Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV] Przemek28x Napisano 22 godziny temu Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV] Udostępnij Napisano 22 godziny temu Zapraszam na nasz serwer Discord: https://discord.com/invite/S96FFM9ZM7 Zasady ogólne konkursu; - konkurs TOP 5 Konkurs TOP 5 jest podzielony zarówno na adminów i graczy. Chciałbym aby każdy z was miał możliwość wygrania. Admini rywalizują ze sobą O największą ilość zabitych Zombie TOP w 5 Gracze rywalizują ze sobą O największą ilość zabitych Zombie w TOP 5 czyli np. Jeżeli 3 Adminów będzie w top 1,2,3 A gracz będzie na. W top 4.5.6 Będzie to traktowane jako TOP "1,2,3" I tak dalej i tak dalej. Mam nadzieję że wszystko jest jasne i sprawiedliwie. NAGRODY ZA KONKURS Udział w konkursie biorą wszyscy, prócz Opiekunów/właściciela serwera. - Nagrody TOP 1 - TOP5 - Główne nagrody do wyboru; (Admin)||| Gracz) Wybór nagrody TOP 1 - Usługa Premium 25 dni+ No recoil 25 Dni Wybór nagrody TOP 1 NR 2 - Unikalny skin na 40 dni (sam szukasz, ja sprawdzam Tylko dla Ciebie) - Przypisany na IP lub Steam ID na +40 dni (tylko człowiek) + Premium 5 dni + No recoil 5 dni - + 10 lvl w górę - + 5 ominięcie misji Wybór nagrody TOP 2 - Usługa Premium 20 dni+ No recoil 20 Dni Wybór nagrody TOP 2 NR 2 - Unikalny skin na 35 dni (sam szukasz, ja sprawdzam Tylko dla Ciebie) - Przypisany na IP lub Steam ID na 35 dni (tylko człowiek) - + 8 lvl w górę - + 4 ominięcie misji - + Premium 5 dni - + No recoil 5 dni Wybór nagrody TOP 3 - Usługa Premium 15 dni+ No recoil 15 Dni Wybór nagrody TOP 3 NR 2 - Unikalny skin na 27 dni (sam szukasz, ja sprawdzam Tylko dla Ciebie) - Przypisany na IP lub Steam ID na 27 dni (tylko człowiek) - + 6 lvl w górę + Premium 5 dni + No recoil 5 dni - + 3 ominięcie misji Wybór nagrody TOP 4 - Usługa Premium 10 dni+ No recoil 10 Dni - Wybór nagrody TOP 4 NR 2 - Unikalny skin na 20 dni (sam szukasz, ja sprawdzam Tylko dla Ciebie) - Przypisany na IP lub Steam ID na 20 dni (tylko człowiek) - + 4 lvl w górę - + 2 ominięcie misji + Premium 5 dni + No recoil 5 dni Wybór nagrody TOP 5 - Usługa Premium 5 dni+ No recoil 5 Dni Wybór nagrody TOP 5 NR 2 - Unikalny skin na 15 dni (sam szukasz, ja sprawdzam Tylko dla Ciebie) - Przypisany na IP lub Steam ID na 15 dni (tylko człowiek) - + 2 lvl w górę - + 1 ominięcie misji + Premium 2 dni + No recoil 2 dni Po zakończeniu konkursu, nagrody będą przyznawane do max 1 tygodnia w celu weryfikacji. W drugim temacie. POWODZENIA 3 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100576-zmexp-95-lv-konkurs-top-5-informacj%C4%99/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi