Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• 8 Wszystkich serwerów
  • 164 / 316 Wszystkich graczy
  • 52% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Zablokowane Skarga Na Rudy ^| Ak47

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem czy on banować nie potrafi czy jak no ale on moim zdaniem nie nadaje się na "admina". Może i przebywa często na serwerze ale ja po 5minutach na serwerze + amxbans przeraziło mnie.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: Rudy ^| AK47
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.CSowicze.pl
[AMXBans] Reason: 'kupujesz he'
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '83.11.209.98'
[AMXBans] =======================================

Nic w regulaminie nie ma że nie można kupować "Granatów", a za to ban ahahaha

359Beztytulu2.png

Tu dostał ziomek bana na 30min za "Repliki w przejsciu".

A to jego przejście 62708114601188658795.jpg

On dziennie daje banów pernamętnych z 20.

http:

Jeżeli jesteś w czymś dobry, nigdy nie rób tego za darmo!

Napisano

1: Po to jest kupno HE w sklepie by można było kupować HE to nie wiem dlaczego on bana dał....

2: Czy by to było przejście czy też nie i tak można tam replikę dać. Już pisałem z graczami i każdy wie ( nawet admin ) że pozwoliłem dawać repliki w przejściach...

Rico co ty na to odpowiesz?

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Napisano

Troche uzyje niemilych slow

a wiec tak , rumcajs opierdalal mnie , ze zle , zrobie jak on chce to tez zle, zrobie maly blad i wchodzi na coda i zmienia mape i zabiera adma itak w kolko , kurwa zdecydujcie co wolno , bo to robi sie nudne te wasze ciagle zmiany regulaminu coda , bo raz nie mozma he kupowac a raz mozna , bo jak ja bym kupowal to zle a jak inni to dobrze , zdecydujcie -

Ja sie nadaje na adma , tylko wy nonp stop nowr zmiany robicie a ja nie jestem informowany, a co do screena twego play to nie rozumiem tego , co do banow za he i repliki to niewiedzialem , a reszta sluszna , bo wy pozwalacie im za duzo i potem wychodzi szydlo z worka

a czemu mi zawsze robicie ssy ? Bo czlowirk wejdzie raz na jakis czas bo koze wtedy i dobrze gra i juz najlepiej zrobic ssy i sie gp pozbyc problemu -,-

Jak cos pisac gg

007sygna.png
Napisano

Każdemu można robić ssy nieraz 1 gracz dostaje 10 razy ssy a ty się pytasz czemu ty dostajesz? I jeżeli jest he w sklepie to logiczne aha jeżeli jest to mogą.

Kontaktując się ze mną:

- Przedstaw się.

- Przejdź do sedna sprawy.

- Zawrzyj istotne informacje.

- Czekaj cierpliwie na odpowiedź.

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI

WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA

Napisano

Juz powiedIalen dobra zrozumialem , jaki ma sens kupowania he jak ktos ma 1/1 ? Wtedy non sens i gracze beda narzekac a ja mam im napisc "on moze kupowac he h@ pozwolilo" , a co do replikow to jak ktos ma przejsx na zwyklej bez skokow klasie graxz jal reppiki blokujac droge ?

007sygna.png
Napisano

Nie wiem czy jest ale sklep jest zrobiony za "kase", więc dużo jej nie ma się na koncie. A w regulaminie nic nie ma napisane że nie można kupować granatów i nie było napisane z tego co wiem, więc nie wiem jakim prawem dajesz komuś za to bana !! Może dlatego że cie denerwowało że zostałeś cały czas zabijany z granata bo on ma 1/1. Bo mnie też by to denerwowało.

Druga sprawa Repliki, Rumcajs napisał że można repliki w przejściu stawiać, a ty dałeś bana typowi co nawet to nie było przejściem że tak powiem. Bo przejść się dało obok a ty dałeś mu bana ale to też inna sprawa tego iż "Regulamin może się zmieniać" i to nie my mamy cie informować o zmianie "Regulaminu", tylko ty sam masz prawo i obowiązek zapoznania się z regulaminem i byciem nim na bieżąco.

http:

Jeżeli jesteś w czymś dobry, nigdy nie rób tego za darmo!

Napisano

Rumcajsowi juz mowilem i ci powiem , nie jestem na bierzaco bp komp zepsuty od wakacji , nie czytalem regulaminu bo musialem coda ogarniac bo ja sam bylem a oskarzen duzo , powiedz mi jaki ma sebs gry jal ci zablokuje przeciwnik reppikami i nie mozesz ani przejsc ani celow zrobic ?

Ja juz nan w dp wasze nowosci i oskarzenia bo robicie sie nudni i zalosni

tyle w temacie

007sygna.png
Napisano

Dokładnie ! Proponuje dać Adminowi ostrzeżenie 1/3 . Twoim obowiązkiem jest bycie z regulaminem na bieżąco . Nawet jeżeli zmiany miałyby być codziennie . . .:p . I za to za napisałeś powyżej dał bym Tobie 2/3 bo to nie jest postawa godna rangi Admina . .

Napisano

A co sie wtracasz ? Zamoast piaac skargi mogli powiedziec i bym przeprosil smajgola za bana a nie skarge pisac , wy jestescie dp mnie coraz barsziej falszywi i aroganccy , czlowiek pomylic soe nie moze i juz wielkie halo robia -_-

007sygna.png
Napisano

Dobra. Pan na którego jest skarga zrezygnował z rang. Vipa na forum oraz premki zostawiam.

Skarga jest słuszna i Rudy o tym wie.

Dodam jeszcze iż my nie jesteśmy od informowania o malutkich zmianach na codzie czyli np zmiana sklepu... Twoim obowiązkiem jest dowiedzenie się co i jak i zapytanie nas czy tak wolno czy też nie.

Zamykam.

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie