Skocz do zawartości

Zablokowane #2 Wywiad w duecie - SpiT iT OuT

SONGUŚ

Rekomendowane odpowiedzi

@Vesp3r! ♥ Witaj SpiT iT OuT! Czy chciałbyś udzielić nam wywiadu?

@SpiT iT OuT Tak oczywiście.

Zacznijmy od podstaw, przedstaw nam się, ile masz lat, jak masz na imię, gdzie mieszkasz?

@SpiT iT OuT Mam na imię Kacper,mam 16 lat i mieszkam w Krakowie

@Vesp3r! ♥ A więc Kacprze, masz jakieś zainteresowania/hobby? Co najbardziej Cię inspiruje?

@SpiT iT OuT Tak, Najbardziej Interesuje się Mechaniką i to od dziecka bo jak byłem mały to zawsze patrzyłem co robi mój Tatuś i się od niego uczyłem lubię szperac przy moim samochodzie albo motorku, a tak pozatym interesuje się Sportem oraz Amxx i tworzę własne pluginy i paczki od 2 lat

Lubisz tworzyć paczki AMXX?

@SpiT iT OuT Czasem jak mi się nudzi to coś tam stworze ale lubię się tym zajmować

@Vesp3r! ♥ Wspomniałeś, że mieszkasz w Krakowie, podoba Ci się tam? Masz jakieś ulubione miejsce?

@SpiT iT OuT Czy ja wiem czy mi się podoba. Mieszkam w tym mieście od urodzenia i takie same miasto jak inne i nic nie ma ciekawego ale wolałbym mieszkać na wsi

Czemu na wsi? Wolisz spokojne, wiejskie klimaty?

@SpiT iT OuT Tak ,lubię ciszę i spokój, jak jeżdżę do babci na Wakacje to mi się tam bardzo podoba i zawsze nie chce z tamtąd odjeżdżać

@Vesp3r! ♥ Z Twojego wieku wynika, że się uczysz. Do jakiej szkoły uczęszczasz, jak Ci idzie nauka?

@SpiT iT OuT Uczeszczam do Zasadniczej Szkoły Zawodowej Nr.23 w Krakowie do Technikum na profil Technik-Mechanik, a nawet dobrze xD powiedzialbym ze taki zemnie uczen na sciagach tak jak każdy.

A masz jakieś plany na przyszłość?

@SpiT iT OuT Tak. Zamierzam odrazu jak skończę szkole pojechać do Niemiec pracowac i chciałbym mieć kochającą rodzinę i dwójkę wspaniałych dzieci

@Vesp3r! ♥ Dlaczego akurat do Niemczech?

@SpiT iT OuT Bo każdy tam pojechał z moich znajomych i mówią że nieźle się tam zarabia :p

A jak chcesz nazwać dzieci?

@SpiT iT OuT Jeszcze nad tym nie myślałem ale kiedyś napewno imiona wybierzemy z moją żoną

@Vesp3r! ♥ No to życzę Ci, aby Twoje marzenia się spełniły, a teraz pytanie, masz może jakiegoś pupila?

@SpiT iT OuT Dziękuję Bardzo! :) Może się kiedyś spelnia :p Tak Mam Pieska wabi się Pikuś :d

A jaka rasa pieska?

@SpiT iT OuT Labrador retriever

@Vesp3r! ♥ To jest piesek domowy, gdzie go trzymasz?

@SpiT iT OuT Tak to jest piesek domowy

Nauczyles go jakiś sztuczek?

@SpiT iT OuT Nie , nie mam glowy do tego :d

@Vesp3r! ♥ Na czym się lepiej znasz, na motocyklach, czy na samochodach?

@SpiT iT OuT Chyba lepiej na samochodach ale na motocyklach też się trochę znam

A co wolisz prowadzić? Motocykl czy auto?

@SpiT iT OuT Mój Motorek

@Vesp3r! ♥ Jaka marka? Cross/Szosowy/Turystyczny? Pojemność jakaś większa, czy motorower?

@SpiT iT OuT Mam Yamahe dt 125 :p To jest croosik

Życzę miłej jazdy i powodzenia w nauce! Przejdźmy do pytań o forum, jak się tu znalazles

@SpiT iT OuT Dziękuję :) a znalazłem się tutaj przez to że szukałem jakiejś dobrej sieci z serwerami żeby sobie pograc i właśnie tak jakoś na tą sieć trafiłem i mi się spodobała i myślę że zostanę tutaj jak najdłużej

@Vesp3r! ♥ Też mamy taką nadzieję, jak oceniasz pracę naszej administracji? Radzą sobię?

@SpiT iT OuT Tak Administracja radzi sobie świetnie i w dodatku jest bardzo miła

A jaką masz opinię o Sylwi i Rumcajsie? Masz zamiar się z nimi spotkać w Krakowie?

@SpiT iT OuT Są Bardzo mili i stworzyli naprawdę niezle Forum :) a co do spotkania jak by chcieli się spotkac to z mila checia spotkal bym się z nimi :d

@Vesp3r! ♥ Zmienił byś coś na naszym forum czy dla Ciebie jest idealne?

@SpiT iT OuT Nic bym nie zmienił bo wszystko jest dobrze i jest idealne

Planujesz złożyć podanie na coś? Jesteś w czymś dobry?

@SpiT iT OuT Tak :) za jakis czas na poczatek zamierzam złożyć podanie na Promotora

@Vesp3r! ♥ Na jakich serwerach najczęściej można Cię spotkać?

@SpiT iT OuT Na DD2 ,PaintBall+Exp i Bf4

Jako ostatnie pytanie powiedz nam, skąd wziął się Twój nick?

@SpiT iT OuT 2 lata temu byłem na takiej sieci (nie będę reklamował bo nie wolno) i ten sam Nick co ja teraz mam miał właściciel sieci i właśnie bardzo mi się spodobał i tak jakoś go wziąłem

@Vesp3r! ♥ Wywiad powoli dobiega końca czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

@SpiT iT OuT Tak Oczywiście was ,RumcajsJumper,Sysie,Kikiera,Twoją Marionetke,Słomka,TerroRa oraz wszystkich użytkowników Forum CSowicze.pl

Dziękujemy za wywiad, dolaczamy sie do pozdrowien. Siema!

@SpiT iT OuT Również dziękuję za ten wspaniały wywiad :) Siemanko!

@Vesp3r! ♥ Cześć!

Dodawalem na telefonie takze przepraszam za bledy itp.

krol

https://csowicze.pl/topic/27715-2-wywiad-w-duecie-spit-it-out/

Dzięki za pozdrowienie +za wywiadzik 

Dziwne że masz 16 lat i chodzi już do zawodówki :/

I gorszy od napisany od tego co pisaliście zemną :D 

Edytowane przez TerroR.
e8darj55ts69.png

https://csowicze.pl/topic/27715-2-wywiad-w-duecie-spit-it-out/#findComment-128662

'To jest piesek domowy, gdzie go trzymasz?' - to pytanie jest bez sensu xD

'Dziękujemy za wywiad' - jak już to

dziękujecie za udzielenie wywiadu.

Według mnie troszke gorszy niż ostatni :/

crp_2.jpg

Zapraszam na JailBreak !

https://csowicze.pl/topic/27715-2-wywiad-w-duecie-spit-it-out/#findComment-128667

• Weteran

Do dupy.

Nie poprawiasz błędów, pytania również się do niczego nie nadają. "To jest piesek domowy, więc gdzie go trzymasz?" rozbawiło mnie do łez, pewnie go w piwnicy bez okien zamyka.

W ogóle, kim jest ten Spit it out? Wywiady powinny być z jakimiś "znanymi" użytkownikami forum, a nie z osobami, które są od dwóch dni, niczym się nie wyróżniają i jedynie nabijają posty. Bo kto by chciał poznać bliżej np. moją nauczycielkę od matmy? Nikt. ;)

Jak chcecie na szybko robić wywiady to napiszcie na szybko rezygnację z tej funkcji, jak ja tego nie cierpię..

Edytowane przez ~eZ.
https://csowicze.pl/topic/27715-2-wywiad-w-duecie-spit-it-out/#findComment-128672

Wywiad ( według mnie ) gorszy od poprzedniego. Skoro jest Was 2 może więcej trochę tych pytań? Unikajcie szybkich pytań, bo to źle wygląda.

https://csowicze.pl/topic/27715-2-wywiad-w-duecie-spit-it-out/#findComment-128676

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Dziękujemy za opinie. Następnym razem postaramy się bardziej. Wywiad do przeczytania.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

krol

https://csowicze.pl/topic/27715-2-wywiad-w-duecie-spit-it-out/#findComment-129069

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie