Skocz do zawartości

Zablokowane Cześć i czołem pachniesz rosołem! &.&

krol cebuli

Rekomendowane odpowiedzi

No witam wszystkich misi i wszystkie kotki ^^. 

Jestem dość nowym graczem na serwerach "csowicze". Głównie gram na #3 COD MOD'zie ale zaczne zaglądać także na inne serwert  Gramy na waszych serwerach dopiero 370min, ale już zdążyłem poznać wiele osób. 

Serwer polecił mi kolega o nicku kiler;). Ja natomiast zaprosiłem tutaj 4 moich kolegów ;). 

*** Gdzie moje maniery? Wogóle się nie przedstawiłem***

A więc tak, z tego co wiem od 15 wiosen mam na imię Dawid ;). Od urodzenia mieszkam na wsi koło miasta Inowrocław (okolice Bydgoszczy). Mówią na mnie kędzior. 

Ciekawscy pewnie zastanawiają się czemu nie mam ksywki jako nick. Ależ już tłumaczę; spokojnie bo kolejne zmarszczyki wyjdą; prawda jest taka że sam tej historii nie umiem szybko i zwiężle wytłumaczyć chodz z ojczystego języka jestem dobry :) (ehh skromność). Wktórtcę się mój nick zmieni więc pamiętajcie, że tak jak w matematyce x=y tak samo będzie krol cebuli=kedzior. 

Osoby z owego serwera mnie pewnie kojarzą, a niektórzy już nie chcą kojarzyć..ich strata ;P. 

Co ja mam tu dużo opowiadać o sobie? Uczę się w Gim(b)azjum, interesuję się chemią i matematyką. Moimi hobby są szachy oraz jazda na rowerze. Moja ulubiona lekcja to ta której nie ma. Głośno mówię to co myślę.

Nie przechwalając się, jestem niczym pasha biceps w cs :D (sarkazm dla nie kumatych) 

A tak serio. W cs 1.6 łącznego stażu (z przerwami) mam dobre 4 lata. W CS:GO nie gram bo na 20 FPS mi się nie opłaca. W tej strzelance stawiam głównie na shoty seriamy i kierowanie się słuchem, a na drugim miejscu wzrokiem. 

Używam 2 prar słuchawek. Jedne douszne bez dzwięku (ślepe), a na nie zakładam nauszne słuchawki marki SONY z volume 3 i regulacją na 100%. Takie rozwiązanie pozwala mi na mapie dd2 usłyszeć spod bombsite A ruchy przeciwników przy wejściu na długą od ich respa 

Wiele osób twierdzi przez to, że mam WH.

Ogólnie moją ulubioną bronią jest M4, aczkolwiek AK ma większy rozrzut. Jeżeli nie mam pieniędzy wolę kupić podstawowe SMG niż Famasa gdy jestem naturalnie w CT. Mówię z góry, że AWP to nie mój żywioł.

Ulubiona mapa (standarowa w cs 1.6) to de_dust2, a lekko rozbudowana graficznie css_mirage 

Przestaję już pisać bo ja jak krowa w cs, jak ci sie zatnie myszka to strzela, strzela i końca nie widać :) tak samo jest u mnie ;p Lubię pisać i dlatego też po wypełnieniu wymagań będę startował napewno na redaktora.

Moje motto w CS to "Graj czysto i uczciwie, a obronisz dobre imię" jednym słowem moge powiedzieć nietrawię cheaterów. Spotkałem się już z dogryzkami w moją stronę, że mam wh czy aima. Jescze okej wiem co to jest wh i jak dziła a dokładnie ale AIM to wiem tylko tyle, że się strzela nawet w nogi i leci head. 

Jestem pomocny i można na mnie liczyć  nie zrażajcie się mnie pytać o pomoc. Wiem, że tutaj mam mały staz na forum/serwerze, ale grałem już na takich samych serwerach czyli DD2 z GO MOD'em i mam wszystko ogarnięte 

No i patrzcie jaki ułom ze mnie. Mówię, że kończę już pisać ale jescze 3 wers piszę... teraz już naprawdę :)

Ta wielka lektura ( :D) to namiastka o mnie.

Co prawda nie lubię pisać o sobie no ale patrzcie,

Mickiewicz by lepiej nie napisał :D

3 maj- 100 postów

https://csowicze.pl/topic/31652-cze%C5%9B%C4%87-i-czo%C5%82em-pachniesz-roso%C5%82em/

• Weteran

Witaj

Przestępstwo oszustwa określone w art. 286 § 1 k.k. jest występkiem zagrożonym karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Ponadto sąd - obok kary pozbawienia wolności - może wymierzyć także grzywnę

https://csowicze.pl/topic/31652-cze%C5%9B%C4%87-i-czo%C5%82em-pachniesz-roso%C5%82em/#findComment-146442

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Color format