Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAUFANY] Lotholt

OSA99

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: ossosky

• Nick oskarżonego: Lotholt

SteamID oskarżonego: STEAM_1:0:120696097

Data i godzina zdarzenia: Około 22:20 dnia 28 Lutego 2016 r.

Runda i czas mapy: 2 albo pierwsza, nie jestem w stanie odtworzyć demka - przepraszam za to. Ale runda to była 1-wsza albo druga, nie jestem pewien.

Mapa: jb_mountaincraft_v5

Opis sytuacji: Zaczynając. Spokojnie sobie prowadziłem uprzednio uspokajając bunt AliceGatore'a [ledwo ale dałem rade :D ] . Wróciłem do reszty więźniów i rozpocząłem zabawę w kolorki. Wszystko szkło tak jak powinno do czasu, aż Lotholt wybrał zły kolor. Powiedział, że chce szary. Ok, w tym momencie powiedziałem, że kto wybierze kolor szary i bordowy z automatu ginie(wszyscy wiemy dlaczego, takie kolory nie wypadają) ORAZ kazałem mu wybrać inny kolor. Jak widać na demku od razu się oburzył i nie chciał wybrać innego. Zaczął grozić mi, że jak go zabije to będę miał FK i bla bla bla. Nie przedłużając zacząłem odliczać by miał spokojnie szansę by wybrać inny kolor :). Ku mojemu i innych graczy zdziwieniu nie wybrał innego tak jak by zrobił to każdy inny gracz. Nie wybrał - nie wykonał mojego polecenia - więc go zabiłem, nic prostszego. Najlepsze jest to, że on się zrespił xD tak, zrespił się i zaczął mówić, że mam FK. Nie było mowy o żadnym FK dlatego zabiłem go ponownie. Mamy tutaj przekład ewidentnego nadużywania zaufanego. Po tym jak go zabił ten drugi raz, wlepił mi bana na 10 rund na CT. Śmieszne stary. Reakcja innych graczy była równie śmieszna bo to było po prostu nielogiczne. Chwilkę potem napisałem, że teraz to już na pewno ma degrada. Po czym wlepił mi bana na bodajże 1440 minut . Powód - ,,grożenie degradem" ,  spoko mordo. Wszyscy na niego narzekają - co chwilę zakłóca prowadzenie, nadużywa komunikacji, a ostatnio na jednej mapie ciągle mnie /slap 'ał choć go o to nie prosiłem, wręcz mówiłem, żeby tego nie robił, gdy powiedziałem że jak mnie slapnie jeszcze raz to pójdę napisać skargę on to olał i slapnął mnie jeszcze parę razy.Kolejna sytuacja - Andy był prowadzącym i był szybkie paluszki bodajże 3 razy pod rząd w celach - Lotholt wygrał za każdym razem a Andy kazał mu wybierać cele do zabicia. On zamiast podać normalną liczbę wymyślał - mówił np. pierwiastek z 3, albo 2 i jedna trzecia, 3 do piątej itp itd. Trwało to dobrych parę minut,  specjalnie przedłużał, próbował być śmieszny - nie wiem jak tam u was w 1 gimnazjum macie żarty, ale administracja powinna reprezentować jakiś poziom chyba co ? Po całej sytuacji wlepił Andy'emu bana za niekreatywne prowadzenie - jakaś kur*a kpina czy co? 

Dowód: https://mega.nz/#!b5RiXLZa!xsCeShgqhgyIfHTnt85tbjs7Vrs1M08cs22bktorMPY

Zapraszam wszystkich graczy do dyskusji, tych co byli wtedy na serwerze - wyraźcie swoje zdania - a tobie dzieciaczku podziękuje już. Dla mnie jesteś skończonym pozerem. elo

PS. Liczę na szybkie rozpatrzenie. :)

Edytowane przez OSA99
tumblr_mozif1kw721rkx1seo1_500.gif
https://csowicze.pl/topic/28186-zaufany-lotholt/

Byłem przy całej sytuacji i powiem szczerze, po tym jak Osa drugi raz zabił Lotholta (zaraz po zrespieniu) nie mogłem wytrzymać ze śmiechu, ale gdy Damian jako warden dostał CT bana to zacząłem płakać, no ale hej, to dopiero początek! Po chwili pisania zobaczyłem na czacie komunikat iż gracz Ossosky został zablokowany na serwerze na ponad 1000 minut, powód? "Grożenie degradem"! To był moment w którym zacząłem sie dusić ze śmiechu, jak dla mnie Lotholt pomijając swoje 14 lat nie nadaje sie na Administratora/Zaufanego z powodu nadużywania komunikacji, nieznajomości regulaminu (Krzyczenie o fk kiedy go nie było/narzekanie na faworyzacje gdy nic o niej w regulaminie nie było wspominane/mylenie innych graczy) czy też przeszkadzanie innym graczom w zabawie na serwerze (slap'owanie Damiana gdy sam prosił żeby przestał). Jestem totalnie za degradem c: 
Pozdrawiam serdecznie!

https://csowicze.pl/topic/28186-zaufany-lotholt/#findComment-131087

Nie chcę mi się i nie mam czasu oglądać demka, ale jeżeli to co mówisz jest prawdą to zgadzam się z tobą jak najbardziej. Administracja musi reprezentować poziom i dawać przykład innym graczom, a nie nadużywać komend. Rozsądnym wyjściem w tej sytacji jest warn lub degradacja danego Admina/Zaufanego. Poczekamy na wypowiedź Lotholt'a.

CSGO_SpookyChick02.jpg

https://csowicze.pl/topic/28186-zaufany-lotholt/#findComment-131115

Warn jest tymczasowym rozwiązaniem  :) .

Zadziałałby tylko wtedy, gdy sytuacja miała miejsce jeden raz.

Ano właśnie. W tym wypadku nie jest to jednorazowa akcja z nadużywaniem komend, wystarczy zapytać graczy, którzy aktywnie grają na serwerze na jego temat.

tumblr_mozif1kw721rkx1seo1_500.gif
https://csowicze.pl/topic/28186-zaufany-lotholt/#findComment-131164

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie