empi^( 398 Napisano 10 Lipca 2021 Donator Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Co byś wybrał/wybrała. Miesiąc w Hiszpanii, czy trzy miesiące nad Morzem Bałtyckim? Jeżeli możecie, to proszę również o argumentację swojej odpowiedzi. misiek223 i fuck beautiful dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 2 322 Napisano 10 Lipca 2021 Spamer Chatboxa Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Nie ważne gdzie, ważne z kim. Wybrał bym Hiszpanie, ponieważ jeszcze nigdy tam nie byłem. empi^( dodał reakcję 1 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Hiszpanie, bo chciałabym w końcu tam poziwedzać, a morze znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogatKing 91 Napisano 10 Lipca 2021 Donator Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Oczywiście że 3 miesiące w Hiszpanii empi^( dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apoi_eXo 418 Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Pewnie ze Włochy 😑 Hiszpania ładna, do Madrytu, na Majorkę xD empi^( dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorist 4 402 Napisano 11 Lipca 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Hiszpanię Bałtyk zimny jest xD empi^( dodał reakcję 1 ONLY AWP 128TR: awp.csowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misia 231 Napisano 11 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Hiszpanię, moim marzeniem zawsze było pojechanie do Hiszpanii chociaż na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszakbdg 694 Napisano 11 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Wybrałbym miesiąc w Hiszpani ponieważ zawsze marzyłem o tym by sie tam wybrać szczególnie z rodzina pozwiedzać troszke a szczególnie wyspe Lloret de Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuck beautiful 33 Napisano 11 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Byłem w Hiszpanii, więc jeżeli miałbym jeszcze raz się tam wybrać to zrobiłbym to Malaga jest prze cu do wna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The end. 782 Napisano 11 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Przez miejsce zamieszkania morza bałtyckiego mam już dość jeśli chodzi o wakacje - wybrałbym Hiszpanię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi