KaeS Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Podanie o Admina na Serwerze FFA+BF2 . Jeśli nie spełniasz poniższych wymagań nie pisz podania bo zostanie odrzucone . Wymagania : Minimum 16 Lat . CZYSTE (względem strony banid.pl) konto STEAM . Minimum 10 Postów na CSowicze.pl . Minimum 10 godzin Gry na Serwerze FFA+BF2 . 10 Reklam sieci CSowicze.pl . Znajomość AMXX od 1 do 10 Wg Tabeli: 0/10 - Nie mam fioletowego pojęcia co to amxx, 1/10 - Słyszałem o amxx, ale nie wiem do konca co to, 2/10 - Słyszałem o amxx znam nawet kilka komend, 3/10 - Znam większość komend amxmodmenu potrafie nagrać/rozpisać demko sprawdzic czy ss-y nie byly przerabiane wiem gdzie szukać demka jeśli gracz go nie podał, 4/10 - Potrafię sie obslugiwać większością komend amxmodmenu bez binda na "p", 5/10 - Umiem wgrać mapy na serwer i rozumiem poprzedni pkt., 6/10 - Umiem podmienic pluginy na serwerze ,+ wszystko co wyżej 7/10 - Umiem wprowadzic małe zmiany do pluginu,+ wszystko co wyżej 8/10 - Umiem zmienić mod na serwerze,+ wszystko co wyżej 9/10 - Umiem pisać mod/plugin od samego początku, + wszystko co wyżej (link do moda/pluginu), 10/10 - Napisałem duży Mod/Plugin Potrafie zająć sie serwerem od podstaw bez niczyjej pomocy. Wzór : Nick z Serwera : Steam ID : Staż gry : Wiek : Czas spędzony na Serwerze : (LINK ZE STRONY www.gametracker.com) Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach CS : Znajomość Komend AMXX : Jesteś w stanie płacić za admina SMS (7.38zł) lub przelewem (5zł) co miesiąc : Dlaczego chcesz zostać adminem na serwerze : Link do 10 Reklam : Link do Konta Steam : Kontakt : PRYWATNE WIADOMOŚCI Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat. Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję. Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni. KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp. Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych. INNE Nie pisz do mnie z prośbą o dołączenie do sieci - nie ma takiej możliwości. Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z CSowicze.pl załatwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamując mi na GG i zadawając beznadziejne pytania typu "za co dostałem bana". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/1673-wz%C3%B3r-podanie-na-admina/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi