Jahmeton 29 Napisano Poniedziałek o 18:09 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:09 Chej Mam do zaprezentowania autorską mapę Jail_beton. Mapa jest dedykowana dla Classic JB. Mapę tworzyłem pi razy drzwi 3-4 tygodnie. Mapa jest dosyć duża, ma w miarę dużo atrakcji oraz jest "trochę wymagająca". Co tu wiele mówić? Mapa do obejrzenia na GameBanana: https://gamebanana.com/mods/423795 Chciałbym również podziękować @ kolaj8 za testowanie torów oraz za nazywanie mnie "po****m", jeżeli chodzi o tory oraz @ CzyngisBoy za pomoc w tworzeniu mapy. Dzięki wielkie. @ snuffyDodasz ją co nie? pls pls pls. kolaj8 , snuffy , CzyngisBoy i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaj8 29 Napisano Poniedziałek o 18:15 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:15 Super mapa @ snuffy dodaj ją snuffy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel CS 1.6 [DD2] snuffy 1 460 Napisano Poniedziałek o 18:21 Właściciel CS 1.6 [DD2] Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:21 Mapka zostanie dodana. Jahmeton i kolaj8 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzyngisBoy 110 Napisano Wtorek o 12:09 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:09 Brawo brawo młody Strzeżcie się Czyngis-Chana ! CSowicze.pl, ale te lepsze czasy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi