Jądro Renifera 20 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Nick na serwerze: @ Jądro Renifera Imię: @ Jądro Renifera Wiek: 15. Dlaczego Ty masz zostać strażnikiem/adminem: Jako gracz wywiązuje się wzorowo z aktywności na serwerze. Potrafię dobrze prowadzić i czasami zabawić publiczność na serwerze. Nie mam wrogów i jestem aktywnym graczem. Czasami wybucham, ale to tylko kiedy jakiś bałwan nie wykonuje poleceń, a tak to git jest. Generalnie spoko byłby ze mnie admin, dam sobie radę. Doświadczenie: Coś tam kiedyś było, ale się zapomniało, więc dam sobie dobre 2/10. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Takie skromne 2/10. Ile czasu spędzasz na serwerze: Jądro zawsze w gotowości, 24/7. Jak długo jesteś z nami: Z Wami? Nie jestem z wami, jestem z serwerem - z dwa tygodnie. Link do GameTracker'a: Po co? Każdy mnie zna, godziny nie mają znaczenia. Posiadasz Steam? [tak/nie]: No ba. Posiadasz mikrofon? [tak/nie]: Nie no składam podanie na administratora serwera nie posiadając mikrofonu, co to za pytanie w ogóle XD. Kontakt: https://csowicze.pl/profile/57000-jądro-renifera/ Dofinansowanie serwera [tak/nie]: Inflacja. snuffy , [email protected]@ , Wtykson i 6 innych dodali reakcje 6 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca12 36 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia (edytowane) Tydzień temu pytałeś się jakie są polecenia i fragowałeś, o trollowaniu w grze i jak na forum nie wspomnę. Może za miesiąc jak się poprawisz co wątpie to dam ci na tak, a tak to na nie, a i jakis czas temu reklamowałeś jakiś deathrun z ip na say'u, więc automatycznie to cię skreśla z roli admina Edytowane 20 Stycznia przez Jaca12 Majaszibezkasy , MeQustooo i RadziuuKFD dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadziuuKFD 0 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Jestem na TAK gracz bardzo aktywny/dobra znajomosc regulaminu/kreatywne prowadzenie/ po prostu dal bym mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jądro Renifera 20 Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 1 minutę temu, Jaca12 napisał: Tydzień temu pytałeś się jakie są polecenia i fragowałeś, o trollowaniu w grze i jak na forum nie wspomnę. Może za miesiąc jak się poprawisz co wątpie to dam ci na tak, a tak to na nie, a i jakis czas temu reklamowałeś jakiś deathrun z ip na say'u, więc automatycznie to cię skreśla z roli admina No we, dam Ci 5 zł na bułkę w szkole tylko zmień swoją decyzję. 1 minutę temu, RadziuuKFD napisał: Jestem na TAK gracz bardzo aktywny/dobra znajomosc regulaminu/kreatywne prowadzenie/ po prostu dal bym mu szanse 10 zł już Ci przelałem za wypowiedz, dzięki. MeQustooo i RadziuuKFD dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wtykson 50 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia (edytowane) Jestem na nie, wannabe szeryf jb i kryptopatus a takich ludzi w administracji a'la aero nie potrzeba. W dniu 20.01.2023 o 12:57, Jądro Renifera napisał: Ile czasu spędzasz na serwerze: Jądro zawsze w gotowości, 24/7. XDD czlowieku wlasnie napisales "24 godziny na dobę" w pytaniu ile czasu spedzasz na serwerze, chcialbym to zobaczyc dodatkowo - amx 2/10 i podkresle ze napisales ze to jest skromne 2/10 x-d i ogólnie podejście bez jakiejkolwiek powagi do pisania podania powinno już na coś wskazywać Edytowane 21 Stycznia przez Wtykson bo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jądro Renifera 20 Napisano 21 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 14 minut temu, Wtykson napisał: Jestem na nie, wannabe szeryf jb i kryptopatus a takich ludzi w administracji a'la aero nie potrzeba. XDD czlowieku wlasnie napisales "24 godziny na dobę" w pytaniu ile czasu spedzasz na serwerze, chcialbym to zobaczyc dodatkowo - amx 2/10 i podkresle ze napisales ze to jest skromne 2/10 x-d i ogólnie podejście bez jakiejkolwiek powagi do pisania podania powinno już na coś wskazywać No we zmień decyzję, dogadamy się jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wtykson 50 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia 25 minut temu, Jądro Renifera napisał: No we zmień decyzję, dogadamy się jakoś. ktos tu chyba nie pamieta mojego odwolania na ct ;** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jądro Renifera 20 Napisano 21 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2 minuty temu, Wtykson napisał: ktos tu chyba nie pamieta mojego odwolania na ct ;** Dobra my ziomy jak coś. Wtykson dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wtykson 50 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Moze admin sie doyebie o spam ale chcialbym jeszcze dodać screena z konsoli takze uwazajcie, ja bym nie bral, serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefShizer 493 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia 13 godzin temu, Wtykson napisał: Moze admin sie doyebie o spam ale chcialbym jeszcze dodać screena z konsoli takze uwazajcie, ja bym nie bral, serio to jest offtopic, mozesz tu postow je**c ile chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Cry 785 Napisano 22 Stycznia Zasłużony Udostępnij Napisano 22 Stycznia (edytowane) Jestem na Tak + Podanie + Wiek + Dofinansowanie + Niczym innym od tych gagadków na jb się nie różnisz. Zgłoś się na pw do shizera on cię nakieruję. Edytowane 22 Stycznia przez Cry snuffy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jądro Renifera 20 Napisano 22 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia @ Admin CS 1.6 [JAILBREAK CLASSIC], @ Opiekun Serwera CS 1.6 [JAILBREAK CLASSIC], @ Właściciel CS 1.6 [JAILBREAK CLASSIC]to jak, przyjmiecie w końcu? Większość graczy wypowiedziała się za kandydaturą, więc przyjęcie tego podania powinno być zwykłą formalnością. Bonesi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefShizer 493 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia nie pinguj balwanie snuffy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkul777 305 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia nie snuffy , osia46 i Shani dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel CS 1.6 [DD2] snuffy 1 460 Napisano 22 Stycznia Właściciel CS 1.6 [DD2] Udostępnij Napisano 22 Stycznia @ Jądro Renifera przelew jeszcze nie doszedł. Cry i osia46 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majaszibezkasy 3 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia mimo że to podanie dla "beki" to dałbym ci szanse +ogarnia +przelew dla snufiego +amx +gt snuffy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jądro Renifera 20 Napisano 22 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2 godziny temu, snuffy napisał: @ Jądro Renifera przelew jeszcze nie doszedł. Nr konta i ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonesi 53 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia 5 godzin temu, Jądro Renifera napisał: @ Admin CS 1.6 [JAILBREAK CLASSIC], @ Opiekun Serwera CS 1.6 [JAILBREAK CLASSIC], @ Właściciel CS 1.6 [JAILBREAK CLASSIC]to jak, przyjmiecie w końcu? Większość graczy wypowiedziała się za kandydaturą, więc przyjęcie tego podania powinno być zwykłą formalnością. nie xdd Spoiler ▶ Spotify ◀ ▼ YouTube ▼ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefShizer 493 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Teraz, Bonesi napisał: Na nie xdd Wypowiadasz się w swoim podaniu Gościu nie znam cię praktycznie nie wiem kim jesteś Wedlug mnie psychicznie nie nadajesz się na bycie w administracji na tym serwerze No i ten wiek Jeszcze raz na NIE to jest offtopic ok? Bonesi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonesi 53 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Teraz, SzefShizer napisał: to jest offtopic ok? Co? Spoiler ▶ Spotify ◀ ▼ YouTube ▼ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefShizer 493 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia 1 minutę temu, Bonesi napisał: Co? ten post to zart, dal go w dziale offtopic, nie w podanie na admina i robi was tak w ch**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonesi 53 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia XDDDDDD Spoiler ▶ Spotify ◀ ▼ YouTube ▼ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin CS 1.6 [FFA] Ringo 1 651 Napisano 22 Stycznia Admin CS 1.6 [FFA] Udostępnij Napisano 22 Stycznia Co tu sie odpierdala XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi