RumcajsJumper Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AEfJhC1Vxig Jestem zazdrosny o kobietęPrzecież wieciePowinienem być jak jej Ufamnajbardziej na świecieCzasem rozum bzdury pleciePodpowiada źleCo z tego wyniesiesz złośćKtórą na emocje naniesieszSpójrz,Będziesz złyI nie będzie lepiejBędziesz czuł jak cię po plecach klepie król podziemiaCo nie omieszka przyjść po ciebie rójNigdy nie zamieniszBój się nie tylko o siebieBól będziesz czuł na plecach swych dzieciCzasem jak widzę, jak patrzą na nią faceciMam ochotę pasem ich związać i wrzucić do śmieciPotraktować gazem po ślipiachPoczekać aż stwierdzi lekarz zgonBo po głowie skakać będę im wiekiNie pomogą leki moja złość sprawia że nie przypominasz kalekiA coś w podobie trupa, bo nie mrugają powiekiSłuchaj, ciebie tez to się tyczyWięc trzymaj chuja na smyczyTo nie ja, tylko onMoja druga stronaBroń cię panie bożeBo to boża wolaChroń go panie za te kłamstwaChoć wtedy każdy pozna goPsom można rzucić na pożarcie boWiem, ze jest druga stronaI to moja sprawaJak ja się zachowamCzy schowam dumę którą się napawamKtóra kochamNieraz przez nią szlocha ktoś, i ktoś przez nią konaBo najbardziej ranią słowaOd zazdrości często bolała głowaLecz ciepłe słowa jej sprawiały ze zazdrość się chowaPod pościelą pozytywnych wibracjiI Nie o seksie mowa, bo to intymna sprawa mojaUfam jej ponad życieNie wierze by mogła zrobić mi przykrośćA Mi cię brakuje ponad wszystkoOddam życie na konto twego zdrowia,I twa przyszłość interesuje mnie i to by być z tobą bliskoJestem zazdrosny o kobietę bo ja kochamI wyjebię każdemu w łeb który się źle zachowa w stosunku do niejBo to mój skarb i moja żonaTknij ją a wyprawię ci pogrzeb i cię pochowamWidzisz jak się miotasz sam ze sobąWiedz myśl pozytywnieMyśl głowaNie bądź nastawiony wrogoJak masz być skrzywdzony to będziesz,I wierz mi na słowo że jedną nogą jesteś już w tym co cię zrani srogoTyyyAlbo i nieWszystkiego nie przewidziszBądź dobrej myśliŻyj tym co widziszNie tym co wymyśliszLub żyj marzeniami, by do nich dojśćA jak dojdziesz do nich wtedy się zdziwiszLecz od pokus stroń bo sam siebie skrzywdziszLecz od pokus stroń bo sam siebie skrzywdziszLecz od pokus stroń bo sam siebie skrzywdziszbo sam siebie skrzywdzisz, bo sam siebie skrzywdzisz No to czas na nocne śpiewanie POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/22509-ak47-invidia-tekst-piosenki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outhorn Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Brak zainteresowania. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/22509-ak47-invidia-tekst-piosenki/#findComment-104428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi