csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Propozycje ZM by Kassar - Propozycje zmian - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

A więc tak długo nie gram na serwerze ale widzę na nim już kilka błędów więc od tego zacznę .

BŁĘDY W GRZE 

1. Problem z misjami 

- problem polega na tym że za misje mamy nagrody lecz w większości przypadków one nie działają w takich przypadkach np: +3% dni dla humana / +1 flara dla humana / +5% speeda dla zombie ( jako że dużo nie grałem to głównie to wyłapałem ale pewnie im wyżej jest to samo jedyne co misje faktycznie ładują z nagród to ap i exp) 

2. Bazooka 

- problem jest następujący bazooka nie działa na nemezis/assasin itp nie zadaje im dmg (chyba że ma być ale wątpię )

ZMIANY/PROPOZYCJA

Teraz propozycja paru zmian :

1.Zwiekszenie ilości expa oraz ap za zabicie bossa.

-Aktualnie za zabicie bossa/survivora itp dostajemy czasami 40 ap i 40-50 exp a czasami 5ap i 40-50 expa. Proponował bym aby zawsze było to stałe nie ważne od moda np zawsze 40 ap i dał bym tutaj dużo więcej expa np 1K (wkoncu to boss i trzeba się trochę natrudzić by go zabić)

2.Reset całkowity map 

-chodzi mi tutaj o to że na serwer jest w grane ogrom map których nikt nie chce grać oraz też jest dużo map na serwery typu cso i nie pasują do klasycznego zm, tutaj taka moja propozycja by wywalić wszystkie mapy i wgrać od nowa te które się nadają i gracze będą je chcieli, chętnie zrobię taką listę map która jest grana przez graczy i dorzucę parę swoich map, tyle że muszę wiedzieć czy to wchodzi w grę czy nie ponieważ szukanie tych map trochę zajmuje i przeglądanie.

( Jeśli będziecie na tak to bym chciał tylko listę map wgranych na serwer i w następnym tygodniu biorę się za to :) )

3.Dodanie/zmiana na serwerze broni 

Gram parę dni i już widzę że jako HUMAN od jakiegoś 30 lvl wg się nie wzmacniam a ten poziom wbiłem banalnie szybko i bez żadnych utrudnień typu że nie przetrwam całej rundy bo campa mi się skończy bo nie daję rady zabijać zbyt szybko zombie (Chodzi ogólnie by utrudnić ten poziom mały w rozgrywce ale nie wykluczyć go wchodzę odrazu na serwer i mam m4/ak itp a to przecież zm + lvl.Dosyć ogromną propozycją odnośnie tego aby zrobić np. LVL - Broń dajmy przykład zaczynamy od pistolów 1-20 lvl 20-40 smg 40-60 szturmowe ( lvl i modele broni napisałem spontaniczne nad tym już wybycie musieli pomyśleć :) ) a 60+ mamy np. bronie główne z wbudowanym celownikiem laserowym z sklepu/ wbudowanym grantnikiem co 50 sek jak bazooka / czy po prostu większe obrażenia czy coś takiego taka ewolucja podstawowych broni ale też żeby nie przedobrzyć i żeby trudniej się trochę grało na początkach jak human.

4.Zm nie jest nagradzane praktycznie wcale za wbijanie do camp 

-Dodanie czegoś w stylu im więcej do campy wejdziesz tym więcej z tego masz zysku by zachęcić graczy do wchodzenia do niej i by to miało jakikolwiek cel dla 2 osób np:

Giniesz 1 raz w campie dostajesz 1 AP i 10 Expa 

Giniesz 2 raz w campie dostajesz 2 AP i 20 Expa 

i tak dalej i np powiedzmy że zablokuje się to przy 5 ap i 50 Expa (przykładowo).

@ LypSeN   @ Lolek  

Edytowane przez Kaer
  • Właściciel CS 1.6 [ZOMBIE PLAGUE CLASSIC]
Napisano

Misje.

1. Bonus speed'a dla zm dziala. +1 flary ci nie da bo to nie jest zm+exp tylko plague. Granaty dropią z automatu.

2. Bazooka na modzie typu assasin jak ma dzialac skoro ma on ledwo 4k hp. Pomyśl co by sie dzialo gdyby kazdy uzył bazooki. Mod trwal by kilka sekund.

Zmiany/propozycje.

1.Nagrody aktualnie zmniejszylem w postaci ap bo badam drop ap i pracuje nad jego systemem. Tak aby nie bylo za latwo.

2. Co do map. Jeśli masz czas to zrób kordy dla botów. Wtedy dodam ci każda możliwą mape. Aktulnie dodanie 1 mapy nowej zajmuje mi od 30min do godziny. 

Każdą mape musze przeanalizowac dodac im kordy w jakich poruszac sie beda boty. Nie jest to takie latwe jak wrzucenie samej mapy gotowej z neta. Bo gdy tak zrobie nie bedzie zadnego bota na serwerze.

3. Jest to serwer zm plague a nie zm+exp dlatego lvl to dodatek a nie cos co daje ci nowa bron jak na przykladzie ZM+EXP. (Tak bedzie na 2 serwerze) Jest to zwykla edycja zombie plague a nie zm+exp (gunxpmod)

4. Co do tej propozycji można podziałać coś w tym kierunku. Stworzyć plugin to chwila. Zajme sie tym w wolnej chwili.

RESET TOP 15 02.01.2020