Skocz do zawartości

Zablokowane Skarga odrzucona skarga - naro

thewoo

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: 01.04.20254
Nick użytkownika: @
     Naro

Dowody: nizej rozpisze
Świadkowie: - 
Uzasadnienie:

po 1. 

jako j@ powinien chyba wiedziec, ze jezeli ktos sie odwoluje od jego warna, to nie powiniem samemu zamkyac temat, tylko osoba inna która by byla do tego uprawiniona?

po 2.

dorzucił mi kolejne 24h bana za napisanie w temacie "wjebał" które okresla jako "PRZEKLENSTWA XDDD", od kiedy takie cos kiedykolwiek funkcjonowalo?

po 3.

image.png.e5b3a2a4634b702289612f86042eb94b.png

ja nie moge obrazac, ale on w warnie moze mi dopisac "sluchaj chuju" ?

no, wydaje mi sie ze nie bardzo, bo mnie to rownie dobrze tez obrazilo

po 4.

dlaczego oszukał w tym odwolaniu, ze dostalem na 24h skoro dobrze wiem ze dostalem perma, chcial sie wybielic, bo myslal ze sie od tego nie bede odwolywac czy co?

Nie wolno kłamać, koleżko

Widac ze nie odnajduje sie chlopak, mam nadzieje ze tym razem osoba wyzsza niz on sie tym zajmie, zeby znowu nie zamknal sam sobie tego tematu, bo to jego dotyczy

https://csowicze.pl/topic/100567-skarga-odrzucona-skarga-naro/

• Właściciel

Co do skargi, @ Naro został upomniany za swoje zachowanie i otrzymał ostrzeżenie by reprezentować swoją rangą większy profesjonalizm niż w dniu wczorajszym.

Co do ciebie @   thewoo , zacząłeś korzystać z chatbox'a i jedyna twoja zawartość to:

Spoiler

image.png

image.png

Nie, nie będziemy brać twojej osoby na poważnie, za coś takiego nawet nie mamy obowiązku upominać, perm jak najbardziej ci się na chatboxie należy więc z racji tego właśnie go otrzymałeś. Do tego twoja zawartość jest na stale moderowana, niewychowane osobowości nie są tutaj mile widziane, znajdź sobie forum gdzie takie rozmowy są dla was "codziennością". Na pewno będziecie się dobrze bawić w swoim gronie na swoim poziomie.

PS:

Cytat

ja nie moge obrazac, ale on w warnie moze mi dopisac "sluchaj chuju" ?

To był cytat twojego wpisu na chatboxie, nawet nie pamiętasz co piszesz

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/100567-skarga-odrzucona-skarga-naro/#findComment-433520

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie