OSA99 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W ogóle trzeba założyć najpierw temat w każdym dziale z wzorami, np.: Nick: ossosky Propozycja:Dodanie do regulaminu paru punktów. Opis propozycji:Jest w regulaminie 1 nieścisłość, chyba że to tak miało być : ,,zakaz kampienia na respie" - zamiast,, zakqz kampienia na TT respie" - nie widziałem osobiście żeby ktoś dostał kicka za siedzenie na ct respie. 1. Twój nick musi zawierać conajmniej 5 liter z klawiatury QWERTY. Nie może być następujący: Admin, Moderator, Headadmin Opiekun itp. I to co jest, że nie mogą być obraźliwe, rasistowskie i wulgarne. 2.Zakaz kampienia w jednym miejscu dłużej niż 30 sekund (wyj. Obrona bombsite'u, obrona rzuconej paki) 3.Na serwerze można się porozumiewać tylko i wyłącznie w języku polskim. 4.Mikro używamy od Mutacji (co jest) albo 16+ (wyjątek: znośny głos) 5.Zakaz wykorzystywania bugów serwera. 6.Zakaz przebywania z innymi graczami na komunikatorze głosowym w celu podpowiadania sobie. 7.Zakaz griefowania. Np. Rzucania fleszy dla kolegów z drużyny. Narazie to chyba tyle, będę dodawał punkty w miarę możliwości. :) POZDRO /////////ossosky Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/31427-propozycja-dodanie-paru-punkt%C3%B3w-w-regulaminie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuZ Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) W ogóle trzeba założyć najpierw temat w każdym dziale z wzorami, np.: Nick: ossosky Propozycja:Dodanie do regulaminu paru punktów. Opis propozycji:Jest w regulaminie 1 nieścisłość, chyba że to tak miało być : ,,zakaz kampienia na respie" - zamiast,, zakqz kampienia na TT respie" - nie widziałem osobiście żeby ktoś dostał kicka za siedzenie na ct respie. 1. Twój nick musi zawierać conajmniej 5 liter z klawiatury QWERTY. Nie może być następujący: Admin, Moderator, Headadmin Opiekun itp. I to co jest, że nie mogą być obraźliwe, rasistowskie i wulgarne. 2.Zakaz kampienia w jednym miejscu dłużej niż 30 sekund (wyj. Obrona bombsite'u, obrona rzuconej paki) 3.Na serwerze można się porozumiewać tylko i wyłącznie w języku polskim. 4.Mikro używamy od Mutacji (co jest) albo 16+ (wyjątek: znośny głos) 5.Zakaz wykorzystywania bugów serwera. 6.Zakaz przebywania z innymi graczami na komunikatorze głosowym w celu podpowiadania sobie. 7.Zakaz griefowania. Np. Rzucania fleszy dla kolegów z drużyny. Narazie to chyba tyle, będę dodawał punkty w miarę możliwości. :) POZDRO /////////ossosky Twój Punkt 6 znajduję się w regulaminie i jest to ghosting, to jest to samo Następne to punkt 7 również jest: "Na serwerze staramy się pomagać swojemu teamowi, a nie utrudniać mu grę" Griefing odnosi się właśnie do tego punktu dlatego jest on w skróconej wersji żeby nie wypisywać wszystkiego naraz. Ogólnie co do kampienia na respie odnosi się to do wszystkich zespołów zarówno CT jak i TT, nie wiem może nie widziałeś ale ja daje za takie coś slay'a albo kick'a, może inni admini tego nie robią. Punkt drugi również jest opisany w oficjalnym regulaminie i 35 sekund a nie 30, myślę że powinno to zostać Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez derkuZ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/31427-propozycja-dodanie-paru-punkt%C3%B3w-w-regulaminie/#findComment-145422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSA99 Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W pkt. 2 regulaminu jest o respie - mi chodziło o to, że wiele osób kampi np. przed B nie w momencie kiedy np. zostają sami. Tylko odrazu po zaczeciu rundy tam siedzą. Miałem na myśli, żeby ludzie nie siedzieli zbyt długo w 1 miejscu. chodziło mi o to, żeby sprecyzować regulamin. - Bo zbiory zasad powinny być treściwe i szczegółowe tak jak polskie prawo, powinno mieć jak najmniej luk.Ale patrząc z drugiej strony, to tak - są one zawarte mniej więcej. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/31427-propozycja-dodanie-paru-punkt%C3%B3w-w-regulaminie/#findComment-145424 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiKerr Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike Global Offensive → CSowicze | DeathMatch - 185.73.228.158:30019 → [DM] Propozycje zmian" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/31427-propozycja-dodanie-paru-punkt%C3%B3w-w-regulaminie/#findComment-148759 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi