Skocz do zawartości

Zablokowane ODWOŁANIE -SoPeL

SoPeL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dodam od siebie to, że gdy jeszcze byłem adminem a ty wszedłeś na serwer pierwszy raz to po kilku rundach już wiedziałem że możesz używać wspomagaczy. Spytałem się wtedy ciebie czy używasz jakiegoś programu, a ty odpowiedziałeś że używasz tylko spacji (po czasie gdy już każdy cię podejrzewał o cheating powiedziałeś że przecież możesz mieć zbindowane skakanie pod kilkoma klawiszami). Pobrałem demko z tamtej mapy gdzie widać było że nie popełniasz błędów przy skakaniu, ale nie był to tak perfidny abh jak u twoich poprzedników, więc nie zdecydowałem się na zbanowanie ciebie. Z upływem czasu, z mapy na mapę coraz bardziej żałowałem że nie dałem ci tego bana. Potrafiłeś bezbłędnie skakać przez kilka map pod rząd, a gdy bliżej przyjrzałem się następnemu demku uświadomiłem sobie że to co robisz było niemożliwe dla zwykłego gracza. Dodam też że była to twoja jedyna "umiejętnośc" bo kompletnie nie wiedziałeś jak grać zombie mody- nie potrafiłeś kampić jako human np. nie wiedziałeś jak dobrze stawiać laserminy, potrafiłeś tylko skakać jak opętany w momencie gdy byłeś zombie i to właśnie tu zaczyna się i kończy twoja rozgrywka, czyli na skakaniu w kampie jako zombie 5 godzin dziennie, tylko po to by utrudniać innym rozgrywkę i śmiać się z nich że są słabi. 

https://csowicze.pl/topic/100345-odwo%C5%82anie-sopel/page/2/#findComment-432507

Najlepsi gracze wchodząc do kampy nie są w stanie zniszczyć 3 lm na raz. Tylko Ty to robisz. Bez wspomagaczy jest to niemożliwe. 

Również niejednokrotnie oglądałem Twoją grę i Twoje skoki. 

Ban jak najbardziej uzasadniony.

Edytowane przez Zandi
https://csowicze.pl/topic/100345-odwo%C5%82anie-sopel/page/2/#findComment-432515

• Junior Admin
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie