csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
dolaczenie - Współpraca - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane dolaczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Właściciel/e:HeadShot
Imię:Marcin
Znajomość AMX / SM (1-10):dobre 9
Mod serwera:5MAPS
Link do strony serwera na Tsarvar:https://tsarvar.com/pl/servers/counter-strike-1.6/193.33.176.48:27035
Czy jest wykupiona reklama?:oczywiscie
Hosting:Pukawka
Dlaczego mamy przyjąć twój serwer?:Mialem juz serwer dd2 i administracja byla zadowolona gralo duzo ludzi niestety wypadek moj samochodowy nie umozliwil mi prowadzic dalej niestety
Udostępniasz serwer pod konkursy?:tak oczywiscie
Kontakt:steam /dc /dla zaufanych fb
  • VIP
Napisano (edytowane)

Ja jestem na tak. Headshot jest lekko nieogarniety czasem ale miał tu swój serwer długi czas gdy byłem w administracji i dopóki nie zniknął było cacy (jak się potem okazało miał wypadek).

Reklama zawsze była wykupiona teraz też jest, ludzie zawsze grali. 

Ja jestem na tak.

Ale z tą znajomością AMXX to trochę popłynąłeś 😂

Edytowane przez Król Enchi

Black Salami on Make a GIF

Napisano

Można dać szanse

+ wiek

+ mod serwera

+ wykupiona reklama

+/- paczka serwera, stare wersje metamoda itd. Do poprawki wszystko

Technik CS 1.6

WebSite: AmxxPro.pl

KONTAKT:

• Discord: n1k1cz
  • Discord AmxxPro.pl: >KLIK<
  • Steam: N1K1Cz
  • GG: 70679564

Banner-new.png.539322fca4e8247c68a81df2f294a114.png

• Właściciel CS 1.6 [Paintball Mod]
Napisano

ja jestem na taki neutral i to mocny neutral bo

- amxx'a napewno nie znasz na 9, skoro nie potrafisz zaaktualizowac wersje mtd, amxxa

- no ten mod to taki sredni sredni, i jezeli nie wyrąbiesz milionów na reklame to cięzko go będzie rozkręcic

- tak jak czytalem twoje wypowiedzi na chatboxie, to nie potrafisz zlożyc dobrego zdania xd.

---------------------

a na tak to:

- reklama jest jak jes

- checi chyba som

• Administrator
Napisano

Ja myślę, że nie tracimy nic na tym, że nawet na okres próbny podejmiemy współpracę. Nie mamy takiego moda a serwerów teraz nam potrzeba bardzo! Co prawda rozkręconych ale nie mierzmy zbyt wysoko a start. Interesuje mnie tylko jaka reklama jest wykupiona? Czy działa ona jakoś? Bo ciężko powiedzieć po statystykach. Fajnie jakbyś też się udzielał gdzieś na forum, żebyś wzbudzał zaufanie wśród użytkowników.

sygna.jpg.113fc4cb2bf798e7b046ef76ef5a2ffd.jpg

Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki

jednocześnie malując paznokcie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Csowicze - Jesteśmy dynamiczną i innowacyjną siecią serwerów gier, działającą od 2013 roku. Nasza misja to tworzenie wyjątkowych doświadczeń dla graczy. Dołącz do naszej rosnącej społeczności już dziś! Oferujemy szeroki wybór serwerów, w tym CS 1.6, CS 2 oraz wiele innych. Gwarantujemy najwyższą jakość rozgrywki. Najlepsza sieć serwerów czeka na Ciebie!

CSowicze - Sieć serwerów gier multiplayer

Notification

Copied to clipboard: 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie