_-KrUk-_ Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 nick (na serwerze): _-KrUk-_Imię: KamilWiek: 16Steam: Na razie nie mam Steamu ale będę za 2 tyg kupowałZnajomość AMX (w skali 1-10)*: 9Ile grasz w cs'a?: 4 lataPosiadasz działający mikrofon?: TakCo chciałbyś wprowadzić na serwer i dlaczego akurat Ty?: chciałbym aby ludzie na serwerze mieli kulturę dla innych ludzi jak i dla adminów grali bez wspomagaczy takich jak wh albo aim bo nikt nie lubi jak ktoś na wspomagaczach i dużo ludzi z serwera ucieka . Dlatego że na pewno szukacie jakiegoś admina który będzie dobrze pilnował serwer a ja nim jestem . Odróżniam gracza czy ma WH lub Aima . Kontakt: GG : 49885611 SKYPE : kamilll2040 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/1676-podanie-na-admina-_-kruk-_/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaeS Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Dostosuj się do wzoru. /close PRYWATNE WIADOMOŚCI Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat. Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję. Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni. KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp. Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych. INNE Nie pisz do mnie z prośbą o dołączenie do sieci - nie ma takiej możliwości. Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z CSowicze.pl załatwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamując mi na GG i zadawając beznadziejne pytania typu "za co dostałem bana". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/1676-podanie-na-admina-_-kruk-_/#findComment-9713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi