Junior Admin Ench ! Napisano 19 Stycznia Junior Admin Udostępnij Napisano 19 Stycznia Witam, z dniem dzisiejszym tzn 19.01.2025 otwieramy szybką rekrutację na stanowisko @ Redaktor. Czym jest szybka rekrutacja i co ma na celu? Szybka rekrutacja to rekrutacja na dane stanowisko w skróconej i uproszczonej formie, nie trzeba pisać oddzielnego tematu, nie trzeba mierzyć się z opinią użytkowników, wymagania są zmniejszone a cały proces przyśpieszony. Ma ona na celu szybkie zasilenie szeregów owej rangi i pomoc w wykonywaniu obowiązków należących do tej rangi. Wymagania na stanowisko @ Redaktor w szybkiej rekrutacji: Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji Pisanie sensownych postów Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu Minimum 50 postów Umiejętność czytania ze zrozumieniem Znajomość regulaminu Minimum 15 lat Brak ostrzeżeń na forum Co najmniej jedna przykładowa praca ( w celu weryfikacji umiejętności ) Obowiązki na stanowisku @ Redaktor : Moderowanie tematów w dziale Redakcji Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu w dziale Redakcji Aktywność na forum Pomaganie użytkownikom Tworzenie poradników, pisanie newsów, robienie wywiadów, gazetek itp. Przywileje rang @ Redaktor: Ranga na forum "Redaktor" Możliwość zdobycia większego doświadczenia w miłej atmosferze oraz poznanie wielu ciekawych osób. Wynagrodzenie w postaci (VIP na forum lub wybranym serwerze) za większe zaangażowanie w rozwój Redakcji! [NOWOŚĆ] Po wykonywaniu sumiennej pracy przez okres 1 miesiąca, wynagrodzenie 30 zł (blik lub psc) - za wykazywanie bardzo dużej aktywności w dziale. Wzór do którego należy zastosować się pisząc podanie: Imię: Wiek: Kilka słów o sobie: Doświadczenie: Przykładowe prace: W czym czujesz się najlepiej? ( Wymagana dłuższa wypowiedź, dlaczego w tym się czujesz dobrze ) - Czuje się dobrze w: Podania składamy w formie odpowiedzi pod tym postem. Wszelkie inne wypowiedzi nie będące podaniem zostaną potraktowane jako SPAM. Szybka rekrutacja na stanowisko @ Redaktortrwa do odwołania. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100065-szybka-rekrutacja-redaktor/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] eazieee Napisano 16 Lutego Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] Udostępnij Napisano 16 Lutego Imię: Mikołaj Wiek: 22 lata. Kilka słów o sobie: Hejka mam na imię Mikołaj , mam 22 lata z zawodu jestem brukarzem , na codzien zajmuje sie swoim hobby a jest nim boks. Również od kilku lat , a dokładnie ośmiu choruje na cukrzycę stopnia pierwszego. Po za obowiązkami jak i hobby kocham grać w gry , oraz piłkę nożną sport to moje zdrowie. Doświadczenie: Jest Przykładowe prace: brak W czym czujesz się najlepiej? ( Wymagana dłuższa wypowiedź, dlaczego w tym się czujesz dobrze ) - Czuje się dobrze w: Mógłbym zająć sie pytaniami dnia badz co wolisz albo pytania i odpowiedzi? Przede wszystkim chciałbym , pomóc koledze w redaktorce by nie czuł sie sam jak i pomóc sieci w byciu redaktorem. Kocham pomagać a mam dużo wolnego czasu. Przez dottbuff, 18 Lutego Podanie odrzucone. 1 eazieee Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/100065-szybka-rekrutacja-redaktor/#findComment-432204 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi