Junior Admin Impossible. Napisano 23 Lutego Junior Admin Udostępnij Napisano 23 Lutego W każdym z pytań będzie jedna osoba, która dostała je inne niż reszta. Zadaniem jednej z osób będzie wskazanie osoby, która według niej miała inne pytanie niż pozostali. Jeśli wygrają osoby odpowiadające dostają +15 punktów reputacji. To samo w przypadku gdy wygra osoba szukająca. Osoby odpowiadające: @ Wumpus!k @ Kosa @ flusha33 Osoba szukająca: @ Lolek 1. Gdybyś kiedykolwiek miał syna, jakbyś go nazwał? @ Wumpus!k Hmm... może Kacper jak ja albo Adrian oo! @ Kosa Tomasz @ flusha33 Brajan. Inne pytanie należało do @ flusha33 i brzmiało: Jakie jest Twoim zdaniem najbrzydsze imię męskie? Jako oszusta wskazał: @ Kosa Myślę, że kłamie i nazwał by inaczej syna. 2. Co cię najbardziej denerwuje w ludziach? @ Wumpus!k Jak ktoś się zachowuje, jakby był pępkiem świata i ma wywalone na innych. @ Kosa Fałszywość. @ flusha33 Szczerość. Inne pytanie należało do @ flusha33 i brzmiało: Jaką swoją zaletę uważasz za najlepszą? Jako oszusta wskazał: @ flusha33 Myślę, że jest oszustem od kiedy denerwuje człowieka szczerość to bardziej zaleta. 3. Pięć rzeczy, które masz pod ręką, to...? @ Wumpus!k telefon, słuchawki, termos z herbatą , pilot do TV, liquid do E-peta. @ Kosa Dobry alkohol, papierosy, zapalniczkę, telefon satelitarny, filtr do wody. @ flusha33 Telefon, klucze, pieniądze, dokumenty, długopis. Inne pytanie należało do @ Kosa i brzmiało: Pięć rzeczy, które zabrałbyś na bezludną wyspę to…? Jako oszusta wskazał: @ Kosa Od kiedy pod ręką ma się telefon satelitarny i filtr do wody. 4. Masz jakiś tekst lub powiedzenie, którego używasz tylko Ty? @ Wumpus!k Szczerze nie mam w sumie takiego, którego używam tylko ja. @ Kosa Raczej nie, ciach bajera. @ flusha33 ,,Nie pozwól, by strach przed czasem, który upłynie, zanim coś osiągniesz, przeszkodził ci w zrobieniu tego. Czas i tak upłynie, można więc równie dobrze wykorzystać go w najlepszy możliwy sposób”. Inne pytanie należało do @ flusha33 i brzmiało: Jakie jest Twoje motto życiowe? Jako oszusta wskazał: @ Wumpus!k Na pewno każdy ma jakiś swój tekst, dlatego kłamie. 5. Co byś uratował z płonącego domu? @ Wumpus!k Kebaba oraz 6 Monsterów. @ Kosa Jakbym miał psa to psa. @ flusha33 Ludzi/zwierzęta. Inne pytanie należało do @ Wumpus!k i brzmiało: Ostatnia rzecz, jaką kupiłeś/aś to…? Jako oszusta wskazał: @ Wumpus!k Myślę, że instynkt człowieka jest taki, że uratował by żywą istotę niż monstery. 6. Jakiej potrawy nigdy w życiu nie skosztujesz, ponieważ obrzydza Cię samym wyglądem? @ Wumpus!k Ośmiornica. @ Kosa Spaghetti. @ flusha33 Smażone owady/robaki. Inne pytanie należało do @ Kosa i brzmiało: Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? Jako oszusta wskazał: @ Kosa Nie możliwe, że obrzydza go spaghetti. 7. Na jaki temat mógłbyś rozmawiać godzinami? @ Wumpus!k Zdrowie psychiczne – ludzie powinni o tym gadać normalnie, a nie udawać, że to nic. @ Kosa Na każdy ciekawy all time. @ flusha33 Na temat wspomnień życiowych. Inne pytanie należało do @ Wumpus!k i brzmiało: Czy jest, według Ciebie, jakiś temat tabu, który nie powinien nim być? Jako oszusta wskazał: @ Wumpus!k Myślę, że to kłamstwo że chciałby rozmawiać o zdrowiu psychicznym. 8. Zajęcia z jakiego przedmiotu szkolnego znienawidziłeś najbardziej? @ Wumpus!k Matma. @ Kosa Polski. @ flusha33 Matematyka. Inne pytanie należało do @ Kosa i brzmiało: Jaki przedmiot szkolny jest/był Twoim ulubionym? Jako oszusta wskazał: @ Kosa Najgorszy przedmiot matma, a nie Polski. 9. Ile jesz posiłków dziennie? @ Wumpus!k 7 @ Kosa Różnie 3/4/5. @ flusha33 3/4 Inne pytanie należało do @ Wumpus!k i brzmiało: W którym miesiącu masz urodziny? Jako oszusta wskazał: @ Wumpus!k Nie wydaje mi się, żeby jadł 7 posiłków dziennie. PODSUMOWUJĄC @ Lolek odpowiedział prawidłowo na 7 z 9 możliwych pytań, dlatego wygrywa +15 punktów reputacji! Dziękuje wszystkim za udział 4 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100332-znajd%C5%BA-oszusta-5-szuka-lolek-wumpusk-kosa-flusha33/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran flusha33 Napisano 23 Lutego Weteran Udostępnij Napisano 23 Lutego Śmiesznie wyszło szczerością, fajna seria . Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100332-znajd%C5%BA-oszusta-5-szuka-lolek-wumpusk-kosa-flusha33/#findComment-432437 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV] Przemek28x Napisano 23 Lutego Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV] Udostępnij Napisano 23 Lutego Fajnie się czytało, zabawnie Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100332-znajd%C5%BA-oszusta-5-szuka-lolek-wumpusk-kosa-flusha33/#findComment-432439 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] eazieee Napisano 24 Lutego Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] Udostępnij Napisano 24 Lutego Super Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100332-znajd%C5%BA-oszusta-5-szuka-lolek-wumpusk-kosa-flusha33/#findComment-432447 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wumpus!k Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Heeheh doobre Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100332-znajd%C5%BA-oszusta-5-szuka-lolek-wumpusk-kosa-flusha33/#findComment-432454 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi