.Reyvikz Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Nick: Reyvikz. Wartość punktów ostrzeżeń: 2 Nadający Ostrzeżenie: Naro Powód Ostrzeżenia: zgłoszenia bez podstaw do ingerencji Uzasadnienie Odwołania: poniżej Szanowni Państwo, drodzy rodacy, administratorze. Po raz kolejny, celem przywrócenia porządku wykonałem dziś dwa zgłoszenia, które w ocenie administratora zostały uznane za niewłaściwe, a ja w następstwie tychże wniosków zostałem ukarany warnem o wartości dwa. Zgłoszenie pierwsze dotyczyło: Uznałem, że użytkownik o kontrowersyjnych poglądach łamie regulamin, gdyż zgodnie z regulaminami forum to rangi premium mogą pisać 4 wiadomości pod rząd. Zgłaszany nie posiada rang premium. Zgłoszenie drugie dotyczyło: Treść została uznana przeze mnie za obraźliwą i prowokującą, więc takie zgłoszenie postanowiłem wysłać. Zachowanie użytkownika White legend wielokrotnie jest prowokujące, obraźliwe, skrajnie niewłaściwe. I to między innymi z tego powodu został pozbawiony funkcji administracyjnej. Administracja w ogóle nie potrafi zapanować nad tą osobą jak i nad harrisem, których to dyskusja o poglądach na forumowym czacie jest zwyczajnie niewłaściwa i często łamiąca regulamin forum. Słowa: "Wasza głupota" są obraźliwe, ukierunkowane z pewnością do harrisa i jego otoczenia, niemniej póki jest on użytkownikiem to zgłoszenie jest jak najbardziej właściwe. Po za tym, pisanie takich słów pozbawionych kierunku jest wulgarne, a forum i takich zachowań zakazuje. Słowa: "Boli mnie ale wasza głupota" są czystą prowokacją. Słowa mają charakter negatywny, kierowane do innych osób, mają na celu wywołanie reakcji - negatywnej u osób, do których ów treść jest kierowana. Według regulaminów forum zgłoszenia mają zasadność, a to oznacza, że nie mogę być za nie karany. Administratorzy nie potrafią moderować czatu w zgodzie z regulaminem, zachowując przy tym obiektywizm. Pkt regulaminów świadczące o prawidłowości zgłoszenia: czat: 8.4. Użytkownik może napisać maksymalnie 3 wiadomości pod rząd. 8.3. Wszelkie nieodpowiednie zachowania prosimy zgłaszać do Administracji Forum 8.6. Zabrania się uporczywego narzucania zdania na temat swoich poglądów, wyznań, seksualności, ideologii itp. Forum 3.4. Celowego wywoływania konfliktów, prowokowania oraz irytowania innych użytkowników w celu wyprowadzenia ich z równowagi. 3.10. Wszelkich form wyzywania, nękania, prześladowania, chamstwa oraz poniżania w kierunku innych użytkowników forum. Naruszenie tego punktu może skutkować ostrzeżeniem, blokadą konta lub permanentnym wykluczeniem z forum. Poza tym, administrator zdaje się, że podpisuje się pod niewłaściwym zachowaniem: Oznacza to, że jest on nieobiektywny i nie powinien on móc oceniać zgłoszenia, które dotyczy sytuacji, w której sam uczestniczy i staje po jednej ze stron sporu ideologicznego między użytkownikami. Odwołanie ma na celu uzyskanie odpowiednich informacji, które posłużą jako dowód w skardze na administratora. Edytowane 2 godziny temu przez .Reyvikz 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100734-odwo%C5%82anie-reyvikz/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Rapcore Napisano 2 godziny temu Donator Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nie no Łukaszku że Tobie wciąż się chce pchać ten wózek z gównem:) dzieciaku weź się za robotę a nie uprzykrzaj innym.pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100734-odwo%C5%82anie-reyvikz/#findComment-434150 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Naro Napisano 2 godziny temu Junior Admin Udostępnij Napisano 2 godziny temu Chciałbym odnieść się do treści Twojego odwołania. Po pierwsze, regularnie prowokujesz innych użytkowników na czacie, inicjując konflikty, a następnie zgłaszasz sytuacje, które sam wywołałeś. W ciągu dnia zgłaszasz wiele osób – trudno już zliczyć, ile dokładnie – co świadczy raczej o nadużywaniu tego narzędzia niż o rzeczywistej trosce o porządek w społeczności. W mojej ocenie Twoje odwołanie jest niezasadne. Otrzymane przez Ciebie ostrzeżenia są w pełni uzasadnione, biorąc pod uwagę Twoje zachowanie. Zalecam przemyślenie swojego podejścia do innych użytkowników i unikanie prowokacyjnych działań, które nie służą dobrej atmosferze w społeczności. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100734-odwo%C5%82anie-reyvikz/#findComment-434152 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Impossible. Napisano 2 godziny temu Junior Admin Udostępnij Napisano 2 godziny temu Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100734-odwo%C5%82anie-reyvikz/#findComment-434155 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi