Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• 8 Wszystkich serwerów
  • 78 / 250 Wszystkich graczy
  • 31% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jezeli to prawda to lotholt powinnien zostac ukarany i zgodze sie ze czasami naduzywa komunikacji glosowe 

I ogolnie to jeszczepamietam pare tyg temu bylem tez w ct jakos w nocy okolo 4-3 powiedzialem: plecy tylna sciana totalny i mnie przerwalo bylo tylko totalny na serwie bylo 6-7 graczy zabilem chyba 3 z tym lotholta i powiedzialze mass fk moze i tak ale kazdy zaufany/admin zrespil by all ale nie lot powiedzial ze bd ban a bana nie bylo czyli grozenie banem 

I ogolnie to ja bym dal ostatnia szanse  jezeli nadal tak to bede jestem za zdegradowaniem :C

Napisano

Dobra zaczne od tego slapowania. Slapowalem cie bo sam mnie o to prosiles mowiac wez mnie slapuj bede samolotem wiec nie klam :) Slapowalem cie tylko tak zeby nie przeszkadzac w toku gry. 

Teraz co do tych kolorkow był to fk, poniewaz osobom przede mna kazales wybrac kolorek i nie mowiles nic o zakazie wybrania danego koloru, a zmiana zasad podczas zabawy gdy juz ktos zginal jest zwykla faworka wiec wpisalem !fk i odrzuciles wiec dalem ci jeszcze jedna szanse respiac sie komenda zaufanego. Zabiles mnie wiec cie zbanowalem a potem po 1 nie pamietam juz jak ale wyzwales mnie to wpisalem !k kultura jako ostrzezenie a gdy zagroziles mi degradem zbanowalem cie co bylo jasne po takim wyczynie.

Co do tego prowadzenia gracza ANDY i mojego wybierania celi. Gra jest do tego zeby sie w niej dobrze bawic wiec wykorzystalem nieuwage wardena i wybieralem cele od 1 do 10 tylko okreslone niedosłownie. 

Czy jest fk czy nie to kogo jak kogo ale mnie nie powinienes sie czepiac bo gram na tym serwerze bardzo dlugo i regulamin znam caly na pamiec dzieki czemu moge rozpatrzec kazda sytuacje bez wiekszego namyslu.

Nie wiem czemu sie tak uparliscie na te skargi. 

Z 1 strony dobrze zeby kogos karac kto zrobil cos nie tak a z 2 strony za bezpodstawne skargi moim zdaniem powinny byc jakies kary/warny no ale nie ja to ustalam.

Kolejna smieszna skarga i nie rozumiem wypowiedzi. JEZELI TAK JEST JAK OSA PISZE TO SKARGA SLUSZNA. To laskawie prosze o obejrzenie demka i wtedy pisac swoja opinie na ten temat. Czekam na reszte postow ale mysle ze tutaj juz wszystko wyjasnilem :)

Aa i jeszcze jedno ja co chwile naduzywam komunikacji glosowej. Bardzo ciekawe. Jestem zaufanym ktory sie pilnuje by nie popelniac bledow i owych nie popelniam(tak jestem tego pewien) wiec za przeproszeniem nie pier*ol głupot.

Napisano

Śmieszny jesteś. To prawda, mówiłem żebyś mnie slapował, ale zwykle było to na freeday'u albo życzeniu,a kiedy prosiłem żebyś żebyś przestał to Ty i tak dalej to robiłeś.

Stary. Wybrałeś kolor, którego nie ma w palecie.Jasno jest napisane, że masz wybrać kolor z palety. Ok. Dałem ci szanse i powiedziałem żebyś wybral inny kolor. Ty jednak wolałeś być jak zwykle upartym dzieciakiem i brnąłeś dalej w oszukiwanie. Więc zabiłem cię, a gdy się zrespiłeś zrobiłem to ponownie, bo żadnego freekill'a nie było.

Sytuacja z Andy'm - zachował się jak niedojrzały dzieciak - przedłużając oraz utrudniając prowadzenie Andy'emu . Co to na kur*wa być? 5 minut wybierałeś jedną głupią cyfrę, której wkońcu i tak nie podałeś. Gratulacje dojrzałości, mama musi być bardzo dumna. Wyzwałem cię - wszyscy wiemy dlaczego, dałeś Bana za darmo - obiektywność pierwsza klasa, a będę dalej to robić jak będziesz nadużywał mikro i dawał bany/warny za free bo nienawidzę dzieciarni twojego pokroju na serwerze.

Pozdrawiam cieplutko i liczę na Degrada naszego serwerowego homosia. :)

tumblr_mozif1kw721rkx1seo1_500.gif
Napisano

Śmieszny jesteś. To prawda, mówiłem żebyś mnie slapował, ale zwykle było to na freeday'u albo życzeniu,a kiedy prosiłem żebyś żebyś przestał to Ty i tak dalej to robiłeś.

Stary. Wybrałeś kolor, którego nie ma w palecie.Jasno jest napisane, że masz wybrać kolor z palety. Ok. Dałem ci szanse i powiedziałem żebyś wybral inny kolor. Ty jednak wolałeś być jak zwykle upartym dzieciakiem i brnąłeś dalej w oszukiwanie. Więc zabiłem cię, a gdy się zrespiłeś zrobiłem to ponownie, bo żadnego freekill'a nie było.

Sytuacja z Andy'm - zachował się jak niedojrzały dzieciak - przedłużając oraz utrudniając prowadzenie Andy'emu . Co to na kur*wa być? 5 minut wybierałeś jedną głupią cyfrę, której wkońcu i tak nie podałeś. Gratulacje dojrzałości, mama musi być bardzo dumna. Wyzwałem cię - wszyscy wiemy dlaczego, dałeś Bana za darmo - obiektywność pierwsza klasa, a będę dalej to robić jak będziesz nadużywał mikro i dawał bany/warny za free bo nienawidzę dzieciarni twojego pokroju na serwerze.

Pozdrawiam cieplutko i liczę na Degrada naszego serwerowego homosia. :)

Gdzie jest napisane ze mam wybrac kolor z palety? 

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Skarga przedawniona

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie