Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] eazieee Napisano 18 Lutego Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] Udostępnij Napisano 18 Lutego Imię: Mikołaj Wiek: 22 Kilka słów o sobie: Hejka mam na imię Mikołaj , mam 22 lata z zawodu jestem brukarzem , na codzien zajmuje sie swoim hobby a jest nim boks. Również od kilku lat , a dokładnie ośmiu choruje na cukrzycę stopnia pierwszego. Po za obowiązkami jak i hobby kocham grać w gry , oraz piłkę nożną sport to moje zdrowie. Doświadczenie: Byłem redaktorem na starej sieci na której grałem. Przykładowe prace: brak na ten moment W czym czujesz się najlepiej? ( Wymagana dłuższa wypowiedź, dlaczego w tym się czujesz dobrze ) - Czuje się dobrze w: Mógłbym zająć sie pytaniami dnia badz co wolisz albo pytania i odpowiedzi? Przede wszystkim chciałbym , pomóc koledze w redaktorce by nie czuł sie sam jak i pomóc sieci w byciu redaktorem. Kocham pomagać a mam dużo wolnego czasu. I myśle ze jestem aktualnym kandydatem na to stanowisko. Przez Sharana , 18 Lutego Napisałeś już podanie w szybkiej rekrutacji, więc poczekaj na rozpatrzenie. Nie ma konieczności pisania kolejnego tematu. Edytowane 18 Lutego eazieee Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100283-redaktor-olszak/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi