csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Podanie o Admina - Odrzucone - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane Podanie o Admina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twoje imię : Jakub

Nick w grze : tupaC`

Twój Wiek : 30
Doświadczenie (w byciu adminem) : Odkąd pamiętam to pogrywałem w cs'ka, i jestem bardzo długi czas w tym community i bardzo ciężko mni czymś zaskoczyć. Jeżeli chodzi o sama grę + zajmowanie sie serwerem oraz graczami nie ma z tym najmniejszego problemu.
Staram się być na bieżąco jak sie za cos zabieram.

Znajomość AMXX (W skali 1-10) : 8/10
Staż w CS-sie : Nie pamiętam już ile lat to było temu, ale w cska pykałem w kafejkach ;>

Znajomość ZombieModa (W skali 1-10) : 10
Steam (link do profilu na https://steamid.uk/) https://steamcommunity.com/id/dzonytrade/    STEAM_0:1:507047505
Dlaczego Ty chcesz zostać Adminem: 
Gdyż uważam że swoja osobą jestem wstanie bardzo dużo i wnieść i pomóc na serwer jak i forum,  jestem bezkonflfliktowy i zawszę brnę do końca , nigdy sie nie poddaje i zachowuje zimna krew.
Czas jaki dziennie jesteś w stanie poświęcić na gre. (Szczera odpowiedź) : 4/5h dziennie, nawet czasami więcej gdyź jestem w pracy (Delegacja) i po pracy pykam.
Kontakt do siebie :  
Link do profilu Tsarvar : 
tupaC`, Odtwarzacz CS 1.6, Serwer 91.224.117.165:27015

Napisano (edytowane)

Jestem na ten moment na  nie ponieważ masz mało godzin przegranych i trzeba mieć 80 godzin przynajmniej pograj dłużej i zapoznaj się z regulaminem serwera i  nie dawno zaczynałeś grać a już zakładasz podanie na admina daj poznać się lepiej graczą i pokaż że się nadajesz na admina 🙂

Edytowane przez mati_mati
Napisano (edytowane)

Aktualnie jestem na "NIE"

Brak spełnionych wymagań w podaniu.

-Brak 80h spędzonych na serwerze.

-Mało o tobie wiemy.

-Na dzień dzisiejszy nasza załoga liczy 10 adminów.

Edytowane przez Przemo374
Przez Impossible.,

W jakichkolwiek podaniach na jakiekolwiek stanowisko każdy użytkownik musi podać minimum 3 argumenty.

• VIP
Napisano

Na nie,

Tak jak chłopaki wyżej napisali nie masz 80h, 

Jest nas 10.

Nie widujemy się zbyt często na serwerze

Pograj trochę z nami :)

x

• Lolek przypiął ten temat
Napisano

Jestem na ten moment na "NIE"

czas przegrany na serwerze jest za mały min "80h" masz go 15h, daj się poznać graczą, pograj z nami my też ocenimy twoje zachowanie czy na takiego wyglądasz, na ten moment tak jak mówię jestem na "nie" za mało o tobie wiemy i tak jak mówią jest nas 10-ciu w administracji, przyjdź za 65h napisz ponownie dopiero się zastanowimy co z tobą zrobić.  

Napisano

Jestem na Nie

-wymagania

-mało Cię widzę na serwerze może się mijamy 

-mało aktywny jesteś na serwerze jak już nawet Cię widzę

-aktualnie zawsze ktoś z adminów jest na serwerze 

Napisano

jestem na nie 

- aktywność 

- nie było cię widać na serwerze chyba raz wbiłeś aby ino podanie napisać 

- Mało o tobie wiemy

Napisano

Aktualnie jestem na NIE

-aktywność min 80h

-daj sie poznać zapraszamy ts i dc :)

-administracji chyba styknie z tego co widze :p

-no i nie widziałem cie na serwerku ostatnio pewnie sie mijamy :p 

Napisano

Aktualnie na nie

- Nie kojarzę Cię jeszcze 

- aktywność

- na tylu graczy wystarczy adminów 

• Właściciel CS 1.6 [ZOMBIE PLAGUE CLASSIC]
Napisano

Masz za krótki Staż na serwerze zaledwie 15 godzin. Pograj trochę na serwerze minimum te 80 godzin na serwerze oraz miesiąc stażu. Daj się poznać wszystkim i złóż podanie ponownie jeżeli spełnisz wszystkie wymagania. Na dzień dzisiejszy odrzucam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Csowicze - Jesteśmy dynamiczną i innowacyjną siecią serwerów gier, działającą od 2013 roku. Nasza misja to tworzenie wyjątkowych doświadczeń dla graczy. Dołącz do naszej rosnącej społeczności już dziś! Oferujemy szeroki wybór serwerów, w tym CS 1.6, CS 2 oraz wiele innych. Gwarantujemy najwyższą jakość rozgrywki. Najlepsza sieć serwerów czeka na Ciebie!

CSowicze - Sieć serwerów gier multiplayer

Notification

Copied to clipboard: 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie