Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl


Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!


Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji


Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

  • Counter-Strike 1.6 Counter-Strike 1.6
    • Nowy ONLY DD2 - PRACE
    • 51.77.39.131:27016
    • 0 / 32 graczy
    • mapa:


      cs_italy

    • Właściciel:

        • Właściciele
        • Mapa cs_italy
        • Protokół source
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 1
  • Counter-Strike 2 Counter-Strike 2
    • Nowy Only Mirage
    • mirage.csowicze.pl
    • 1 / 20 graczy
    • mapa:


      de_mirage

    • Właściciel:

  • Minecraft Minecraft
    • MC - Survival - (1.21.4/5)
    • mc.csowicze.pl
    • 0 / 30 graczy
    • mapa:


      world

    • Właściciel:

        • Właściciele
        • Mapa world
        • Protokół gamespy3
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 3
  • Teamspeak 3 Teamspeak 3
    • Nowy TS3 - Csowicze
    • ts3.csowicze.pl
    • 3 / 32 graczy
    • Właściciel:

        • Właściciele
        • Protokół teamspeak3
        • Procentowe wypełnienie 9%
        • Najwięcej graczy 3
  • Discord Discord
    • DC CSowicze
    • Kliknij przycisk Połącz
    • 84 / 84 graczy
    • Właściciel:

  • 9 Wszystkich serwerów
  • 122 / 320 Wszystkich graczy
  • 38% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

Ranking użytkowników

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 12/17/22 w Odpowiedzi

  1. https://www.youtube.com/watch?v=TITkMJmNsqA
    2 punkty
  2. 1 punkt
  3. radkovsky

    sanah - The Wolven Storm

    Najlepsza, najpiękniejsza piosenkarka
    1 punkt
  4. _Kr3tu_

    Zaproponuj własne MVP

    Nazwą piosenki: Tiësto & Ava Max - The Motto (Official Music Video, Part II) Link do YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rbJjpU6BEps Preferowany czas wycięcia (max 20s): 0:36-0:54
    1 punkt
  5. Bez różnicy
    1 punkt
  6. 1 punkt
  7. 1 punkt
  8. 1 punkt
  9. Byle co, byle z kieliszka
    1 punkt
  10. Glenn

    Czebureki :)

    Składniki ciasto: - 700g mąki pszennej, - 300ml wody, - sól, Składniki mięso: - 0.5kg wołowiny (NIE LIGAWY, MA BYĆ TŁUSTA), - 1/1,5 cebuli, - 50g ząbków czosnku, - sól, - pieprz, - tymianek (preferuję świeży :)), - rozmaryn (to tylko opcja dodatkowa), Sposób przygotowania (ciasto): - Wodę gotujemy z dobrą szczypta soli do wrzenia, zalewamy nią mąkę i ugniatamy jednolitą masę. Sposób przygotowania (mięso): - Wołowinę mielimy razem z cebulą i czosnkiem, przyprawiamy solą, pieprzem oraz tymiankiem i rozmarynem. Zostawiamy na noc w lodówce. Forma przygotowania: - Ciasto wałkujemy na grubość ok. 1-2mm, wycinamy z ciasta kółka (proponuję użyć średniej wielkości talerza, oczywiście jeżeli nie macie formy), na połówce kółka rozsmarowujemy mięso (zostawiamy ok. 1cm odstępu od krawędzi). Składamy ciasto w pół i zagniatamy dokładnie krawędzie. - Rozgrzewamy olej i uformowanego czebureka smażymy z obydwu stron do złotego koloru, (wykładamy na papier do odsączenia). Proponuję podawać z sosem czosnkowym. Jeżeli potrzebujecie jakieś fajne przepiski możecie śmiało do mnie pisać (piszecie składniki a ja wam cos ogarnę). Smacznego.
    1 punkt
  11. Takim

    Bigos :D

    Składniki: 1kg kapusty świeżej 1kg kapusty kiszonej 0,5kg boczku 0,5k łopatki wieprzowe 0,5kg kiełbasy śląskiej / toruńskiej 0,2kg kiełbasy jałowcowej 0,3kg suszonych grzybów 4 sztuk suszonej śliwki ziele angielskie, liście laurowe, sól, pieprz, majeranek, kminek 2cebule 1słoiczek koncentru pomidorowego 400ml bulionu warzywnego 1. Mięso pokroić w kostkę, pokroić cebule i na oleju zeszklić cebule. Do garnka dodać mięso 2. Wlać 2 szklanki gorącego bulionu i zagotować. Dodać grzyby, przykryć i gotować 40-50min 3.Dodać liść laurowy, majeranek, kminek, ziele angielskie. Posiekać drobno sliwke i dodać do garnka 4. Dodać odciśniętą kiszoną kapustę oraz świeżą kapuste. Przykryć i gotować ok. 20 min. 5. Pokroić kiełubase, podsmażyć na patelni i dodać do garnka. Dodać do kapusty i gotować przez ok. 30min. Dodać koncentrat pomidorowy. 6. Jeżeli okaże się, że kapusta jest jeszcze twarda to gotować do momentu aż będzie miękka. Dla smaku można dodać jeszcze kostkę masła. Pozdro
    1 punkt
  12. FuuSoo

    Ss'y FuuSoo

    Twój nick: FuuSoo Serwer: COD+DM Link do bana (http://banicje.pl/amxbans/): Screenshoty spakowane w paczkę: https://www104.zippyshare.com/v/pzfjFQ8Q/file.html PS. Nie ma to jak banować za 1 skana przez ściane ;)
    0 punktów
  13. Jak piraci pijam rum
    0 punktów
  14. Wódeczka zimna i gęsta jak... wiadomo co
    0 punktów
  15. R1ng0

    #1470 Pytanie na dziś

    https://www.youtube.com/watch?v=T4VM3WUrLqg
    0 punktów
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie