csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Zagłosuj na nowy Mod Serwera CS 1.6 CS2 - Ogłoszenia / Informacje forum - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS] Krwawa Dominacja! - ZOMBIE MOD! ×
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
Wystartował nasz serwer jailbreak ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Wkrótce Start

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane Zagłosuj na nowy Mod Serwera CS 1.6 CS2

Nowy Mod Serwera CS 1.6   

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz Mod Serwera na którym byś grał

• DD2
      8
    • Cod Mod
      5
    • JailBreak
      6
    • BaseBulider
      5
    • Paintball
      5

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 04/04/25 o 21:00

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Naro
Napisano

Witajcie drodzy csowicze!

Przychodzimy do was z zapytaniem, na jakim modzie byście chętnie pograli oraz czego wam brakuje z serwerów 1.6 lub z CS2. Zgłaszajcie, swoje propozycje na mod serwera do 31.03.2025 a następnie zostanie utworzona ankieta, w której będziecie, mogli oddać głos na wybrany przez was mod. Pamiętajcie, że jesteśmy zawsze dla was użytkowników.

zabezpieczanie-kominka-przed-dziecmi-750x340.webp

Wspólnie dbajmy o atmosferę, aby była rodzinna, a każda spędzona chwila na naszych serwerach dawała wam przyjemność z gry!

Pokaż ukrytą zawartość

• VIP
Napisano

Ja osobiście jestem za otwarciem sieciowego only DD2 pod 1.6. Moim zdaniem DD2 to wizytówka dobrej sieci. 
Pytanie tylko czy robimy serwer klasyczny, bez udziwnień typu vipy, 2skoki, skiny czy idziemy bardziej 4fun czyli VIP, svip, skiny i masa innych pierdół.

Moja propozycja DD2

Black Salami on Make a GIF

Napisano

Jak dla mnie to dd2 jest duzo w Polsce i ciężko będzie się przebić z nowym,  polecam diablo bo server w pl jest tylko 1. Lub inny unikalny mod tak jak losowe byly, ale szczerze jak dla mnie to tylko kwestia reklamy. 

The Lion King GIF by Walt Disney Studios

• VIP
Napisano

Ewentualnie fajnie byłoby też pomyśleć o cod mod, osobiście jestem sympatykiem i bardzo lubię cod 201 lub 301. Od tego moda zaczęła się moja przygoda z Cs. Niestety ten mod też bardzo ciężko rozkręcić w tych czasach. 

Gdybyśmy mieli iść w coda to gwarantuje że będę w topce czasu online :p

Black Salami on Make a GIF

• Użytkownik
Napisano

W sumie to losowe cheaty 1.6 był jednym z lepszych serwerów. Wystarczyło by tylko po pierwszej reklamie dać kolejną, słabszą i by się to kręciło 😜 

Jeżeli j3dnak nie losowe cheaty,  to widział bym cod moda 501lv.  Myślę że jest to już takie pół na pół.  

Na diablo moda kiedyś,  kiedyś wszedłem tylko raz i to za gnoja. Nie do końca wiedziałem o co chodzi i wyszedłem :p 

Także jestem za cod modem  😜 

Napisano

Powiem tak gram na wielu cod modach jakie sa i na 3/4 wiadomo czym tam wieje. Także do głębszego zastanowienia. 

The Lion King GIF by Walt Disney Studios

Napisano

Popieram propozycje Diablo Moda na polskim podwórku jest tylko jeden server praktycznie cały czas na full (nie licząc nocy). W eu bardziej warcraft mod jest grany diablo raczej nie ma a dużo osób lubi spokojny grind zdobywanie poziomów/perków/klas i rywalizacje rankingową bądź o top killera etc. Pozdrawiam

• Administrator
Napisano

W dniu 25.03.2025 o 21:44, Ench ! napisał:

Ewentualnie fajnie byłoby też pomyśleć o cod mod, osobiście jestem sympatykiem i bardzo lubię cod 201 lub 301. Od tego moda zaczęła się moja przygoda z Cs. Niestety ten mod też bardzo ciężko rozkręcić w tych czasach. 

Gdybyśmy mieli iść w coda to gwarantuje że będę w topce czasu online :p

Rozwiń  

Również jestem za cod modem 201 301 lvl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Csowicze - Jesteśmy dynamiczną i innowacyjną siecią serwerów gier, działającą od 2013 roku. Nasza misja to tworzenie wyjątkowych doświadczeń dla graczy. Dołącz do naszej rosnącej społeczności już dziś! Oferujemy szeroki wybór serwerów, w tym CS 1.6, CS 2 oraz wiele innych. Gwarantujemy najwyższą jakość rozgrywki. Najlepsza sieć serwerów czeka na Ciebie!

CSowicze - Sieć serwerów gier multiplayer

Notification

Copied to clipboard: 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie