csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Podanie Muzin - Przyjęte - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane Podanie Muzin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twoje imię :Eryk

Nick w grze :Muzin

Twój Wiek :19
Doświadczenie (w byciu adminem) :Tak, Byłem kiedyś adminem na innym serwerze
Znajomość AMXX (W skali 1-10) :7
Staż w CS-sie : 7 lat

Znajomość ZombieModa (W skali 1-10) : 11/10
Steam (link do profilu na https://steamid.uk/) https://steamcommunity.com/profiles/76561199026726931/
Dlaczego Ty chcesz zostać Adminem : Chce zostać adminem ze względu na niską aktywność innych administratorów, chciałbym pilnować porządku na serwerze oraz aktywnie uczestniczyć w życiu serwera.
Czas jaki dziennie jesteś w stanie poświęcić na gre. (Szczera odpowiedź) : 3 godziny
Kontakt do siebie : dc
okkiipullllluppp
Link do profilu Tsarvar : https://tsarvar.com/pl/player319564-Muzin

Edytowane przez Eryko
  • VIP
Napisano

Jestem na TAK,

wiek, +

znajomość zombie moda, +

staż i czas spędzany na serwerze, +

Ze względu na niską aktywność niektórych członków "ekipy" przydałyby się nowe twarze między nami :) Eryk aktywnie uczestniczy w rozwoju serwera, testuje różne niezgodności serwera, notorycznie zaznacza co jest do poprawy. Obecny na discordzie jak i teamspeak'u pomaga administracji/właścicielowi serwera w udoskonalaniu go, a nawet próbuje sił w tworzeniu własnych map dla graczy. Wielki +

x

Napisano

Specjalnie założyłem konto na forum żeby poprzeć.

Działa na bieżąco na serwie.

Dobry kontakt.

Wszyscy go znają - w tym inni admini.

Doskonale zna moda i mapy.

W sumie dziwne że jeszcze nie ma tego adma...

+1

Napisano (edytowane)

Szczerze moge ręczyć za owego osobnika
[ + / - ] Podanie
[ + ] Aktywność
[ + ] Znajomośc Serwera poza skalą :)
[ + ] Doświadczenie
[ + ] Staż w CS'ie 

Moje zdanie jest takie, iż można dać oczywiście panu szanse :)
Czekamy na reszte odpowiedzi :)<3 

Edytowane przez .davvy

11.png.37597c4ea218f7c1ee407639594183e1.png 

Napisano (edytowane)

Jestem na TAK ponieważ: 
[ - ] Za mało napisane w podaniu.
[ + ] Osiągnięty czas gry
[ + ] Znajomość serwera 
[ + ] Doświadczenie
[ + ] Staż w grze

Jestem na TAK ze względu ze jestes młoda osoba i więcej byś poświęcał czasu na serwerze przy tym trzymając porządku i czystości, my jako starsi admini mamy też wiele spraw do ogarnięcia rodzinnych i nie tylko, mysle ze jestes dobrym przykładem na mianowanie cie ranga administracji ZM.

Edytowane przez Imao
Napisano

Jestem na tak

Wiek +

Doświadczenie+

Staż w grze+

I pozdrawiam 🙂 

Biorąc pod uwagę na rozwój serwera przyjmuję podanie na okres 14 dni zgłoś się po odebranie rangi w odpowiednim dziale a po flagę zgłoś się do i życzę powodzenia🙂@ Lolek

Napisano

Podanie Przyjęte.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Csowicze - Jesteśmy dynamiczną i innowacyjną siecią serwerów gier, działającą od 2013 roku. Nasza misja to tworzenie wyjątkowych doświadczeń dla graczy. Dołącz do naszej rosnącej społeczności już dziś! Oferujemy szeroki wybór serwerów, w tym CS 1.6, CS 2 oraz wiele innych. Gwarantujemy najwyższą jakość rozgrywki. Najlepsza sieć serwerów czeka na Ciebie!

CSowicze - Sieć serwerów gier multiplayer

Notification

Copied to clipboard: 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie