csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Pytanie dotyczace serwera - Propozycje/ uwagi/ problemy - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam. Wlasnie przez czatboxa dowiedzialem sie, ze pomimo PRAWIE dwu miesiecznego czekania i teasowania serwera jailbreak przez domnixa kaza bagalane legally czy jak on sie juz nazywa bo zmienia nicki przy kazdym niewypale, czy to z forum czy serwera, przychodze z pytaniem czy serwer jailbreak bedzie kontynuowany, zniknal dzis z tabeli, nie powiem, jestem wkurzony, bo tylko na to czekalem, a jest to juz chyba 3 serwer, ktory zniknal, ja sie pytam o co chodzi?

Calosc wypowiedzi prosze potraktowac powaznie, bo odkad siec zostala sprzedana, to z tygodnia na tydzien widze ze jest coraz gorzej, serwery znikaja, byly jakies niepotrzebne zabawy ze stylem.

Jestem bardzo zawiedziony podejsciem wlasciciela do sprawy sieci. Prosze o wytlumaczenia i nie zamykac tematu.,

Edytowane przez LEGIA PANY

qjoyyIf.png

• Właściciel CS 1.6 [Paintball Mod]
Napisano (edytowane)

Cześć.

Nie wiem czy wogole będzie to wnosiło sensu do tematu.

Ale no tryb Jailbreak, jest bardzo ciężkim trybem do rozreklamowania, utrzymania, a portfel bardzi wtedy Cierpi.

Aktualnie na całej scenie CS 1.6 [Polska] są dwa serwery.

GF - black, wielki technik, i 4 sponsorów.

FAME** - synapatic, i sponsorzy.

Patrząc na to, co było na serwerze sieci CSowicze, nie ma szans sie wybicia wyżej niz oni.

1. STAWKA - 17 zł, gdzie te dwa serwery w ciągu 2 miesięcy wyrzucili razem z 20k na sam start.

2. Paczka, moze fame** tez nie ma dobrej paczki, ale to jest cypis posklejany i nazwany jako classic. Nie mam nic do technika, bo go lubie czyli @ N1K1Cz , ale to nie są czasy aby serwer wyglądał jak d0naciak, i bazowac na pluginach z 2019/20  roku.  Nawet głupia zmiana wyglądu, fixy, napewno by to dużo dało. Bez zmian w gre, nie ma szans, naprawde.

3. Brak reklamy na innych socjalach typu TT, fb, youtube. Bez tego w tych czasach gdzie community jest tak male nie przejdzie.

4. Podejscie samych osób które panowały na tym serwerze - Ja rozumiem, ze każdy ma obowiązki, ale zeby nie ogarnac 5 osobowej ekipy zeby to rozkrecic to jest wstyd

--------------------

Reasumując:

Lepiej postawic na DD2, który przyciąga graczy od buta z reklama groupboost i mastera i będzie troche może wiecej osób na forum niz jb, gdzie przez 3 dni wbilo 5 nowych graczy. Cała ekipa doszczednie zjebala nadzieje powstania tego serwera [CALA i to nie tylko wlasciciel forum]

---------------------

pozdrawiam, squizy.

Edytowane przez squizy
Napisano
1 minutę temu, squizy napisał:

4. Podejscie samych osób które panowały na tym serwerze - Ja rozumiem, ze każdy ma obowiązki, ale zeby nie ogarnac 5 osobowej ekipy zeby to rozkrecic to jest wstyd

Dziękuję za odpowiedź, której nawet nie potrafil udzielić sam właściciel.

Temat do zamknięcia, serwer byl pustymi nadziejami.

Przez Leqallny,

odnośnie ekipy serwera, to jest główny powód rozpadnięcia sie serwera+ nie było możliwości dogadania się.

po mimo moich starań, mam nadzieje że wrócimy do was z lepszą twarzą!

qjoyyIf.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie