Skocz do zawartości

Papatki przyjaciele :) Widze_Cie zegna? :)

Bazyl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was kochani,

mało kto z was zna mnie osobiście jednak wielu pewnie kojarzy z dd2 :)

jak wiecie, zawsze starałem się grać w miarę dobrze, nikogo nie obrażać itd, jednak dzisiaj spotkała mnie stosowna przykrość. Napisałem słowo "sraka" w kontekście bezosobowym, jednak admin o nicku podobnym do słowa, które napisałem czyli: "Wyimaginowana" odebrał to bardzo wrogo... w sumie tekst który napisałem miał znaczenie: wyimaginowana sraka (w języku polskim oznacza to nie obrazę gracza jak stosowne zaznaczenie sytuacji [slang współczesny]) [ na przyszłość proszę się trochę do edukować) :D...
Tak, wiem, mam specyficzne poczucie humoru, jednak otrzymałem bana za obrazę :D

Dlatego kochani moi, żegnam się z wami na pewien czas, jeśli coś się zmieni to wrócę do gry, będę śledził i odwiedzał forum co jakiś czas, może nawet zagram na dd2 kiedyś :)

Dziękuję, że zawsze witaliście mnie ciepło, dogadywaliśmy się i graliśmy mądrze, czasem nie :D ale zawsze uczciwie :)

p.s

jeśli kiedyś serwer będzie chciał się rozwijać to możecie napisać do mnie. Jak plan i pomysł na biznes będzie ciekawy to mogę wesprzeć inwestycję finansowo (każda realna suma wchodzi w grę).

p.s2

nikogo nie obwiniam i nie obrażam się za tego bana :) nie mam też żalu za obecną sytuację, ale to już moja wina i tyle :)

p.s3

jestem osobą bardzo młodą, jednak osiągnąłem w życiu sukces z którego jestem dumny i  z doświadczenia wiem, że nadużywanie "władzy" źle się kończy... pamiętajcie to tylko gra. a jak ktoś ma możliwość dać bana bezpodstawnie to już jest niestosowne ;)

Nie mam żalu.

pozdrawiam :)

https://csowicze.pl/topic/12637-papatki-przyjaciele-widze_cie-zegna/

ŻE TO CHODZI O MNIE?XDDDDDDDDDDDDDD
CHYBA O WYIMAGINOWANEGO HAHAHAHA
narka

Już wiem o co chodzi:D
Obraziłeś mnie i on wlepił Ci bana;p

Jeżeli masz jakiś problem odezwij się do mnie, spróbuję Ci pomóc:

GG- 46246189

STEAM- czarnulka

Pisząc do mnie przedstaw się, i od razu przechodź do konkretu.

Pozdrawiam.

https://csowicze.pl/topic/12637-papatki-przyjaciele-widze_cie-zegna/#findComment-60433

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie