AlbioN Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Cześć i czołem. Jest ważna sprawa,a mianowicie brak nowych podań, a degradacja adminów. Z dnia na dzień coraz mniej widać admina na tym serwerze, cziterów przybywa. Może byście troszkę przystopowali dawać adminom ostrzeżenia za błahostki i ich degradować, bo co nie wchodze na serwer to jakis aimer lub jakiś dziecko 13 lat spiewa i nadużywa mikrofonu . Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29260-degradacje-admin%C3%B3w-dd2/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Hmm do tej pory został zdegradowany 1 admin co o czym Ty w ogóle wspominasz? Co do podań, rekrutacja jest otwarta a jak Wam tak bardzo brakuje adminów to zaczniemy szybką rekrutację? Czy odpowiedź wystarczająca na Twój temat? POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29260-degradacje-admin%C3%B3w-dd2/#findComment-135765 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlbioN Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) Powiadasz 1 degradacja ? Sprawa Wyimaginowanego np ? Nie mówię, że degradacja złych adminów to coś złego, bo to dobrze, ale dlaczego degradujecie b. aktywnych adminów za głupiego slapa zamiast zdegradować adminów, którzy wchodzą 5 min na tydzień, a nie ma kto pilnować... Jak wspomniałem pełno odpaleńców itp. Ten serwer to jeden z najlepszych na tej sieci i z drugiej strony najbardziej zaniedbany ze względu na brak adminów. Zróbcie tą szybką rekrutacje, ale wybierzcie osoby ogarnięte i dajcie też prawo graczom się wypowiedzieć na temat kandydatów. Dziękuje, Pozdrawiam AlbioN. Edytowane 13 Marca 2016 przez AlbioN Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29260-degradacje-admin%C3%B3w-dd2/#findComment-135767 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 W dniu 13.03.2016 o 18:11, AlbioN napisał: Powiadasz 1 degradacja ? Sprawa Wyimaginowanego np ? Nie mówię, że degradacja złych adminów to coś złego, bo to dobrze, ale dlaczego degradujecie b. aktywnych adminów za głupiego slapa zamiast zdegradować adminów, którzy wchodzą 5 min na tydzień, a nie ma kto pilnować... Jak wspomniałem pełno odpaleńców itp. Ten serwer to jeden z najlepszych na tej sieci i z drugiej strony najbardziej zaniedbany ze względu na brak adminów. Zróbcie tą szybką rekrutacje, ale wybierzcie osoby ogarnięte i dajcie też prawo graczom się wypowiedzieć na temat kandydatów. Dziękuje, Pozdrawiam AlbioN. Wyimaginowanemu padł admin i dlatego go nie ma. Pisał do mnie o przedłużenie gdzie nieaktywny on był długi czas. W takim razie powiedzmy że Ciebie nie ma 5 miesięcy (nie dajesz nam informacji), wracasz i mówisz by Ci przedłużyć admina. Nie, tak u nas nie ma. Nie zdegradowałem Juniora dlatego że slapował i jeszcze nikogo za coś takiego nie ukarałem. Dostał on ostrzeżenie za swoje słownictwo na say@ które było już u niego wielokrotnie powtarzane (również miał upomnienia słowne). Edit v1: w dodatku pisał mi przy prośbie o przedłużenie że i tak czasu nie będzie miał to napisałem mu że raczej nie ma sensu go przedłużać jak będzie jego aktywność dalej tak marna :) POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29260-degradacje-admin%C3%B3w-dd2/#findComment-135769 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlbioN Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) W dniu 13.03.2016 o 18:19, RumcajsJumper napisał: Wyimaginowanemu padł admin i dlatego go nie ma. Pisał do mnie o przedłużenie gdzie nieaktywny on był długi czas. W takim razie powiedzmy że Ciebie nie ma 5 miesięcy (nie dajesz nam informacji), wracasz i mówisz by Ci przedłużyć admina. Nie, tak u nas nie ma. Nie zdegradowałem Juniora dlatego że slapował i jeszcze nikogo za coś takiego nie ukarałem. Dostał on ostrzeżenie za swoje słownictwo na say@ które było już u niego wielokrotnie powtarzane (również miał upomnienia słowne). Edit v1: w dodatku pisał mi przy prośbie o przedłużenie że i tak czasu nie będzie miał to napisałem mu że raczej nie ma sensu go przedłużać jak będzie jego aktywność dalej tak marna :) Co do Wyimaginowanego to przedstawił mi inną sytuacje albo ja go zle zrozumiałem, a wiec to jest wyjaśnione. Co do Juniora to jak dostał ostrzeżenia za głupie słowa "Kurwa" to sorry, ale bez tego słowa cs to nie cs. To tak jakby chrzciny bezalkoholowe . Wasza sprawa w jaką stronę rozwijacie serwer, ale gram na nim b.długo i widzę co się dzieje i z dniem na dzień jest coraz gorzej. Odpałów wiecej niż adminów np. Skillowy Manieczek co znajduje się w top15, który gra na sh/aim. To co miałem do powiedzenia to powiedziałem, możesz zamknąć. Edytowane 13 Marca 2016 przez AlbioN Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29260-degradacje-admin%C3%B3w-dd2/#findComment-135775 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 W dniu 13.03.2016 o 18:27, AlbioN napisał: Co do Wyimaginowanego to przedstawił mi inną sytuacje albo ja go zle zrozumiałem, a wiec to jest wyjaśnione. Co do Juniora to jak dostał ostrzeżenia za głupie słowa "Kurwa" to sorry, ale bez tego słowa cs to nie cs. To tak jakby chrzciny bezalkoholowe . Wasza sprawa w jaką stronę rozwijacie serwer, ale gram na nim b.długo i widzę co się dzieje i z dniem na dzień jest coraz gorzej. Odpałów wiecej niż adminów np. Skillowy Manieczek co znajduje się w top15, który gra na sh/aim. Say@ kurwa? Ok a jeżeli admin (który ma dawać przykład) na say@ pisze słownictwo typu zamknij dupe czy zamknij mordę? Może dla nas (starszych osób) to normalne słownictwo ale zważ też uwagę na to że grają u nas również osoby które posiadają poniżej 16 lat i nie chcemy by serwer kojarzył się z niekulturalną administracją. Zostanie otworzona szybka rekrutacja ( gdzie oczywiście steam będzie wymagany ) i zobaczymy jak to będzie. Na serwer również dodam ogłoszenie o nowym temacie. /cl 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29260-degradacje-admin%C3%B3w-dd2/#findComment-135776 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość esej Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike 1.6 → CSowicze | Only DD2 # Classic - 80.72.33.61:27175 → [1# DD2] Sprawy serwera" do "Serwery Counter Strike 1.6 → CSowicze | Only DD2 # Classic - 80.72.33.61:27175 → [1# DD2] Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29260-degradacje-admin%C3%B3w-dd2/#findComment-196935 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi