Nefertiti 527 Napisano 30 Stycznia Popularny post Udostępnij Napisano 30 Stycznia > Sprawdzałam to pięć razy, ale jestem pewna, że ja nie widzę tych błędów, ale one tam są. Dodaje to teraz, ponieważ z początkiem lutego niestety czeka mnie parę ważnych spraw. Jeśli komuś ta grafika nie czyta tutaj to odsyłam do imgura >>> https://imgur.com/a/3BND4kl Niektóre slajdy były w środku zeszłego tygodnia, dlatego jeśli ktoś dostał awans, degradacje, zrezygnował z rangi lub się przywitał w ciągu ostatnich kilku dni, nie będzie go w tej gazetce. Pojawi się podsumowaniu następnego miesiąca. Spoiler Wspomniane osoby: @ White Legend @ G@ngst@ @ radkovsky @WALLACE @ snuffy @ Semper Invicta @ NosNight @Laureanka @ misiek223 @ .:TR@kToR:. @ Bazyliusz @ Szumixxx @ xxxlajt @ NayaneK @ WybuchowyMarcin @ Majkelek @ EliteSpartaN. @ Ringo @ Jo[K]eR :) @ ShIZe @ MeQustooo @ kawkaq @ Natalciaa:*** @ Lucyferr @ Witek$ @ Matilusito @ E A 5 Y @ osia46 @ Vorek @ Kamas1337 @ flaczuuuś @ NayaneK @ SzefShizer @ zayANNN @ óśś @ ARGEN2 @ yksuh @ MVP.exe.aim @ 4MA @ Artengo @ ventus @ wajdak @ DomeL @ V9.mp3 @ DG420 @ KOALA @ Bijgo @ Surykatka997 @ Hayori @ Balakuse @ leefamily @R3inderek @ Krejzol99 @ `Joker.^^ @ MaTi. @ Kropka. @ OffTheWall. @ tomkul777 Gangsta , snuffy , yksuh i 17 innych dodali reakcje 16 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White Legend 1 319 Napisano 30 Stycznia Head Admin Udostępnij Napisano 30 Stycznia Bardzo dobra robota, leci + Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jax Teller 2 242 Napisano 30 Stycznia Redaktor Udostępnij Napisano 30 Stycznia No i fajnie, spora i kolorowa gazetka, nie wieje nudą Nefertiti dodał reakcję 1 No pain, no gain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelek 17 Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Ładne Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1ng0 1 935 Napisano 30 Stycznia Sponsor Udostępnij Napisano 30 Stycznia Super gazetka Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangsta 1 742 Napisano 30 Stycznia Junior Admin Udostępnij Napisano 30 Stycznia Mega Gazetka leci serducho ❤️ Nefertiti dodał reakcję 1 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cry 922 Napisano 30 Stycznia Zasłużony Udostępnij Napisano 30 Stycznia Sporo pracy włożone bardzo fajna gazetka Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteSpartaN. 353 Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Jest gitarka tak jak rozmawialiśmy! Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E A 5 Y 14 Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Super robota! Nefertiti dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi