csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Podanie ElManuel - Tematy Archiwalne - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS] Krwawa Dominacja! - ZOMBIE MOD! ×
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
Wystartował nasz serwer jailbreak ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Wkrótce Start

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane Podanie ElManuel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Twój nick z gry: ElManuel

Link do GameTrackera:  Myślę, że teraz to nie ma znaczenia.

Znajomość AMXX [0-10]: 9,5/10

Składka [Tak/Nie]: Tak

Kontakt [steam/GG]: GG : 10532883 Skype: mario25012 Steam: ElManuel

Dlaczego własnie Ty?: Uważam się za odpowiedzialną osobę, która potrafi zachować kulturę i dać przykład innym. Jestem sumienny, nie lubię lecieć z czymkolwiek w kulki. Jest dużo plusów, które odpowiedziały by same za siebie dla czego się nadaje w to miejsce. Do tego wszystkiego dość sporo gram, a minutki ciągle się zwiększają każdego dnia. Razem z Moją Kobitką pogrywamy sobie na Eb. 

Plusy mojego bycia:

+Bardzo dobra znajomość Amx

+Ogarniam wszelakie blockmakery i pluginy z nimi związane. Także ich edycje 

+Kiedyś byłem właścicielem serwera Slow/Noslow mam na myśli jedną z znanych ale już upadłych serwerowni Lajty mój nick "Lajtovy ' " Razem z diablixem prowadziłem serwer poprzez 1,5 roku. Ale na wszystko nadchodzi czas, jego przekręty i oszustwa przerosły moje oczekiwania i zwątpiłem a po drugie serwery upadły przez jego krętactwo.

+Ogarniam wgrywanie pluginów poprzez program Total Commander jak i itp sprawy związane z jakąkolwiek podstawą i budową serwera.

+Jestem w stanie ogarnąć z postawieniem Slowa i także tam patrolować tereny, jednocześnie ściągając tam starych znajomych z dawnych lat (Przypływ pieniążków powiedzmy za Vipa 04 Wink )

+Staż w Counter-Striku 1.6 mam już od czasów swojej komunii i od początku bawiłem się w różne typy modyfikacji.

+Na EasyBlocku gram od powstania pierwszych serwerów tego typu. Nie będę wymieniał pokolei bo to niema sensu

Ps. Byłem Adminem jeszcze do przed wczoraj na serwerowni EvoGame na Easyblocku , ale jak dowiedziałem się co robi ten fraje*** właściciel serwera z ludźmi jak ich robi na pieniądze, okrada. Tam nawet vip jest oszukany bo jedyne co w nim działa to podwójny exp na bloku.. A jest 10opcji które tak naprawdę są wpisane a wcale nie działają, żałosne. Ogółem każdą osobę która tam wchodziła kieruje do was, już kilka osób ściągnąłem . Ale dostałem Perma, od Sztosa, za to, że jedyny byłem w stanie napisać mu co o nim myślę wprost. Jakim jest zerem społecznym. HeadAdmin który kompletnie w dupie ma serwer, okrada ludzi, wiecznie nachlany... :) Także doszedłem do wniosku, że jak mam pracować na czyjąś korzyść to wole dać tutaj coś od Siebie i wiedzieć,że to się nie zmarnuje.. 

Pozdrawiam gorąco ElManuel

G7TYNd.jpg

Napisano

Ja jestem na Tak! =)

Jestes wporzadku gosciem i w sumei widze cie na tej posadzie =)

Wiek / steam / doswiadczenie

PS. Nie jestes pierwsza osoba ktora powiedziala Grubemu co o nim mysli, a dlaczego mam perma tam? :P

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

podanie_zaakceptowane.png

Prosimy o zgłoszenie się do właściciela.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie