MaxSkiLL Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) SKARGA NA ADMINA/GRACZA Twój nick: MaxiSkiLLNick oskarżonego: DaqGodzina i data zdarzenia: 18:12Mapa:jail_facebookScreeny/demo: nie mam ;(Opis sytuacji:Prowadzę sobie normalnie w ct Zabiłem Daqa A on sie odrodził znowu go zabiłem a on cały czas się odradzał. Po czasie zaczął wszystkich slayać (Prowadze : Po otwarciu a tu nagle slay :( ) ADMIN Daq: zgladzil MaxiSkiLLADMIN Daq: zgladzil RoniTV[Polska]G@Ng_@lb@nI died[ZGON] --- Wiezien RoniTV[Polska] nie wytrzymal wieziennej presji i popelnil samobojstwoADMIN Daq: zgladzil kuba2501Daq diedADMIN Daq: zgladzil gangsta[ZGON] --- Wiezien gangsta nie wytrzymal wieziennej presji i popelnil samobojstwoAreczko diedADMIN Daq: zgladzil G@Ng_@lb@nI[ZGON] --- Wiezien G@Ng_@lb@nI nie wytrzymal wieziennej presji i popelnil samobojstwoDaq : :DADMIN Daq: zgladzil Daq[ZGON] --- Wiezien Daq nie wytrzymal wieziennej presji i popelnil samobojstwoADMIN Daq: zgladzil Areczko[ZGON] --- Wiezien Areczko nie wytrzymal wieziennej presjiGdy więźniowie byli za txt wyslapowywał ich z tamtąd zamiast slay. Gdy gracz bez Svipa wszedł na KZ zaczął tak robić by wyciągnąć go z tego KZ a ten gracz by sie zbuntował. Np.ADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenADMIN Daq: uderzyl Edison zadajac 0 obrazenNa końcu dostałem bana za używanie linki na zabawie wtedy kiedy goniłem Daqa. Ale to było przypadkowe użycie z przyzwyczajenie . Wkońcu go zabiłem i mi dał Bana . [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Daq[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CSowicze.pl[AMXBans] Powod: 'uzywanie linki na zabawie'[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:907032968'[AMXBans] Twoje IP: '83.242.118.43'[AMXBans] ======================================= Mam nadzieję że coś z tym zrobicie ( BaRa lub `Negative) Bo jeśli on wciąż bedzie adminem doprowadzi serwer do ruiny ,3I jeszcze gdy prowadziłem gdy kogoś zabiłem albo się buntował i odradzałNie da sie z nim grać Zdegradowac :) Zapomniałem o obrazie graczy suko lub coś w podobie :) ##Nie usuwać dopisku z regulaminem !Regulamin: Dowody typu IP/SID lub wycinek z konsoli, muszą być pokazane na screenie - w innym przypadku, Twoja skarga nie zostanie pomyślnie rozpatrzona. Wulgarny język będzie odpowiednio nagradzany, a Twoja skarga może nie zostać rozpatrzona. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez MaxSkiLL Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/17848-skarga-na-daq/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulejman Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Admin to nie zabawka, to po 1 a po 2 daq jest nieogarnięty już dawno powinien wylecieć. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/17848-skarga-na-daq/#findComment-82830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Negative Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Więcej nie przyjmujemy takich dzieci. Admin zostaje zdegradowany. Dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/17848-skarga-na-daq/#findComment-82841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Negative Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: ADMIN ZDEGRADOWANY !!!!! Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/17848-skarga-na-daq/#findComment-82843 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike 1.6 → CSowicze.pl [Jailbreak #1] IP: 80.72.45.138:27835 → Skargi na admina/gracza" do "Śmietnik → Kosz". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/17848-skarga-na-daq/#findComment-86224 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi