ksch_Games 0 Napisano 29 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Chciałbym się odwołać do bana mój nick to ksch_Games a serwer to COD 401 atuty itp. Dostałem bana o nazwie "QQQQQQ[...]", moim zdaniem ban nie jest słuszny ponieważ gram klasą cichy premium i nie rozumiem z jakiego powodu dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siema663 1 Napisano 29 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 musisz to napisac w dziale https://csowicze.pl/forum/501-odwołaj-się-od-bana/ bo ci zamkna temat xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksch_Games 0 Napisano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Dzięki, ktoś dostał bana na te samo IP co ja więc przepraszam za niepotrzebny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka. 308 Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi