Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• Counter-Strike 1.6 Counter-Strike 1.6
    • Nowy ONLY DD2 - PRACE
    • 51.77.39.131:27016
    • 0 / 32 graczy
    • mapa:

de_cbble

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa de_cbble
        • Protokół source
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 1
  • Counter-Strike 2 Counter-Strike 2
    • Nowy Only Mirage
    • mirage.csowicze.pl
    • 1 / 20 graczy
    • mapa:

de_mirage

• Właściciel:

• Minecraft Minecraft
    • MC - Survival - (1.21.4/5)
    • mc.csowicze.pl
    • 0 / 30 graczy
    • mapa:

world

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa world
        • Protokół gamespy3
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 3
  • Teamspeak 3 Teamspeak 3
    • Nowy TS3 - Csowicze
    • ts3.csowicze.pl
    • 3 / 32 graczy
    • Właściciel:

• Właściciele
        • Protokół teamspeak3
        • Procentowe wypełnienie 9%
        • Najwięcej graczy 3
  • Discord Discord
    • DC CSowicze
    • Kliknij przycisk Połącz
    • 128 / 128 graczy
    • Właściciel:

• 9 Wszystkich serwerów
  • 188 / 364 Wszystkich graczy
  • 52% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Zablokowane Zagłosuj na nowy Mod Serwera CS 1.6 CS2

Nowy Mod Serwera CS 1.6   

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz Mod Serwera na którym byś grał

• DD2
      8
    • Cod Mod
      5
    • JailBreak
      6
    • BaseBulider
      5
    • Paintball
      5

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 04/04/25 o 21:00

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

A ja właśnie jestem może nad zmianą serwera Losowe Cheaty na Jail Break, jest mało serwerów tego typu i widze że jeden bardzo dobrze prosperuje ludzi gra sporo. Jak by sie dobrze go ogarnęło i dbało to myśle że ludzie by grali. Prowadzić fajnie rozgrywke to jest pół sukcesu bo juz trochę się zagłębiłem w ten temat. No i COD albo DiabloMod. Pamiętam klase "archer" co mial grawitkę i pod E yebnięcie o ziemie i w okolicy kto stał to kasował :D fajne czasy

Edytowane przez sm00q

motocross-motorcycle.gif

• Moderator
Napisano
2 godziny temu, sm00q napisał:

ja właśnie jestem może nad zmianą serwera Losowe Cheaty na Jail Break

Mimo wszystko jestem zdania - z samego względu na to, że jako jedyni jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami autorskich Losowych Cheatów w CS 1.6 - że ten serwer powinien stać do końca. Jest to na tyle niespotykane w świecie 1.6, że nawet martwa społeczność gry nie powinna stać na przeszkodzie. Każdy unikat, czy jest aktualnie aktywny czy też nie -> jest wartościowy i nie warto się go pozbywać jeśli nie jest to sprawa życia i śmierci. Jako jeden z niewielu mam wrażenie, że trzymam kciuki za ten serwer. Wierzę, że wraz ze znów tętniącym życiem forum wstanie również i ten serwer ;) 

Co do JB moje zdanie niezmiennie - nie jestem na nie, ze względu na młodą społeczność tego modu, tylko na to, że ten serwer wymaga zbyt wiele na start, żeby teraz z nim ruszać i na nim polegać. To zwyczajnie nie są dobre tory początkowe.

Po głosach wnioskuję, że DD2 faktycznie jest na start najrozsądniejszą opcją. Ale zobaczmy jak to się rozwinie, jeszcze mamy czas :D 

giphy.webp.f09aa1a6da1a6bf2357dd87e7037ce10.webp

• Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV]
Napisano
45 minut temu, chyrlaak napisał:

Mimo wszystko jestem zdania - z samego względu na to, że jako jedyni jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami autorskich Losowych Cheatów w CS 1.6 - że ten serwer powinien stać do końca. Jest to na tyle niespotykane w świecie 1.6, że nawet martwa społeczność gry nie powinna stać na przeszkodzie. Każdy unikat, czy jest aktualnie aktywny czy też nie -> jest wartościowy i nie warto się go pozbywać jeśli nie jest to sprawa życia i śmierci. Jako jeden z niewielu mam wrażenie, że trzymam kciuki za ten serwer. Wierzę, że wraz ze znów tętniącym życiem forum wstanie również i ten serwer ;) 

Co do JB moje zdanie niezmiennie - nie jestem na nie, ze względu na młodą społeczność tego modu, tylko na to, że ten serwer wymaga zbyt wiele na start, żeby teraz z nim ruszać i na nim polegać. To zwyczajnie nie są dobre tory początkowe.

Po głosach wnioskuję, że DD2 faktycznie jest na start najrozsądniejszą opcją. Ale zobaczmy jak to się rozwinie, jeszcze mamy czas :D 

Również jestem za losowymi cheatami.  Tak, wiem już się wypowiadalem ;P.

Ogólnie rzecz ujmując. Obecnie serwer nie mający reklamy, widać że wiara l wchodzi. Gdyby pierwsza reklama, zostala dalej pociągnieta na slabszej, byli by na pewno ludzie. Bardzo liczylbym wtedy na graczy STEAM. niżeli - no steam. Także takie dd2 i losowe cheaty powinny być jednym z pierwszych serwerów. 

Poza serwerami,  @ Naro ,@ Mechu mial dużo racji iż, przydaly by sie konkursy na zasadzie wygrania np. Kubka, lub innej mniejszej, lub większej nagrody w uczestnictwie w życiu forum, serwera. Jeżeli taka forma by się znalazla, nie mam nic przeciwko dolozyc swoją cegielke do tego przedsięwzięcia. Jeżeli każdy z j@ i innych chętnych uczestników forum dal by od  siebie po te 20zl lub więcej (zależnie od chęci) mogloby to wszystko wrócić na wlasciwe tory.

• VIP
Napisano

Jestem za dodaniem serwera paintball, obecnie jest jeden dobrze prosperujący serwer pb, a ludzi do gry jest dużo i bym chętnie pykał na takim serwerze :) 

Gość Naro
Napisano

Jeśli chodzi, o serwer DD2 taki powstanie na pewno jego właścicielem będzie, między innymi.  @ Ench !  ! Proszę o głosowanie na pozostałe mody! Ponieważ chcemy, dla was odpalić 2 serwery by dla każdego coś się znalazło.

Napisano

PaintBall lvl... Panie i Panowie, skoro wypalił Zm Exp to może czas na PaintBall Exp? Co lvl gracz dodaje pkt np. w grawitacje, speed, życie itp, itd... Pamiętam, kiedyś takich serwerów było dużo, teraz już nie ma takich za wiele, a szkoda, bo by się expa ponabijało na takim PaintBallu, co Wy na to ? ? ? 

Gość Naro
Napisano

Witajcie,  wyniku głosowania powstaną serwery DD2 właściciel serwera  @ Ench !  @ Impossible. , Cod Mod którego będę właścicielem oraz JailBreak którego również będę właścicielem zapraszam chętne osoby na rangę admina opiekuna serwera o kontakt. Dodatkowo w czerwcu przygotujemy dla was kolejne 2 serwery paintball oraz Basebulider z exp i klasami dziękuję za głosowanie w ankiecie i wszystkie wypowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie