R3inderek 27 Napisano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 SZYBKA REKRUTACJA NA ADMINA CS:GO MOD W szybkich rekrutacjach wymagamy trochę mniej niż poprzez tradycyjne składanie podań Krótko i zwięźle: Poniżej znajduje się wzór + wymagania do złożenia podania Podania składamy w tym temacie! Wymagania: - Minimum 15 lat - Minimum 15 godzin spędzonych na serwerze - Niekaralność na serwerze - Znajomość regulaminu serwera - Znajomość regulaminu Forum - Znajomość AMXX przynajmniej 3 -Steam z cs 1.6 Wzór: Nick: Imię: Wiek: STEAM_ID: Staż na serwerze: Znajomość AMXX [1/10]: Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Dlaczego chcesz tę posadę: Mikrofon [Tak/Nie]: Link Do GT: Oświadczasz znajomość regulaminów: składka [Tak/Nie]: UWAGA! -Każdy nowy Admin pochodzący z szybkiej rekrutacji, przechodzi okres próbny wynoszący 2 tygodnie - oznacza to że jeśli popełni jeden błąd w tym okresie (1 ostrzeżenie adminowskie) - wylatuje -Następne podanie można napisać po 14 dniach od odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E A 5 Y 12 Napisano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 Nick: 乇卂丂ㄚ Imię: Kacper Wiek: 18 STEAM_ID: Steam_ID: 0:0:424763926 Staż na serwerze: Grałem zanim jeszcze przeszedł na tą sieć Znajomość AMXX [1/10]: [6-10] Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Miałem admina na owym serwerze, zanim jeszcze przeszedł na te forum, skarg na mnie raczej żadnych nie było. Posiadałem również admina na serwerach tj. Only AWP, Only DD2 oraz COD:MOD Dlaczego chcesz tę posadę: Ponieważ, serwer się dopiero rozkręca, chciałbym pomóć utrzymać ład na serwerze, a para rąk do pomocy się przyda Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Link Do GT: https://www.gametracker.com/player/乇卂丂ㄚ/51.83.175.252:27015/ Oświadczasz znajomość regulaminów: Jak najbardziej składka [Tak/Nie]: Niestety na ten moment nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka. 307 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Poszukujemy w dalszym ciągu adminów na serwer, zapraszam do składania podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyr3naldo 2 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Nick: dLronaldooo1337 Imię: Piotr Wiek: 16 STEAM_ID: STEAM_0:0:732008728 / https://steamcommunity.com/profiles/76561199424283184/ Staż na serwerze: Mały, gram od 2dni, ale się powiększy. Znajomość AMXX [1/10]: 8/10 Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Często miałem serwery ONLY DD2, które stały z 3/4 miesiące, więc doświadczenie w byciu adminem jest bardzo wysokie, tak jak z AMXX'em. Dlaczego chcesz tę posadę: Chciałbym wypróbować swoich sił na tej randze, adminów prawie nie ma, wczoraj od 18-22 było do 10 osób, i co chwile jakieś odpały co grają na ns-ach. Myślę, że sprawa jest prosta. Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Link Do GT: https://www.gametracker.com/player/dLronaldooo1337/51.83.175.252:27015/ Oświadczasz znajomość regulaminów: Jak najbardziej składka [Tak/Nie]: Mogę coś tam zarzucić dla serwerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
óśś 1 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Nick: óśś Imię: Mateusz Wiek:18 STEAM_ID: STEAM_0:0:559769079 Staż na serwerze: Gram tu już kilka miesięcy w ostatnich dniach gram dużo na tym serwerze Znajomość AMXX [1/10]: 5 Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Nie byłem adminem ale znam podstawowe komendy Dlaczego chcesz tę posadę: Ponieważ jestem kulturalnym graczem często gram na serwerze, chce pomagać w utrzymaniu porządku na serwerze oraz dlatego że na serwerze jest masa graczy nieprzestrzegających regulaminu servera Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Link Do GT:https://www.gametracker.com/player/óśś/51.83.175.252:27015/ Oświadczasz znajomość regulaminów: Tak składka [Tak/Nie]: W miarę możliwości tak E A 5 Y i mlodyr3naldo dodali reakcje 1 1 Przez Kropka., 22 Stycznia Okres, próbny 7 dni. Zgłoś się na PW. Przez Kropka., 9 godzin temu Zabawa Adminem. Nie przeszedł okresu próbnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARGEN2 6 Napisano Poniedziałek o 18:26 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:26 Na Chwilę Obecną Szybką rekrutację zamykam z powodu dość licznej i aktywnej na serwerze administracji ale wciąż można Pisać Podania w Osobnych Tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi