csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
[Skarga przyjęta] - Skarga byledorana - Rozpatrzone - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane [Skarga przyjęta] - Skarga byledorana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data zdarzenia:13:03

Nick użytkownika: @ ByleDoRana

Dowody:

Spoiler

K7pbgXZ.png

Świadkowie: nw

Uzasadnienie: Dziecko czy tam opiekun serwera - osoba, ktora sama wymaga opieki; sprowokowała mnie jakimś powiązaniem z ponczkiem(kto to nie wiem) czysto odpowiadajac na pytanie, ktore nie zostalo zadane jemu, ale lubi prowokowac wiec musial cos napisac, w koncu sa wakacje.

Cała reszta na screenie, tym razem nie dal mi bana, bo jest regulamin, a regulaminu nie zlamalem, ale po moich najszczerszych gratulacjach, na temat jego zyciowego sukcesu czyt. serwer discord, zostala mi zabrana mozliwosc pisania na serwerze.

Jest to druga skarga na tego nieletniego( nawet tydzien nie minal XD) ktory zamiast zachecac ludzi do rozmow, pokazywac ze siec jest super fajna, to drastycznie obniza jej poziom kazda swoja wypowiedzia.

qjoyyIf.png

• Właściciel
Napisano

IMG_7244.gif.d8ecac0426166ddcad1c1708aa93ff27.gif

IMG_2100.gif.58b84d37be49feff82b3c0334c1ae763.gif
Potrzebujesz pomocy przy serwerze CS 1.6 albo Grafiki? Napisz do mnie śmiało.

Kontakt: GG:80023640 | Discord: equalibrum3k

Napisano (edytowane)
10 minut temu, ByleDoRana napisał:

No to zacznijmy od początku, Domix zapytał ciebie, czy jesteś od ponczka, ja napisałem do niego, nie do ciebie więc sam mnie sprowokowałeś 

Czy Ty siebie slyszysz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?

Czytanie ze zrozumieniem u Ciebie lezy, zrozumienie sensu skargi i Twoja interpretacja jej również leży na dnie oceanu, a o zrozumieniu słów i zdań, które użyłem w skardze, musisz chyba przeanalizować ze słownikiem

Nazwanie Cię nieletnim też jest dla Ciebie obrazą

Mnie nikt nie sprowokował, oprócz Ciebie, masz ego wy****ne w kosmos i myślisz że z rangą opiekuna Ci wszystko wolno.

We własnej skardze nie potrafisz napisać poprawnego zdania, a chcesz, zeby wlasciciel ja zamknal, bo kierowałeś odpowiedź do swojego kolegi, pomijając fakt, że miala charakter prowokacyjny w moją stronę.

@ Wumpus!k  w pełni się z Tobą zgadzam. Osoba, która reprezentuje sieć, nie może pozwalać sobie na takie zachowania, ale on chyba nie rozumie granic w swoim zachowaniu, więc nie widzi w niczym problemu.

Edytowane przez Hetero Gang

qjoyyIf.png

Napisano

muszę się odezwać, bo nie potrafię już siedzieć cicho i patrzeć na to, co się dzieje na tym Discordzie. Przepraszam, jeśli kogoś urażę, ale po prostu mam już dość tej patologii, która zaczyna się tu szerzyć i to niestety ze strony osób, które mają rangi i powinny świecić przykładem. Chodzi oczywiście o zachowanie osoby "ByleDoRana". Czytam te jego teksty typu:

• „Będę się wpierdalał, bo mogę”,
  • „Mam prawo wszędzie”,
  • „Nawet w domu się wpierdolę w rozmowę”,

i serio to jest jakiś dramat. Kolejna skarga za wyzywanie. Tak się nie zachowuje ktoś, kto ma jakąkolwiek rangę. Tak się nie mówi do innych ludzi, nawet jak się ich nie lubi. To nie jest żart, to nie jest „luz” to zwykłe chamstwo i brak kultury. Nie wiem, może się mylę, ale chyba ranga Opiekuna Discord'a nie daje prawa do atakowania ludzi, wjeżdżania w rozmowy na siłę, wyśmiewania i zachowywania się jak król Discorda. A właśnie tak to teraz wygląda. I wiecie co? Na poprzednim serwerze może było mniej życia, ale przynajmniej panowała jakaś normalność. Nie trzeba było czytać codziennie jakichś durnych wyzwisk czy popisów kogoś, kto myśli, że ranga pozwala mu wszystko. Nie mówię tego po to, żeby robić dramy. Większość osób jest tu już pełnoletnia, mają dzieci, rodziny a zachowanie uzytkownika tego wyglada na takie jakby mial max 15. Mówię to, bo mam szacunek do tej społeczności i boli mnie, że zaczyna się tu robić burdel. Discord to miejsce, gdzie ludzie powinni chcieć wchodzić, gadać, śmiać się, poznawać. A nie zastanawiać się, czy zaraz jakiś "opiekun" nie wjedzie im na siłę w rozmowę i nie zacznie robić z siebie pajaca. Ludzie z rangami powinni być przykładem, a nie problemem. I jeśli nikt z góry na to nie zareaguje, to coraz więcej osób będzie się tak zachowywać, bo „skoro jemu wolno, to mnie też”. A za chwilę nie zostanie tu nikt, kto naprawdę szanuje klimat, jaki powinien panować na takim serwerze. Dlatego apeluję zróbcie coś z tym, bo ludzie wychodzić będą i niebawem discord upadnie podobnie. Nie pozwalajcie na takie zachowanie, niezależnie od tego, kto to robi. Bo inaczej ten serwer stanie się po prostu kolejnym toksycznym miejscem w internecie, a szkoda by było. Pozdro dla tych, którzy to rozumieją. Dziękuje i pozdrawiam

11.png.37597c4ea218f7c1ee407639594183e1.png 

• Właściciel
Napisano

Dobra, podsumując całą skarge fatalne zachowanie ze strony opiekuna discorda.

Nie chcemy takiego zachowania, pisałem wielokrotnie że masz dawać przykład jako opiekun bez patologi, cierpliwość itp.

Zdejmuje cię z rangi. 

Temat uznaje za zamknięty.

• Właściciel
Napisano

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Csowicze - Jesteśmy dynamiczną i innowacyjną siecią serwerów gier, działającą od 2013 roku. Nasza misja to tworzenie wyjątkowych doświadczeń dla graczy. Dołącz do naszej rosnącej społeczności już dziś! Oferujemy szeroki wybór serwerów, w tym CS 1.6, CS 2 oraz wiele innych. Gwarantujemy najwyższą jakość rozgrywki. Najlepsza sieć serwerów czeka na Ciebie!

CSowicze - Sieć serwerów gier multiplayer

Notification

Copied to clipboard: 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie