Skocz do zawartości

Zablokowane Fajne k******************

OneWhisper

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na Admina/Gracza:  Psa je*****o
Twój nick: OneWhisper(STEAM)
Nick osoby, którą oskarżasz: Gracz_P94
Steam ID/IP osoby oskarżonej:  361 STEAM_1:0:1545848507 (nie wiem czemu wyświetla steam id graczy NS)
Data i godzina (jeżeli nie pamiętasz to nie musi być) :po północy
Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, mało osób mój teammate narzeka na cheatera w enemy że aima odpalił no to wpisuje kill patrze a chłopu celownik napierdala tak jak niemcy polaków w 1939 pod waterloo
Dowody (Screeny/Demko): Dam demko bo na nim idealnie widać celownik tej spierdoliny życiowej co nawet myszki w ręce na poważnie nie trzymała
Proponowana kara:  Dla tej ku**y sprawdzenie Ip a następnie perma ban Na IP oraz ID żeby nikt nie używał jego nicku oraz usunięcie go z /rank przez ingerencje w pliki :) , że tak powiem " ku**y je***"

A również wnoszę o karę dla gracza o :
nicku: pan paweł
ip/steam id: 379 STEAM_1:0:542191918 (again nie wiem czemu status wyświetla steam id dla gracza NS)
Data: taka sama
Opis: Obraza, agresywne zachowanie, krycie cheatera w swojej drużynie, wulgarne wyrażanie się na temat innego gracza oraz jego rodziny, podżeganie do targnięcia na swoje życie.
Dowody: Brak niestety (Jedynie jego obecność w logach w trakcie grania z Gracz_P94 w jednej drużynie :) )
Proponowana kara:  Ban 7 dni/ Ban 14 dni

Zatem po zapoznaniu się z ostrzeżeniem za nierespektowanie regulaminu, chciałbym tylko prosić o niezwłoczną banicję dla tego gracza który psuje nie tylko atmosferę czy frajdę, którą daje nam ta gra odciągając nas chociaż na chwile od rzeczywistości tylko po to by w jakiś sposób zaspokoić bądź odprężyć nas samych, ale również obraża dobre imię tej sieci serwerów. Demo chociaż krótkie moim zdaniem idealnie uchwyciło skakanie celownika u gracza o nicku Gracz_P94. Jeżeli ponownie łamię regulamin odpowiadając po bocie przyjmę WARNA.

Przez polkes,

Rozumiem oburzenie. 
Jednakże na forum obowiązuje kultura, jak i zakaz obrażania innych. 
Na temat zostaje nałożona cenzura, a Ty otrzymujesz ostrzeżenie.

https://csowicze.pl/topic/73826-fajne-k/

temat_zamkniety2_csowicze2021.png

Nie dałeś demka = brak dowodów 
Pamiętaj by przy zgłoszeniu gracza przedstawić dowody demko/screeny  inaczej gracz nie otrzyma kary.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

https://csowicze.pl/topic/73826-fajne-k/#findComment-347914

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie