Junior Admin `Joker.^^ 130 Napisano 23 Listopada 2022 Junior Admin Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) Szybka rekrutacja na admina: OTWARTA !!! Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru: ► Nick jakiego używasz: ► Wiek: ► Staż gry Counter-Strike: ► Staż gry na serwerze: ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) ► Godziny w jakich grasz: ► Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] Wymagania: Konto STEAM z grą cs 1.6. Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów. Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. Przegrane na serwerze przynajmniej 15 godzin żeby podanie było sprawdzane. Gracz przed otrzymaniem uprawnień zobowiązany jest opłacić svipa na minimum 30 dni. Posiadanie i używanie mikrofonu. Dołączenie do mojej grupy STEAM https://steamcommunity.com/groups/TeamJokera Oraz dodanie mnie na STEAM @ `Joker.^^ STEAM > Naduś < Rekrutacja otwarta do odwołania! Edytowane 15 Stycznia przez PlayerTom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arione 173 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 ► Nick jakiego używasz: arionex ► Wiek: 18 ► Staż gry Counter-Strike:; +/- 9lat ► Staż gry na serwerze: na sieci od 2lat, serwery sie zmieniaja ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): TAK ► Godziny w jakich grasz: pon-piat 16 - 22? w weekendy wolny jak nigdzie nie wychodze ► Posiadasz mikrofon?: TAK ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - Jestem osobą z doświadczeniem jeżeli chodzi o pełnienie roli administratora. - Posiadałem już wcześniej rangę na trybie [CS:GO MOD]jednak 13 Lutego 2021 złożyłem rezygnacje z powodu braku czasu - Od niedawna zaczynam udzielać się troche na forum poprzez chatbox i pare osób z trochę wyższą rangą niż użytkownik bądź osoby które siedzą na forum od dłuższego czasu pamiętają coś jeszcze o mnie ^^ - Posiadam wysoki poziom kultury osobistej jak i nie używam ku**w jako przecinkow d-_-b - Jestem osobą bezstronną, staram się patrzeć na wszystko " z pozycji poszkodowanego, i napastnika" (nie mam pomysłu jak to porównać xD ) chodzi mi o to, że nie zakładam z początku kto jest kim o tak. - No i nie jestem sztywniakiem potrafię sobie pożartować jednak w wymagającej sytuacji potrafię też zachować powagę ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_0:0:441226684 misiek223 i NeySu dodali reakcje 1 1 Przez onajNNNNNNNNNNN, 28 Listopada 2022 Brak wymagań. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arione 173 Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 ► Nick jakiego używasz: arionex ► Wiek: 18 ► Staż gry Counter-Strike:; +/- 9lat ► Staż gry na serwerze: na sieci od 2lat, serwery sie zmieniaja ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): TAK ► Godziny w jakich grasz: pon-piat 16 - 22? w weekendy wolny jak nigdzie nie wychodze ► Posiadasz mikrofon?: TAK ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - Jestem osobą z doświadczeniem jeżeli chodzi o pełnienie roli administratora. - Posiadałem już wcześniej rangę na trybie [CS:GO MOD]jednak 13 Lutego 2021 złożyłem rezygnacje z powodu braku czasu - Od niedawna zaczynam udzielać się troche na forum poprzez chatbox i pare osób z trochę wyższą rangą niż użytkownik bądź osoby które siedzą na forum od dłuższego czasu pamiętają coś jeszcze o mnie ^^ - Posiadam wysoki poziom kultury osobistej jak i nie używam ku**w jako przecinkow d-_-b - Jestem osobą bezstronną, staram się patrzeć na wszystko " z pozycji poszkodowanego, i napastnika" (nie mam pomysłu jak to porównać xD ) chodzi mi o to, że nie zakładam z początku kto jest kim o tak. - No i nie jestem sztywniakiem potrafię sobie pożartować jednak w wymagającej sytuacji potrafię też zachować powagę ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_0:0:441226684 wszystko to samo tylko godziny wbte według wymogu @[email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figoslaw 1 Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 (edytowane) ► Nick jakiego używasz: Figoslaw ► Wiek: 27 ► Staż gry Counter-Strike: 15 lat z pewnością ► Staż gry na serwerze: Od kwietnia tego roku wg GameTrackera. Teraz wracam po małej przerwie do gry na nowym sprzęcie https://www.gametracker.com/player/Figoslaw/54.38.134.2:27015/ ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) ► Godziny w jakich grasz: popołudnia/wieczory + weekendy ► Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1. A czemu by nie ? 2. Fajnie pomóc w utrzymaniu poziomu serwera. 3. Chcę wrócić na dłużej. ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:54710763 Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Figoslaw PsYchoLL , BeFFu i onajNNNNNNNNNNN dodali reakcje 1 2 Przez PlayerTom, 5 Grudnia 2022 Odrzucam. Brak Wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HEWRA 8 Napisano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 ► Nick jakiego używasz: jagerek trawa ► Wiek: 21 ► Staż gry Counter-Strike: 14lat +/- ► Staż gry na serwerze: Ponad rok ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak ► Godziny w jakich grasz: Rano/Wieczór zależy od wolnego czasu ► Posiadasz mikrofon?: TAK ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - Długi staż na serwerze -Umiejętność rozpoznania czitera od zwykłego gracza - Chęć pomocy przy serwerze ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:571499915 wh.mp3 , onajNNNNNNNNNNN i Aleksandra x3 dodali reakcje 3 Przez PlayerTom, 20 Grudnia 2022 Podanie przyjęte. Okres próbny 14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCiWaLd 4 Napisano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 ► Nick jakiego używasz: ArCiWaLd ► Wiek: 24 ► Staż gry Counter-Strike: +/-12lat ► Staż gry na serwerze: 1,5 - 2 lata ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak ► Godziny w jakich grasz: 12/14 - 23/1:00 ► Posiadasz mikrofon?: TAK ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - Bezstronność ( Sprawiedliwe ocenianie sytuacji nie patrząc na presję ze strony graczy ) - Odróżnianie gracza z umiejętnościami a pomocą ( przetestowanych prywatnie kilka cheatów ) - Długi staż na serwerze - Często kiedy jestem nie ma Admina - Chęć Pomocy w rozwijaniu Serwera ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:186228658 onajNNNNNNNNNNN , qkytoziomal i PlayerTom dodali reakcje 1 2 Przez Sosna , 21 Grudnia 2022 Przyjmuję na okres próbny 14 dni. W celu wprowadzenia zgłoś się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wh.mp3 24 Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 ► Nick jakiego używasz:wh.mp3 ► Wiek:25 ► Staż gry Counter-Strike: duży ► Staż gry na serwerze:duży ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE Tak ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE Tak ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) Tak ► Godziny w jakich grasz: Wieczorem ► Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE Tak ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] -długi staz na serwie -Chęć pomocy ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_0:1:156961376 HEWRA dodał reakcję 1 Przez PlayerTom, 22 Grudnia 2022 Podanie przyjęte. Zgłoś się do mnie w celu wprowadzenia na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeySu 11 Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 ► Nick jakiego używasz: NeySu ► Wiek: 24 ► Staż gry Counter-Strike: +/- 10 lat ► Staż gry na serwerze: 6 miesięcy ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak ► Godziny w jakich grasz: System pracy czterobrygadowy. Różnie minimum 4 godziny dziennie na serwerze. ► Posiadasz mikrofon?: TAK ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - sprawowałem taką funkcje na 2 serwerach (3 lata temu) - pomoc w utrzymaniu prawidłowego działania serwera pod nieobecność innych adminów - duża aktywność na serwerze minimum 4h dziennie - chęć doskonalenia samego siebie w tak ważnej roli - bezstronność - obiektywizm w czystej postaci ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:167047338 ArCiWaLd , Zatruty i Matriqs dodali reakcje 3 Przez PlayerTom, 23 Grudnia 2022 Napisz Podanie w zwykłej Rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prESton 4 Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia ► Nick jakiego używasz: Preston1337 ► Wiek:24 ► Staż gry Counter-Strike: dluuugo ► Staż gry na serwerze: dluugi ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE tak ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE tak ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) ► Godziny w jakich grasz: roznych ► Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE tak ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] powrot po przymusowej przerwie ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_0:1:542541960 AJZY , Malis;^ , Paulinkaaaa i 2 innych dodali reakcje 1 1 1 1 1 Przez onajNNNNNNNNNNN, 2 Stycznia Przyjmuję. Zgłoś się do mnie na steam po flagi na serwerze. Przez `Joker.^^ , 3 Stycznia Podanie napisane na odpiernicz. + Brak wymogów. Godzin na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NayaneK 7 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia (edytowane) `► Nick jakiego używasz: Nice Try ► Wiek: 17 ► Staż gry Counter-Strike: 11 lat z przerwami, gram od dziecka. ► Staż gry na serwerze: 25 godzin. ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak ► Godziny w jakich grasz: W dni szkolne 13/15-22/23. W dni wolne zaś praktycznie cały czas od 9/10 do nocy. ► Posiadasz mikrofon?: TAK ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Bywam często aktywny na serwerze co daje mi możliwość ciągłego obserwowania i pilnowania porządku. Jestem spokojny, miły oraz pomocny. Wykonuje swoje obowiązki z jak największą dokładnością i spokojem. Chciałbym pomóc utrzymać porządek i kulturę na serwerze jak i wyeliminować przypadki, w których gracze używają niedozwolonych modyfikacji. ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:755407777 Link do GT tak bonusowo : https://www.gametracker.com/player/Nice Try %3A3/54.38.134.2:27015/ Edytowane 15 Stycznia przez NayaneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F I F 6 Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia ► Nick jakiego używasz: ғ I ғ ► Wiek: 21 ► Staż gry Counter-Strike: od 2013r ► Staż gry na serwerze: Sporo ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak ► Godziny w jakich grasz: Przeważnie to wieczorem lub z samego rana ► Posiadasz mikrofon?: TAK ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ , jestem często na serverze i prawie zawsze na steam :) ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:1289980 SCANDALOUS , PsYchoLL i BeFFu dodali reakcje 1 2 Przez PlayerTom, 18 Stycznia masz 11h na serwerze co wiąże się z tym, że nie spełniasz wymagań. Poza tym nie znam cię i te 11h to zdecydowanie za mało na cokolwiek, tym bardziej na pisanie podania. Dobij do 30h, daj się lepiej poznać i zapraszam do zwykłej rekrutacji, aby inni mogli się wypowiedzieć na twój temat i czy nadajesz się na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi