Jahmeton 43 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Chej Mam do zaprezentowania autorską mapę Jail_beton. Mapa jest dedykowana dla Classic JB. Mapę tworzyłem pi razy drzwi 3-4 tygodnie. Mapa jest dosyć duża, ma w miarę dużo atrakcji oraz jest "trochę wymagająca". Co tu wiele mówić? Mapa do obejrzenia na GameBanana: https://gamebanana.com/mods/423795 Chciałbym również podziękować @ kolaj8 za testowanie torów oraz za nazywanie mnie "po****m", jeżeli chodzi o tory oraz @ CzyngisBoy za pomoc w tworzeniu mapy. Dzięki wielkie. @ snuffyDodasz ją co nie? pls pls pls. kolaj8 , snuffy , Gritix i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaj8 44 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Super mapa @ snuffy dodaj ją snuffy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snuffy 2 183 Napisano 23 Stycznia Właściciel CS 1.6 [DD2] Udostępnij Napisano 23 Stycznia Mapka zostanie dodana. kolaj8 i Jahmeton dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzyngisBoy 114 Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia Brawo brawo młody Strzeżcie się Czyngis-Chana ! CSowicze.pl, ale te lepsze czasy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi