Skocz do zawartości
Konkurs Najwiekszy Spamer chatboxa ×
Głosuj na nasze serwery i zyskuj reputacje!! ×
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• 4 Wszystkich serwerów
  • 45 / 72 Wszystkich graczy
  • 63% Zapełnienie serwerów

Zablokowane [Moderator] WMP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię:
Kacper

Data urodzenia:
30.07.2001

Nick:
Wumpus!k

Opisz swoją osobę:

Siema, jestem Kacper, mam 23 lata jeszcze niebawem urodzinki i z CS'em jestem związany od dawna – zaczynałem jeszcze w czasach 1.6, gdzie na serwerach FFA działy się najlepsze akcje. Stare dobre czasy, które do dziś siedzą w głowie. Najczęściej gram w tryb Zombie Plague, bo tam najlepiej się czuję – lubię taktykę, współpracę i konkretne działanie. Nie jestem typem, co lata sam jak Rambo i liczy, że coś mu siądzie – wolę grać z ekipą, dawać info i cisnąć do celu.Najlepiej leżą mi AWP i M4 – mam już trochę ograne i wiem, kiedy trzeba zachować spokój, a kiedy po prostu kliknąć i załatwić sprawę. Cheaterów i toksycznych typów nie znoszę – jak grać, to uczciwie i z klimatem.Poza samą grą ogarniam też trochę rzeczy technicznych – potrafię ustawić serwer, coś poprawić, doradzić. Lubię pomagać nowym graczom i ogarniać, żeby było przyjemnie – ale jak trzeba, to i zwrócić komuś uwagę, że przegina. Jestem aktywny, kontaktowy i nie boję się odpowiedzialności. Dla mnie CS to nie tylko gra – to też pasja, ludzie i wspólne projekty. Szukam miejsca, gdzie mogę coś zrobić od siebie i być częścią czegoś większego.

Co Cię skłoniło do napisania podania?:

Od ponad pół roku jestem Opiekunem trybu Zombie Plague i szczerze mówiąc – mega się w to wkręciłem. To nie jest dla mnie zwykły serwer, na który wchodzę tylko dla rozrywki. Poznałem tutaj super zaje**istych ludzi z ktorymi do teraz mam dobry kontakt! Spędzam tu sporo czasu, mam kontakt z graczami, rozmawiamy, testujemy nowości, razem ogarniamy serwer i po prostu tworzymy coś fajnego.Przez ten czas dobrze poznałem społeczność i wiem, jak to wszystko od środka działa – zarówno od strony gracza, jak i administracji. Pomagam Lypsenowi i Lolkowi w wielu sprawach – forum, Discord, serwer – gdzie trzeba, tam jestem.Podanie składam, bo chciałbym pójść krok dalej. Czuję, że mogę jeszcze więcej dać od siebie – nie tylko jako Opiekun, ale też jako ktoś, kto ogarnia tematy bardziej ogólnie. Zależy mi na tym projekcie, chcę, żeby się rozwijał i żeby ludzie chcieli tu wracać.Mam doświadczenie, chęci i energię do działania. Dodatkowo ogarniam też grafiki – robiłem rzeczy pod Csowicze, więc mam też oko do tego, jak coś powinno wyglądać. Chcę dalej rozwijać ten projekt i być jego częścią na poważnie.

Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?:

Szczerze? Uważam, że nadaję się na to stanowisko, bo jestem tu od dłuższego czasu, nie jestem z przypadku. Na co dzień ogarniam tryb Zombie Plague jako Opiekun, więc mam już doświadczenie w pracy z ludźmi, pilnowaniu porządku, odpowiadaniu na zgłoszenia i ogarnianiu tematów na forum, Discordzie czy bezpośrednio w grze.Znam dobrze zasady, nie mam problemu z rozwiązywaniem konfliktów, a jak trzeba – potrafię spokojnie, ale konkretnie wyjaśnić, co jest grane. Jestem aktywny, zaangażowany, no i przede wszystkim mi zależy – nie wchodzę na serwer czy forum tylko dla statystyk czy kolorku przy nicku.Dodatkowo ogarniam też grafiki – robiłem już rzeczy pod Csowicze, więc wiem, jak coś fajnie ogarnąć wizualnie i estetycznie.No i... nie ma co ukrywać – moderatorów praktycznie brak. Forum trochę zdycha, a szkoda, bo klimat i potencjał jest naprawdę spoko. Chciałbym pomóc to trochę ożywić, wrzucić jakiś ruch, może zachęcić ludzi do większej aktywności. Jeśli mam szansę dołożyć swoją cegiełkę do rozwoju tego miejsca, to z chęcią to zrobię. Nie jestem typem, co tylko narzeka – wolę wziąć się do roboty i coś realnie zmienić.

Kontakt:
Discord
Forum
Serwer Plague Mod

5 reklam sieci [obowiązkowo]:
https://fragarena.pl/topic/17701-csowiczepl/
https://pochylnia.pl/topic/136992-csowiczepl/?_fromLogin=1
https://multi-head.pl/topic/178316-csowiczepl/

🎮 IP Serwera: 91.224.117.165:27015

Napisano

Oj WAMPUSSSS ty mój ty mój ty ...... głuptasie

Znowu podanie bez obowiązkowych reklam? :( 

Ogólnie ja jestem na tak 

+ aktywny

+ radzi sobie na opiekunie

+ jest tu już sporo czasu

Projekt bez nazwy.gif

Napisano

Wumpusik i co ja mam z tobą zrobić? Dać same Tak? Nie, to jest za proste, a ja lubię jak coś się dzieję ale w tej sytuacji mało ci wrąbie minusów

+Wiek

+Rozbudowane Podanie 

+Wyśmienicie sobie radzi jako OP 

+aktywny

-Reklamy

I chyba więcej już nic nie znajdę ode mnie masz Powodzenia bo daje ci TAK.

Pass. Dalej czekam na zasłużone 100 ap i odpalenie army jak będzie sprawne Menu :nunu:

• Sponsor PRO
Napisano

Jestem na tak trzeba dać szansę niech się wykaże na stanowisku Moderatora zawsze można zabrać ale nie można się poddawać życzę ci wszystkiego dobrego samych sukcesów 😉 

+ Wiek 

+ Ładnie napisane Podanie widać że zależy na tym stanowisku. 

+ Zaangażowanie i chęci spore 

+ Reklamy ale też jestem samego zdania że reklamy to było kiedyś popularne a teraz tylko many lepsze na rozwój sieci 😉takie jest moje zdanie. 

Pozdrawiam serdecznie i Powodzenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie