csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
[Admin DD2] Vesp3r! - Tematy Archiwalne - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS] Krwawa Dominacja! - ZOMBIE MOD! ×
[ PLEBISCYT - LIPIEC [ -> KLIKNIJ <- ] ×
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Wkrótce Start

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
- Wchodzenie raz dziennie na forum; +

- Minimum 16 lat; +

- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; +

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; +

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; +

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; +

- Minimum 12h przegrane na serwerze; +

- Obowiązkowo aktywne konto steam; +

- Posiadanie mikrofonu; -

Nick: |P.F.K| Vesp3r.!

Doświadczenie (w byciu adminem): Spore, mam swój serwer, więc obsługa amxmodmenu nie sprawia mi żadnego problemu.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Od dłuższego czasu spędzam na tym serwerze sporo czasu, a jak wiadomo jest tu, aby kilku aktywnych adminów, znam dobrze AMXX, więc podstawowe komendy admina mam w jednym palcu. Ludzie mnie na serwerze znają, nie jestem konfliktowy, lubię pomagać innym. Interesuję się głownie motoryzacją, jak i Vapowaniem, to chyba tyle :D 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5 godzin, zależy od szkoły.

Kontakt: GG | STEAM | FORUM

Link do GameTracker'a: 

Składka 11,07zł sms [tak/nie]: Wolałbym przelew

blue%20textures%20keep%20calm%20and%201920x1200%20wallpaper_www.wallpaperhi.com_43.jpg

Napisano

Bry dzień, 

Jestem na małe tak, a powodem jest to, że czytałem przed chwilą podania innych osób aż mnie głowa rozbolała.

+ Spełniasz wszystkie wymagania (oprócz mikrofonu, ale to pikuś) 

+ Steam ( w końcu ktoś kto ma steam ! )

- Słabe gt 

+ składka 

+ doświadcznie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie