Skocz do zawartości

Zablokowane bye

Hrabia M

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor

Heh xd , no pora juz na mnie , odchodze na inna siec , lecz jej nie podam  , odchodze , nie dlatego , ze zadnej rangi nie mam , bo nie chce , odchodze z powodu:

- brak wdziecznosci

- brak ogarnietej  administracji jak i uzytkownikow ( nie mowie o h@ , ani o m@)

- brak kultury osobistej w moim kierunku

o to osoby ktore pozegnam:

1. RumcajJumper moj ty kutasiku   - byles i jestes i pozostaniesz zajebistym rudym i ogarnietym kolega , pomagalem ci finansowo a ty wyngradzales czesciowo , bo w wiekszosci nic nie chcialem za pomoc i fajnie sie z toba pisalo :)

2. `izcoN ty moj zlodzieju rang -  hmmm... moze i jestes ogarniety , ale nie rudym kolega moim ;) , fajnie sie z toba na sb pisalo , a szczegolnosci jak kiedys zabrales mi range UBTeam z JOO ;)

3. Chesterfield pro ziom -  jestes jeden z ogarniety adminow z jakim mialem doczynienia , umiesz pogadac , mily jestes , chetnie pomagasz i te nasze przeklenstwa na u@ bezcenne

4. Nati. <3 pro ziom  -  jestes jedna z ogarnietych osob jakie spotkalem , chetnie pomagasz ,fajnie sie z toba pisze , robisz zaaaaajebiste avatary i  sygnatury i inne co sie wiaze z grafika

5.  Banned  moj rozrabiaka  -  jestes spoko gosciem , da sie z toba pogadac , gdyby nie ta sytuacja z rollz to bysmy sie nie klocili , ale tez chetny do pomocy , mily i ogarniety

6. Kozaczeq moj nyga - jestes jeden z ogarnietych adminow i spoko ziomow z jakim mialem doczynienia , chetnie broniles mnie , pomagales,  pogadalismy (szczegolnie u@ <3)

7.  Sztynwy Fred obronca  - jestes spoko ziom , broniles mnie chociaz niewiem czemu , ogarniety ,mily ,dobrze sie z toba pisalo

8. Paula ;* mmm sex analny w cs - jestes spoko laska, mily , ogarniety ,spoko sie z toba pisalo , nie spotkalem jeszcze tak ogarnietej osoby i spokojniej

9.  Czekolada Milka my girfrends -  jestes spoko laska, mily , ogarniety ,spoko sie z toba pisalo , nie spotkalem jeszcze tak ogarnietej osoby i spokojniej

10. Gofferowa :** wysle za toba listy goncze ! -  estes spoko laska, mily , ogarniety ,spoko sie z toba pisalo , nie spotkalem jeszcze tak ogarnietej osoby i spokojniej i wysle za toba lsity goncze ! :D

11.  Exorc1sm my nyga - jestes jedna z ogarnietych adminow z jakim mialem doczynienia , ogarniety , mily , chetny do pomocy , chetnie sie z toba psialo (szczegolnie na u@ :D)

12.  Shef my nyga  - jestes spokojnym i ogarnietym czlekiem xd , milo sie z toba pisalo , gdyby nie ta skarga i te cale zamieszanie bylo by zajebiscie

13. Play czlek xd - jestes spokojnym i ogarnietym czlekiem , milo sie pisalo , ale gdyby nie ta syutacja z Shefem ,bylo by super

14. Thor my nyga - ogarniety i mily , fajnie sie pisalo , ale gdyby nie ta sytuacja z banem bylo by super , ale jak bys odczekal slusznie 30 min na ktore zasluzyles nie bylo by wojny

jak o kims nie wspomnialem to albo podpadl mi albo zapomnialem ;)

PROSZE NA GG NIE SPAMOWAC TAKIMI JAK : "wroc co ty odwalasz !" , " nie odchodz , bedzie smutno" ITP TO I TAK NIE WROCE , BYLO MINELO

bye bye my nyga i rudzielce <3

https://csowicze.pl/topic/2020-bye/

No cóż. Szkoda że przy następnym problemie zamiast go rozwiązać wolisz iść dalej... No ale jak coś pisz gg :)

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/2020-bye/#findComment-11349

Nara mordo. (Dobra ide spamować mu na GG) :D

Kontaktując się ze mną:

- Przedstaw się.

- Przejdź do sedna sprawy.

- Zawrzyj istotne informacje.

- Czekaj cierpliwie na odpowiedź.

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI

WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA

https://csowicze.pl/topic/2020-bye/#findComment-11351

• Sponsor

Czemu pro ziom? :D

Ech. Mam nadzieję, że wrócisz.. fajnie się z Tobą pisało ;) cześć, trzymaj się i powodzenia na nowej sieci

bo jestes ziomalica <3

https://csowicze.pl/topic/2020-bye/#findComment-11352

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie