csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Rezygnacja(ZAWIESZENIE RANGI) DZANGO - Pożegnania & rezygnacje - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane Rezygnacja(ZAWIESZENIE RANGI) DZANGO

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @ Dzango
Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun dd2
Powód:

Mimo całej sytuacji, czuję się poważnie zaniepokojony kwestią finansową pomiędzy Enchim a Impossible. Pozwoliłem sobie skontaktować się z Kubą (dla niewtajemniczonych – Mesharsky, do niedawna właściciel forum), który dość jednoznacznie przedstawił swoją wersję wydarzeń. Sprawa z jego strony wygląda klarownie. Z szacunku postanowiłem jednak skonsultować się również z Enchim, który przedstawił sytuację w zupełnie odmienny sposób.

Obecnie mamy do czynienia z dwoma sprzecznymi relacjami, z których żadna nie została poparta konkretnymi dowodami. Głosy osób zaangażowanych przeważają na korzyść jednej strony, jednak ze względu na brak niepodważalnych faktów nie jestem w stanie jednoznacznie rozstrzygnąć, kto mówi prawdę.

W związku z powyższym postanawiam zawiesić pełnienie swojej funkcji – nie rezygnuję z niej całkowicie, lecz do momentu pełnego wyjaśnienia sprawy nie zamierzam dalej współpracować z osobą, która nie potrafi odnieść się do zarzutów w sposób rzeczowy i konkretny. Zwłaszcza że nie dostrzegam żadnych przesłanek, by Mesharsky miał jakikolwiek interes w tym, by kłamać.

Zawieszam swoją rangę również dlatego, że obawiam się, iż współpracuję z kimś, kto kłamie w żywe oczy osobie, która do tej pory starała się być po jego stronie. Nie zamierzam pracować z kimś takim.

Do tego czasu proszę o zdjęcie rangi Opiekuna z mojego konta oraz usunięcie mnie z działu.

giphy.webp.f09aa1a6da1a6bf2357dd87e7037ce10.webp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie