TwojaMarionetka Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Aby móc złożyć podanie na Administratora Deathrun musisz spełniać poniższe Wymagania: 1. Minimalny Wiek: "16"2. Liczba godzin na serwerze: "10h" (Godziny nabite na spec. będą surowo karane)3. Liczba sensownych postów: "10"4. Liczba godzin na forum: "5h"5. Pozytywna aktywność na forum6. Brak ostrzeżeń na koncie7. Admin musi posługiwać się poprawną Polszczyzną8. Znajomość AMXX (AmxModX) min: "5" 9.Co miesięczna składka 11 zł SMS lub 7 zł Przelew/Paypal Punkty dot. znajomości AMXX:1 - Nie wiem co to jest AMXX i nie rozumiem do czego jest mi on potrzebny?2 - Wiem co to jest AMXX ale nie rozumiem do czego jest mi on potrzebny?3 - Orientuję się w panelu administracyjnym, ale przydałoby mi się powtórzyć jak to wyglądało.4 - Potrafię sprawnie korzystać z panelu administracyjnego.5 - Potrafię sprawnie korzystać z panelu administracyjnego i poprawnie wpisywać komendy bez panelu administracyjnego.6 - Potrafię sprawnie korzystać z panelu administracyjnego, znam i wiem jak wykorzystać wszystkie komendy, którymi powinien posługiwać się administrator.7 - Potrafię sprawnie korzystać z panelu administracyjnego oraz znam dużo dodatkowych komend, do tego potrafię w FTP serwera wgrywać pluginy.8 - Potrafię sprawnie korzystać z panelu administracyjnego oraz znam dużo dodatkowych komend, do tego potrafię w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i mam małe doświadczenie w edycji pluginów.9 - Potrafię sprawnie korzystać z panelu administracyjnego oraz znam dużo dodatkowych komend, do tego potrafię w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i mam spore doświadczenie w edycji pluginów10 - AMXX nie jest mi obcy, potrafię na nim profesjonalnie pracować. Wzór Podania o admina : Wzór:Imię:Wiek:Nick:Link do banid'a(Jeżeli masz steam):Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?:Mikrofon(TAK/NIE):Czy miałeś kiedyś Admina?:Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?:Znajomość Komend Amxx?(0-10):Coś o sobie:Link do gametrackera:Płatność(SMS/Przelew/): Najlepsza Muzyka Klubowa! (Kliknij Mnie) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/26787-wz%C3%B3r-oraz-wymagania-admina-dr-klasy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwojaMarionetka Napisano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Wzór Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Najlepsza Muzyka Klubowa! (Kliknij Mnie) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/26787-wz%C3%B3r-oraz-wymagania-admina-dr-klasy/#findComment-124383 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike 1.6 → CSowicze | DEATHRUN 700lvl - 91.224.117.20:27100 → Podania na admina DR" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/26787-wz%C3%B3r-oraz-wymagania-admina-dr-klasy/#findComment-129641 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi