Moderator Impossible. Napisano 2 Lutego Moderator Udostępnij Napisano 2 Lutego Dzięki wszystkim za pytanka! @ Przeklinak [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] Uczę się lub ćwiczę skilla w Ps _______________________________________________________________________ @ Enchi [P] Ile masz lat? [O] Rocznikowo 23. [P] Ile masz zwierzaków? [O] 2 koty, 3 psy, 2 króliki i rybki. Mam własne mini zoo. [P] Gdzie mieszkasz? [O] Warmińsko-mazurskie. [P] Czy lubisz imprezować? [O] Nie, obawiam się, że to już starość. [P] Największe marzenie? [O] Ciężko mi na ten moment powiedzieć, ja bardziej mam cele niż marzenia. [P] Twoja tajemnica [O] Jak Ci powiem to już nie będzie tajemnica. [P] Czy odwiedzasz strony typu PH xD [O] A co polecić ci jakiś film na wieczór? [P] Czy @ chyrlaak faktycznie ma u Ciebie szanse? [O] Chyrlaczeek jest jak młodszy wkurzający brat, więc nie. [P] Ilu miałaś facetów? [O] Sześciu. [P] Czy masz prawko? [O] Tak, mam. [P] Ulubiony teammate z forum [O] @ Przemek28x ________________________________________________________________________________ @ Lotencjusz [P] Ile wytrzymałabyś byś bez prądu/internetu? [O] Max 3 dni. [P] Jaki jest twój ulubiony fast food? [O] Pizza. [P] Gdybyś była bajecznie bogata, na co wydawałabyś pieniądze? [O] Wysyłałbym donate dla @ Mesharsky [P] Czy jesteś zadowolona ze swojego życia? [O] Tak. [P] Jutro kończy się świat co robisz? [O] Upijam się do nieprzytomności. [P] Jeśli mogłabyś wybrać w jaki sposób umrzesz, co być wybrała? [O] Ze starości. [P] Możesz wziąć za darmo jedną rzecz z ulubionego sklepu, co wybierzesz? [O] Odżywka emolientowa do włosów. [P] Jak wyglądała najgorsza fryzura, jaką miałaś w życiu? [O] Łysa glaca. [P] Jaką swoją wadę uważasz za największą? [O] Nadmierne myślenie, analizowanie wszystkiego. [P] Za czym tęsknisz z okresu dzieciństwa? [O] Życie było takie proste i beztroskie, tego mi brakuje. [P] Wyobrażasz sobie uprawiać seks bez zabezpieczeń z kimś, kogo nie znasz za dobrze? [O] Chyba nie. [P] Czy są takie portale internetowe, które odwiedzasz codziennie? [O] Pomarańczowa strona - allegro. [P] Wolisz tańczyć z kimś czy sama? [O] Z kimś. [P] Lubisz czytać książki? Jakie gatunki? [O] Nie przepadam. [P] Używasz kapci w domu? [O] Tak, kapcie kotki. [P] Czy byłabyś w stanie kogoś zabić? [O] Tak. [P] Za jaką ilość pieniędzy zgodziłabyś się zostać zamknięta w nawiedzonym domu na noc? [O] Nie ma takiej opcji za żadne pieniądze świata. [P] Jaka była Twoja najdziwniejsza wymówka na spóźnienie lub zapomnienie czegoś? [O] Nigdy się nigdzie nie spóźniam zawsze jestem 20 minut przed czasem. Kiedy zapominam o czymś, zwyczajnie przepraszam. [P] Zdarzyło Ci się kiedyś nie założyć majtek? [O] Nie. [P] Masz sny erotyczne? [O] Nie. [P] Pamiętasz swoją największą wpadkę w szkole? [O] Nie wiem czy to wpadka, ale robiłam stanie na rękach, a koleżanka mnie asekurowała i przypadkiem jej nos złamałam nogą, przy podnoszeniu nóg. [P] Co ostatnio głupiego usłyszałaś na swój temat? [O] Według pewnej osoby staram się upodobnić do kogoś z kimś już się nie przyjaźnie, że robię to celowo jako zemsta przez to co ta osoba zrobiła mi w życiu. [P] Jakie dziwne „skarby” nosisz w torebce? [O] Kasztany, muszelki, jakieś śrubki i imbusa. [P] Do jakiego stopnia kontrolujesz to w jakim kierunku zmierza Twoje życie? [O] Niestety los gra ze mną w pokera i niczym nie kieruje. Moje decyzje są czasami tak spontaniczne. [P] Co zabrałabyś ze sobą na bezludną wyspę? Wymień tylko 3 rzeczy [O] Ciepły koc, zapalniczka, namiot. [P] Wolałabyś być bogata, czy piękna? [O] Bogata. [P] Kim chciałaś zostać, gdy byłaś małą dziewczynką? [O] Programistą lub twórcą gier. [P] Czy pocałowałabyś nieznajomego na ulicy? [O] Nie. [P] Jaki typ urody faceta Ci się podoba? [O] Wysoki z wystającymi obojczykami xdd. Najważniejsze, żeby miał dobre serce i był lojalny. Nominacja: @ chyrlaak 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100156-odpowiedzi-impossible/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Ench ! Napisano 2 Lutego Junior Admin Udostępnij Napisano 2 Lutego @ Impossible. Możesz wysłać ale to na DC xD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100156-odpowiedzi-impossible/#findComment-431689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV] Przemek28x Napisano 2 Lutego Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV] Udostępnij Napisano 2 Lutego Bardzo fajny temat. Dowiedziałem się, że żyłem w błędzie. @ Enchi to Kobieta, wcześniej bym nie pomyślał. Od samego początku traktowałem ją jako Mężczyznę xDD. (Przepraszam) @ Lotencjusz Też Kobieta. Przepraszam ze wcześniej myślałem inaczej xD @ Enchi Rowniez jestem z Warmińsko Mazurskiego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100156-odpowiedzi-impossible/#findComment-431690 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] eazieee Napisano 3 Lutego Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] Udostępnij Napisano 3 Lutego Super ❤ Dowiedziałem sie paru ciekawych informacji ❤ eazieee Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100156-odpowiedzi-impossible/#findComment-431722 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi