Skocz do zawartości
MISS/MISTER JESIENI 2023 ×
PLEBISCYT - WRZESIEŃ 2023 ×
KONKURS TYPEROWICZA #131 ×

Zablokowane Propozycja "unormalnienia" serwera

Rapcore

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć nie będę przedłużał bo to bez sensu

Usunięcie modeli kobiet bo są bardzo mało czytelne czy to TT czy CT

Vip do edycji (max HP 100 )

usunięcie map typu cs_sauna bo to nieśmieszny żart

PTB ewidentnie wariuje bo są momenty w których co rundę jest się w przeciwnej drużynie 

@Edit

ten wybór teamu też jest jakiś upośledzony

Edytowane przez Rapcore

Usunięcie modeli kobiet +

VIP max 100hp +

Cs_sauna zajebiste jeśli ludzie robią cele a nie siedzą i bawią się krzesłem +/-

Na serwerze jest domyślne balansowanie drużyn według liczby osób w teamie a nie tak jak powinno być po umiejętnościach więc do zmiany +

Przywrócić domyślne menu drużyn +

Witam, 

Modele kobiet narazie wyłączę, przerobię je potem tak by były ok,

HP vipa zostaje jak jest,

Pogadam potem z @ Semper Invictaale sauna raczej też zostaje,

@24ZlRj5.pngRapcoreTeam balance wiem że lekko szwankuje, postaram Się dziś ogarnąć go a jak niezda testów to wgrane najzwyklejszego ptb @ speakerto nie domysły tylko team balance manager xd

Menu wybierania drużyn jest z tego tmb więc potem cvara podmienie by był standardy wybór drożyny 

a może zróbmy głosowanie odnośnie vipa? ja rozumiem,że dostaje 10hp za hsa 5za zabójstwo ale powinien mieć max hp 100 

i proszę o dodanie dźwięków typu rampage etc bo są fajniusie

czy jest plugin który pozwala wyzwanie przeciwnika na noże? gdy jest 1vs1?

Edytowane przez Rapcore

-_- głosowanie można zrobić ale jak już to by ustawić vip'owi max 110hp. Wkoncu to VIP. Powinien być na te dwie pestki a nie jedną 😅

Dźwięki będą dodawane, jak masz jakieś fajne dźwięki nie standardowe typu rampage itp (mogą być jakieś śmieszne urywki z filmów/gier, co kolwiek co można znajsc i wmiare łatwo ten dźwięk pobrać) to możesz mi podesłać tu w poście lub na PW :)

tak jest plugin 1v1 na kosy :) komunikat o tym jest co jakieś ~5min na serwerze 😅

1. Modele kobiet zostały usunięte

2. VIP został zmieniony, będzie miał od początku 110HP, zwykły gracz 100HP (już nie będzie dodawać +5HP za killa, +10HP za HS)

3. PTB - zostało poprawione 

4. Dźwięki póki co zostają

00e008a4108d88e2a78cc05e08567b46_propozy

sy22.png                                                                                                                                                                              

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie