csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Ekstremalnie niska temperatura w Polsce - Wiadomości ze świata - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Impossible
Napisano

Winter_forest_silver.jpg

W Polsce 17 lutego zanotowano ekstremalnie niską temperaturę, stacja w tatrzańskim Litworowym Kotle
zanotowała temperaturę -41,1 st. C, podczas kiedy na oddalonym o 20km Kasprowym Wierchu zanotowano -19 st. C.
Dlaczego między tymi dwoma miejscami jest taka duża różnica temperatury? Litworowy Kocioł uważany jest za biegun zimna, ponieważ
jest miejscem, w którym zimne masy powietrza się gromadzą i mają utrudniony odpływ przez co ciężkie powietrze nie ma, jak stamtąd uciec. 
Prawdopodobnie to jedyne miejsce w naszym kraju, gdzie temperatura może spaść do -50 st. C  

źródła: 1 | 2

Jaka była najbardziej ekstremalna zimowa pogoda, jakiej doświadczyliście?

Projekt bez nazwy (44).gif

• VIP
Napisano

W niedzielę -16 jak wracałem do PL,a rekordzik to -25/6 XD 

x

• Użytkownik
Napisano

Najwyższa to - 25*c 

A gdy pracowałem pod chmurką,

Utrzymywała się tak +/- 

- 20*c

Napisano

Ja doświadczyłem -15, -20 stopni, ale to dobre kilkadziesiąt lat temu. Swoją drogą miałem wrażenie, że rekord polski jest wyższy od tego przedstawionego w temacie stawiając na -42, -43 stopnie.

moodchloesmile.gif.881b91bb0a4f719a02d1da5760e16b2e.gif
"Yup, yup, I'm fucking insane in the brain!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie