` izcoN (◣_◢) Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=27wABwYOhT8 Tekst :) Prawdziwych przyjaciół na palcach reki zliczę, w przypadkach gdzie oblicze, to dosłownie pułapkaJa wtedy na nich liczę i vice versa w wersach zawieram to co wypływa z mego sercaDziś mało tych szczerych na wagę złota, dobrze dobrana kwota robi z kolegi kmiotaWczoraj byliśmy blisko dziś to spuszczam do klopa, niby hajs to nie wszystko jednak wypala w oczachMiałem ziomka z nim kontakt jakby był mym młodszym bratem zatem gdy miał problemy pomagałem mu zawszejego dziurawe buty zamieniałem na nówki, także wytarte ciuchy i nie brałem złotówkichciał zarobić na siebie, załatwiłem mu prace, wtedy był małolatem dziś to dorosły facetz czasem naszej współpracy mocno spuchły Mu długi przez to stał się balastem przez głupotę i kasęnie raz pierwszy nie drugi, dostał szanse poprawy jednak chuja w nią wjebał tak pogłębiał swój nawyk,Przekręcania ziomali, co mu rękę podali, w czasie gdy się smażył i palił, warto w spirali życiadzisiaj w oddali trzyma się ta próchnica, bez pokory chęci na zmianę stwarza pozorydalej ma wyjebane i tak brnie po ulicach, już nie zmieni swojego fałszywego licaPrzychodzi taki dzień, ze oddzielasz ziarno od plewy tak dbasz o krzewy i dalszy los własnej glebyBez chwastów ogród staje się dużo piękniejszy, wiesz o co mi chodzi niewdzięczni koledzyPrzychodzi taki dzień, ze oddzielasz ziarno od plewy tak dbasz o krzewy i dalszy los własnej glebyBez chwastów ogród staje się dużo piękniejszy, wiesz o co mi chodzi niewdzięczni koledzyNiewdzięczny kolega, ten to perfidny kutas, z pewnością będziesz w szoku jak tej historii posłuchaszChętnie weźmie jak mu dasz, w druga stronę już ciężko, jeśli mu zaufasz to oszukasz się koleżkoFałszywy judasz co nie docenia pomocy, w krainie zamków krat i starych zatęchłych kocyGdzie siedzi kilka lat złożonych z dni i nocy, tam wiedział kto jest brat zapomniał jak wyskoczyłPrawda kolę w oczy godzi w serce niczym nóż, toksyczna znajomość bardziej niż trujący bluszczPierdole jegomość nie zobaczy mnie juz, choc znalismy sie od dziecka takie życie no cóżBit kartka tusz, i wyrzucam to z serca kurestwo odpędzam czytaj człowieka bez zasadCo z tego, ze przy oku ma cyngwajza skoro zachowuje się jak pierdolona łajza (faja)Niech dalej wciska kit nieświadomym pelikanom, wykorzystuje ich i wypierdala na sianoJa nie chce mieć z nim nic wspólnego, morał z tego taki, ze nie będzie więcej mym kolegaMinie jakiś czas, kiedyś zrozumie stratę gdy zostanie sam jak palec to zatęskni za bratemCo w biedzie nie odwraca się na pięcie, a zatem w najgorszym momencie jest prawdziwym skarbemPrzychodzi taki dzień, ze oddzielasz ziarno od plewy tak dbasz o krzewy i dalszy los własnej glebyBez chwastów ogród staje się dużo piękniejszy, wiesz o co mi chodzi niewdzięczni koledzyPrzychodzi taki dzień, ze oddzielasz ziarno od plewy tak dbasz o krzewy i dalszy los własnej glebyBez chwastów ogród staje się dużo piękniejszy, wiesz o co mi chodzi niewdzięczni koledzyRozpoczęta wojna ja kontra sepy hieny, pierdole z wami kontakt i te cukierkowe ściemyAfery to już norma, jestem przyzwyczajony, zdarzyłem się przekonać sam nie raz w chuja zrobionyGdy tygrys przyczajony mydlił mi oczy fermentem, udawał wspólnika dobrze rozkminił to w DTZapomniał co znaczy słowo święte rzucił przynętę w postaci maski zwanej KOLEŻEŃSTWEMNiedługo potem wyskoczyło szydło z wora, ja od tego odcięty myślę, ze najwyższa poraBy to w słowa obrać wyrzucić z siebie oraz pozwolić mu przekonać się o swoim gniewieOn kiedy był w potrzebie wiedział gdzie zapukać, PRACA PŁACA PLECY BRATA we mnie miała kurwaKtóra sama w sobie była na jednego liścia, bez kolegów i obstawy sierotka MarysiaDziś mu wbijam chuja w pysia bo na to zasłużył, gdy znalazłem azyl życia on był sprawcą burzyJednak nie ma takiej po której nie wyjdzie słońce, w końcu fred sam się wydymał chytry na pieniądzeŁasy jak na chuja dziwka, niewdzięczny kolega, jeden z tych po których bym się nie spodziewałAle nie ma tego złego, w moim życiu nastał przełom, coś musiało się skończyć żeby coś się zaczęłoPrzychodzi taki dzień, ze oddzielasz ziarno od plewy tak dbasz o krzewy i dalszy los własnej glebyBez chwastów ogród staje się dużo piękniejszy, wiesz o co mi chodzi niewdzięczni koledzyPrzychodzi taki dzień, ze oddzielasz ziarno od plewy tak dbasz o krzewy i dalszy los własnej glebyBez chwastów ogród staje się duzo piekniejszy, wiesz o co mi chodzi niewdzieczni koledzy Kontaktując się ze mną: - Przedstaw się. - Przejdź do sedna sprawy. - Zawrzyj istotne informacje. - Czekaj cierpliwie na odpowiedź. TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/27611-props-bonus-rpk-cs-niewdzi%C4%99czni-koledzy-prod-wowo/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVIX Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/27611-props-bonus-rpk-cs-niewdzi%C4%99czni-koledzy-prod-wowo/#findComment-129271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi