Weteran flusha33 Napisano 16 Stycznia 2024 Weteran Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2024 (edytowane) @ Zuzaa [P] Ulubiony film? [O] Forrest Gump [P] Ulubiony serial? [O] Powiedzmy, że The Last of Us [P] Ulubiona piosenka? [O]Mam dużo takich, ale aktualnie katuje Szpaku - Plaster. [P] Ulubiona pora roku? [O] Lato [P] KFC vs McDonald's? [O] McDonald's [P] Czym się interesujesz? [O] Pracuje jak stolarz, więc poniekąd stolarka, tak jak widać to również redaktorka i z mniej ważnych to miłość do cs'a 1.6. [P] Masz jakieś zwierzęta? [O] Mam psa oraz papugę. [P] Jaki masz rozmiar buta? [O] 43/44 [P] Ulubiona gra? [O] Counter-Strike 1.6 [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak, młodszą siostrę. [P] Ulubiona potrawa? [O] Schabowy, ziemniaki, mizeria/surówka albo ryż z kurczakiem oraz warzywami. [P] Potrafisz gotować? [O] Myślę, że w miarę haha. [P] Gdzie chciałbyś mieszkać? [O] Najlepiej to gdzieś za granicą. [P] Jaki kraj chciałbyś odwiedzić? [O] Tajlandia, Hiszpania, Włochy, to takie przykładowe. [P] Ulubione ciasto? [O] Szczerze to nie przepadam za ciastami (jestem inny wiem), ale z tych zjadliwych dla mnie to najzwyklejszy sernik, murzynek czy karpatka. [P] Grasz na jakimś instrumencie? [O] Nie [P] Teatr vs kino? [O] Kino [P] Filmy vs seriale? [O] Filmy [P] Potrafisz tańczyć? [O] 50/50 [P] Masz jakieś tatuaże? (Jeśli nie to chciałbyś?) [O] Nie mam, lecz chciałbym. [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny [P] Morze vs góry? [O] Morze [P] Słodki vs słony? [O] Słodki [P] Co jest dla Ciebie najcenniejsze? [O] Najbardziej cenię sobie szczerość. [P] Czego byś nie zrobił za żadne pieniądze? [O] Nie zdradziłbym za żadne pieniądze ;). [P] Ile masz wzrostu? [O] 183cm. [P] Jesteś szczęśliwy? [O] Chyba no... nie za bardzo. [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Spotkać się ze znajomymi, odpocząć od codzienności, pograć w cska, posłuchać muzyki. [P] Jakiego języka chciałbyś się nauczyć? [O] Francuski, hiszpański na pewno. @ #MuremZaBonusem [P] Lubisz jarmuż? [O] Chyba nie xD [P] Miszel czy Kabe? [O] Kabe [P] Jak frytki to z majonezem czy ketchup? [O] Kurczeeee, minimalnie przeważa ketchup. @Jax Teller [P] Skąd pomysł na nick? [O] A nick inspirowany od słowa flash oraz od pro gracza :P. [P] Ulubiony zestaw broni? (karabin/pistol) [O] AK-47/DGL [P] Uczysz się czy pracujesz? [O] Pracuje [P] Czy masz drugą połówkę? [O] Nie [P] Czy lubisz wątróbkę z cebulką? [O] W miarę [P] Która partia polityczna jest najbliższa Twoim poglądom? [O] Żadna xd [P] Czy miałeś kiedyś coś złamane? [O] Nie, ale jako ciekawostkę mogę dodać, że miałem pęknięty nadgarstek. [P] Czy lubisz żółtą oranżadę z Helleny? [O] Tak [P] Czy kiedykolwiek zimą przymarzł Ci język do barierki lub latarni? [O] Nie @ visi0nEer [P] Skąd pomysł na nick? [O] Napisałem wyżej [P] Ulubiona broń w cs 1.6? [O] AK-47 [P] Coca Cola vs Pepsi? [O] Coca Cola [P] Gofr wytrawny czy na słodko? [O] Na słodko [P] Gdybyś mógł zostać dowolnie wybranym zwierzęciem przez 24h. To co byś wybrał? [O] Wybrałbym kota, miałbym wy****ne na wszystko xd. [P] Co takiego lubisz w cs 1.6, że masz ochotę nadal grać w 2024 roku  [O] Dziurawe ściany, szybkie, sprawne poruszanie się, społeczność patologiczną i nietylko, ogólnie to jest moja miłość od tylu lat ❤️. No tak podsumowując to głównie ten movemencik jak wspomniałem, ducki, palenie rolki, tzw., strzelanie przyjemne. [P] Ulubiony blok w Minecraft? [O] Emm nie wiem, blok kwarcu. [P] Co uważasz o hejcie w internecie? Czy część swobody poruszania się w internecie powinna zostać ograniczona w celu walki z tym negatywnym zjawiskiem? [O] Hejt to zjawisko naturalne w tym miejscu. Nie od dziś tak jest, było i będzie. Internet to strasznie toksyczne miejsce. Myślę, że zawsze jakieś ograniczenie w postaci cenzury, ale przy nadmiernych ilościach wyzwisk/obraz będzie okej. Dla mnie hejt to tam lata wiadomo koło czego, ale niektórzy przez takie rzeczy popadają w różne depresję, itp. Nie każdy ma ten dystans albo umie przyjąć to ze spokojem, więc w pewnym stopniu można by było to jakoś ograniczać dla dobra tych, którzy sobie z tym nie radzą. @ DING DONG [P] JAKIE JEST TWOJE HOBBY NA CODZIEN [O] Stolarstwo, muzyka, redaktorka, używki (nie no z tym ostatnim to żartuje :D) [P] JAK ZACZEŁA SIE HISTORIA TWOJA Z SIECIA CSSOWICZE [O] To było już bardzo dawno temu, gdyż też od razu się na forum nie zarejestrowałem. Swoją przygodę zacząłem poprzez znalezienie serwera DD2 na tej sieci, tego pierwszego, starego DD2, stara ekipa i fajne czasy. Sysia, Jessa, Misiek, Quallen, Fatality, ferstel, terrorist i by wymieniać w nieskończoność te osoby ;D. [P] PIŁKA NOZNA CZY KOSZYKOWKA [O] Piłka nożna zdecydowanie [P] Z JAKIEGO WOJ JESTES ? [O] Z woj. łódzkiego [P] BMW CZY MERCEDES? [O] BMW [P] JESTES OSOBA BEZKONFLIKTOWA CZY BARDZIEJ KONFLIKTOWA [O] Wydaje mi się, że nie należą do osób, które szerzą konfliky, a łagodzą, obracają w żart jak już. Raczej osobą bezkonfliktową ;). @ Banned ;) [P] Co uważasz za kreatywne? [O] Myślę, że różne zmiany w życiu i nietylko, poczucie humoru, nieszablonowe myślenie. Kreatywna jest praca w redakcji, własna wizja twórcza, szerokopojęta wena, poniekąd czerpanie szczęścia z mniejszych/głupszych rzeczy. [P] Czy sądzisz, że są głupie pytanie czy głupie odpowiedzi? [O] Jak to się mówi: ,,Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi" :D. Z góry przepraszam, że tak po terminie, ale zorientowałem się później, że czas był krótszy. Potem to już czas zjadał, a na koniec dnia lenistwo, bo robienie tego na telefonie jest żmudne i męczące, ale dziś się udało xD. Pozdrawiam Do następnej odsłony P&O nominuję @ .Czika. lub @ visi0nEer, jeśli nie byli ;). Edytowane 17 Stycznia 2024 przez flusha33 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86103-odpowiedzi-flusha33/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] eazieee Napisano 17 Stycznia 2024 Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP] Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2024 Dzięki za odpowiedzi ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86103-odpowiedzi-flusha33/#findComment-411499 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
visi0nEer Napisano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2024 Czytało się na luzie. Ciekawe odpowiedzi. Dzięki że się bardziej rozpisałeś na te "otwarte" pytania ode mnie 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86103-odpowiedzi-flusha33/#findComment-411522 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Do spodu Napisano 21 Stycznia 2024 Donator Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2024 10/10 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86103-odpowiedzi-flusha33/#findComment-411661 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi