Banned Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Każdy gracz wchodzący na serwer musi znać poniższe zasady !! 1. Na serwerze obowiązuje kultura. (można przeklinać, lecz nadmierne przeklinanie zabronione)2. Zakaz obrażania innych graczy.3. Rozmowy przez mikrofon są dozwolone.4. Nie krzyczymy do mikrofonu ani nie puszczamy muzyki.5. Odnosimy się do wszystkich graczy z szacunkiem.6. Zakaz reklamowania: stron internetowych, czitów, skryptów, innych serwerów.7. Zakaz chodzenia po txt.8. Miny - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie oraz na respie.8.1. Zakaz stawiania min w miejscach gdzie są hosty oraz przed wejściem do nich.8.2. W bliskiej odległości od drzwi,schodów bądź okien i w drzwiach.9. Zakaz bugowania map.10. Absolutny zakaz używania czitów oraz innych wspomagaczy typu : celownik AWP/SCOUT, grafika sofware.11. Nie blokujemy graczy ani nie utrudniamy im gry dla swojej korzyści.12. Staramy się wykonywać cele mapy (zakaz kampienia z paką na respie i jeśli pozostanie jedna minuta idziemy po hosty) .13. Podpowiadanie przez mikro/skype/ts3 itp surowo zabronione.14. Nadmierne spamowanie/zgłaszanie czitów na u@ będzie nagrodzone 5 minutowym banem.15. Zabronione jest bugowanie klas oraz perków.16. Zakaz stawiania pułapek na schodach.17. Zakaz bugowania nicków.18. Każdy gracz ma na wrzucenie screenshot'ów 48 godzin w innym przypadku grozi mu brak UB'a.19. Działka strażnicze stawiamy poza bs'em oraz respem.20. Zakazane jest używanie rakiet przed czasem 2:49.21. Zakaz używania komendy cl_forwardspeed powyżej 400.22. Nadmierny spam słowami wulgarnymi na u@ surowo zabronione.23. Zakaz używania modeli typu ESL.24. Zakaz komentowania serwera typu : "Ale ten serwer jest do d***"Taryfikator Kar1. Obrażanie - BAN na 30 minut2. Nadużywanie mikrofonu - KICK , BAN na 5 minut3. Reklamowanie innych serwerów/sieci - BAN PERM4. Czitowanie - BAN PERM5. Wykorzystywanie bugów serwera - BAN na 30 MIN - PERM (zależy jaki bug)6. Utrudnianie gry - BAN 30 minut7. Wchodzenie na TXT - BAN 30 minut8. Miny w przejściu/resp/bs - BAN 30 minut9. Nie wykonywanie celów mapy - KICK/BAN 5 MIN10. Bugowanie rakiety aby zdobyć fragi - BAN 30 minut11. Ping powyżej 130 - BAN 5 minut12. Podszywanie się pod inną osobe - BAN 1 TYDZIEN !13. Używanie rakiety / duchów przed 10s od rozpoczęcia rundy - BAN 30 minut14. Działka stawiane na bs/resp - BAN 30 minut15. Podpowiadanie innym graczom - KICK / BAN 5 minut16. Używanie komendy cl_forwardspeed powyżej 400 - KICK / BAN 5 min17. Nadmierny spam slowami wulgarnymi na say lub u@ - BAN 1 godzina18. Używanie modeli typu ESL - PERM19. Komentowanie serwera w sposób negatywny - Ban 30 min Nigdy nie ufam, wiesz o tym. I nie mogę ci nic dać bo sam żyję bez floty. Czasem wybucham, wiem o tym. Czasem nie słucham, wiem o tym. Nigdy nie ufam, wiem o tym. Ale nic nie uspokaja mnie tak jak jej dotyk... Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/1022-regulamin-serwera-cod2000/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty przez moderatora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/1022-regulamin-serwera-cod2000/#findComment-6382 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi