inie wnikaj w samotności oddychamznikam tak jest prościej nie pytaj bezlitośnieodpływam ręką słońca dotykamZnikam nie chce więcej borykać sięwięc pędzę, potykam się by lepsze nastały dniOdchodzę jeśli to mi się tylko śnina drodze proszę nie stawaj mi{ZBUKU} : Ja oddalam się, nie ma mnie po prostu znikamŚwiat nie ma wad to tylko moja psychikaNucąc z Krawczyka tak dogonię horyzontBo nie poczuję z życia nic jak zostanę za szybą ejjI niech się dziwią dlaczego wybieram pasjeOddalam się od syfu tych narkotykowych następstwŻyjąc w złodziejskim państwie nie dziwne że kradnieszNie chce żeby dzieciaki się wychowały w tym bagnieWersja A : Skończy na dnieWersja B : Się odbijęWersja C: To Polska po prostu żyje hę?Czuję swą siłę gdy stoję na scenie z majkiem iCzuję tą siłę gdy wrzucam te wersy w kartkęDzieciaki z Fartem Głowy otwarte na życieSą chwile dla których warto odstawić stryczekPosłuchaj słów w muzyce, wsłuchaj się w serca biciePodążaj jego głosem widzimy się na szczycie.Ref: Znikam chcę wolności od dzisiaj mam już dość inie wnikaj w samotności oddychamznikam tak jest prościej nie pytaj bezlitośnieodpływam ręką słońca dotykamZnikam nie chce więcej borykać sięwięc pędzę, potykam się by lepsze nastały dniOdchodzę jeśli to mi się tylko śnina drodze proszę nie stawaj mi{Bezczel} : Czy aby na pewno marzy Ci się przejść w moich butach?Nie sztuka po trupach nawet na szczyt wejść jak nie ustoisz tutaj.Gdzie każdy pcha się nie możesz sobie pozwolić upaść.A gdy na zbyt coś Ci wychodzi styk noi boli dupa.Każdy zgnoić, wydoić chcę Cię oszukaćI żeby się dopierdolić tu czegoś na Ciebie szuka.Krążą sępy wokół, każdy zmięty w opórMusiałbyś się dać im rozszarpać żeby mieć święty spokójWkurwia ich że masz błysk nawet w mętnym okuChcą żebyś padał na pysk na każdym następnym krokuPod lupę ludzi biorą, cudze brudy piorąNie wie nie zna Cię a jednak mówi jeden z drugim sporoI to że masz dobre serce dla nich nie liczy sięKażdy w twarz się uśmiecha w duchu Ci życzy źleNie czujesz żalu a jest Ci po prostu przykroChciałbyś się oddalić stąd, uciec, po prostu zniknąć BE! 1 Kontaktując się ze mną: - Przedstaw się. - Przejdź do sedna sprawy. - Zawrzyj istotne informacje. - Czekaj cierpliwie na odpowiedź. TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/34843-polska-wersja-oddalam-si%C4%99-ft-zbuku-bezczel/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi